Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ Η ΓΝΩΣΤΗ ΑΛΗΤΕΙΑ!


Ο ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΑΣ  ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΙ Ο ΜΠΑΚΑΛΗΣ  ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ (από πού μας προέκυψε αυτό το σαίνι... είναι μυστήριον...) ΕΝΩ ΘΗΣΑΥΡΙΖΕΙ...ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ....

ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΟΧΩΝ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ "ΠΗΓΑΣΟΣ" 
12 Μαρτίου 2014
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει, για άλλη μία φορά, την εργοδοσία του Ομίλου «ΠΗΓΑΣΟΣ», που όχι μόνο προχώρησε κατ' επανάληψη σε περικοπές των αποδοχών των συναδέλφων, αλλά πλέον καθυστερεί την καταβολή τους στην προσπάθειά της να καταλύσει κάθε εργασιακό δικαίωμα τους! Εικοσιτέσσερις ώρες δε μετά την ανοιχτή επιστολή των εργαζομένων, που ζητούσαν την εξόφληση των δεδουλευμένων τους, απολύθηκε ακόμη ένας συνάδελφος.
Την ίδια ώρα, ο επικεφαλής του ομίλου κ. Φώτης Μπόμπολας αρνείται να προσέλθει στο τραπέζι του διαλόγου με την ΕΣΗΕΑ, εμμένοντας στην τακτική των μονομερών αποφάσεων η οποία πολύ φοβούμεθα ότι θα συνεχιστεί.
Η ΕΣΗΕΑ καλεί έστω, και αυτή την ώρα, την εργοδοσία να φανεί συνεπής στην εμπρόθεσμη καταβολή των αποδοχών των συναδέλφων και τον επικεφαλής του ομίλου κ. Φώτη Μπόμπολα να ανταποκριθεί στην πρόσκληση διαλόγου την οποία κατ' επανάληψη του απευθύναμε.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου