Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ...ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΘΕΑΣΗ-ΑΚΡΟΑΣΗ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΚΟΙΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΊΕΣ ...που τους εμφανίζουν και ως ...ιδεολόγους... τους σκατένιους σοσιαλ-κομμουνιστο-αριστερούς!

ΤΑ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ 17η ΝΟΕΜΕΒΡΗ... ΕΠΙΔΙΔΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΒΙΒΛΙΩΝ! 

Είμαστε πλέον για γέλια και για κλάματα... Αρρωστημένα -ψυχοπαθή, γενικώς τραυματικά άτομα που κατάντησαν λόγω των αριστεροκομμουνιστικών ιδεοληψίων τους κοινοί δολοφόνοι, τώρα συγγράφουν και .. βιβλία οι ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ! Τυχοδιώκτες δημοσιογραφίσκοι ( μέσα και ο νέος ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ...ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΠΔΩΡΑΚΗΣ) και εκδότες τους συνδράμουν για λίγα ...όβολα. ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ! ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΑ... ως περσόνες..πολιτικής κουλτούρας, αναπαράγωντας έτσι την αθλιότητά τους!

Διαβάστε ...δείγμα της αφροσύνης των blogs κ.λ.π. Αυτά είναι τα αποσπάσματα από το βιβλίο του Σάββα Ξηρού με τίτλο «Πολιτική Ευθύνη»

Κοινωνία

savvas1Ο καταδικασμένος για τρομοκρατία μιλάει για τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό ίδρυμα όπως επίσης και για την δράση του στην 17 Νοέμβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου