Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΤΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ!... θα εχει ενδιαφέρον να δούμε αν "η απαγόρευση'" θα έχει ισχυ και στο διαδίκτυο , κι όχι μόνον στην εφημερίδα του εκδότη...


ΤΟΝ ΑΣΚΟ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΙΚΗΣ ΚΟΥΤΡΑ!

Τα ασφαλιστικά μέτρα που έκανε η δημοτική σύμβουλος Παπάγου-Χολαργού Κική Κούτρα σε βάρος του εκδότη Πέτρου Καραμανέα, ανοίγουν τον ασκό του Αιόλου στην περιοχή. 
Την κα Κούτρα την εκτιμούμε και το γνωρίζει, ωστόσο δεν μπορούμε να αποσιωπήσουμε το λάθος της. Με την πράξη της μας φέρνει σε εποχές αλήστου μνήμης, τότε που έμπαινε φίμωτρο στον Τύπο. 
Τι επιδιώκει λοιπόν η κα Κούτρα με τα ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του Καραμανέα; (η απόφαση θα βγει μεθαύριο Δευτέρα). Επιδιώκει να απαγορευτεί στον εκδότη να γράφει, από δω και στο εξής, έστω και το όνομά της!!! Εάν δηλαδή η κα Κούτρα πρωταγωνιστήσει με πράξεις της σε οποιοδήποτε γεγονός, θετικό ή αρνητικό, στον κ. Καραμανέα θα απαγορευτεί να κάνει έστω και την παραμικρή αναφορά στο όνομά της, διότι σε διαφορετική περίπτωση μπορεί και ...να του κλείσει την εφημερίδα!!!
Εάν όλα αυτά δεν σας δίνουν μια γεύση-μυρωδιά χούντας, εμάς αυτό μας θυμίζουν! 
Είναι δυνατόν να μπαίνουν τέτοιοι φραγμοί σε βάρος του Τύπου; Και όμως, στην εποχή μας κατά την οποία η δημοκρατία δέχεται συνεχή ραπίσματα μπορεί να βρεθούμε αντιμέτωποι και με την φίμωση του Τύπου. Ειδικά εδώ όπου υπάρχει μπαράζ διώξεων από συγκεκριμένο πρώην Δήμαρχο, η πράξη της κας Κούτρα θα του δώσει την λαβή-ευκαιρία να κάνει το ίδιο. Είναι σχεδόν βέβαιο λοιπόν ότι αύριο μεθαύριο θα δούμε τον πρώην αυτό δήμαρχο να καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" ή σε βάρος της εφημερίδας "30 Μέρες" στις οποίες θα απαγορεύεται διά ροπάλου να αναφέρονται στο όνομά του. Σε οτιδήποτε και να κάνει!!!
Απαράδεκτα πράγματα!
Γι' αυτό λέμε ότι η πράξη της κας Κούτρα ήταν μέγα λάθος που ανοίγει τον ασκό του Αιόλου!  ( www.indobserver.blogspot.gr )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου