Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ...ΡΗΣΕΙΣ!


ΖΩΗΣ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ


ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!


 Πως να πάει ...άλλο μωρέ με το νιονιο που κουβαλάμε; 

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ.... ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!  ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ  ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ... ΕΠΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ  ΤΩΡΑ!Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ…ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ… & ζωής 
ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ!
ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΘΑΝΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ "ΘΕΩΡΗΣΗ"!!! 

ΣΚΕΨΕΙΣ ...ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ

(ΌΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΤΑ... ΤΙΝΑΖΩ...)

KEIMENA ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ!



ΑΠΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ....

*** Οι σεξουαλικές μας σχέσεις είναι πελώριο ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ κεφάλαιο που ταλαιπωρεί το ανθρώπινο είδος!Μας απασχολεί παδιοθεν! ..Και πολλοί δεν βρίσκουν άκρη άχρι θανατου... Πεθαίνουν με τις ΕΝΟΧΕΣ που κουβαλανε...Το ατύχημα: Κανείς δεν βρέθηκε να τους πεί την αλήθεια! Ποτέ δεν ρώτησαν τους γονείς τους ...για μια εξηγηση...Αλλά ΟΥΤΕ και οι γονείς τους θέλησαν να τους μιλήσουν ανοιχτά και τίμια... 
ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ και στα σχολειά μας είχαμε αντίστοιχη χρηστική πληροφόρηση...
*** Χιλιάδες συνάνθρωποι μας θανατώθηκαν, διότι παρορμώμενοι από τη φύση τους ...λειτούργησαν ΚΑΤΑ ΦΥΣΙΝ.... 
Και παρά φύσιν πορευόμαστε ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΙ ως στραβάδια ...μέσα σε σκοτάδι.

*** ΔΙΑΤΙ ΘΑΝΑΤΟΣ; Σε συνανθρώπους που ακολούθησαν την ΦΥΣΗ τους;  

ΌΧΙ κάποιοι παλαβιάρηδες μέσα στον ρουν της ιστορίας ανέπτυξαν θεωρίες και κανόνες τελείως διαστροφικές κι ανεγκέφαλες με αποτέλεσμα το σύνολο της ανθρωπότητας να είναι αυτή τη στιγμή...ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΕΛΑΓΩΜΕΝΟ!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ...μπουρδουκλωμένα ...με τα επίσης επικίνδυνα θρησκευτικά...

***ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ!... Η μεγάλη πλάκα είναι ότι τα περισσότερα ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΑ ... βγαίνουν... από τις εκκλησιαστικές ΑΡΧΕΣ!-ΔΥΝΑΣΤΕΣ...ΜΑΣ!

Ο ΘΕΟΣ έπλασε τον ανδρα και τη γυναίκα! Για πλάκα ασφαλώς ΟΧΙ!...Για την ομορφιά και χαρά της ζωής!... ΤΟ ΑΡΡΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΥΛΙΚΌ οφείλουν να έχουν αλληλοσεβασμό μεταξύ τους! 

Τον ΕΧΟΥΝ όμως; ..Στη σημερινή εποχή το θυλικό κι αρσενικό αντιμάχονται θανατικά! Σε παλαιότερους χρόνους- εποχές ...δεν ήσαν έτσι τα πράγματα!
Οι δύο OI βασικοί πολοι ΖΩΗΣ επί γης λέω.... γιατί δεν ξέρω τι άλλες ζωές και συνθήκες που μπορεί να υπάρχουν αλλαχού στον ΠΛΑΝΗΤΗ!

***Αν ξεσκαλίσω τις ανορθοδοξίες των κληρικών ως προς το ΣΕΞ ,,, θα σας παλαβώσω... Ενώ εγώ επιθυμώ να σας φωτίσω...Οι παπάδες γενικώς και ειδικώς είναι μπερδεμένα άτομα.ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ ...ΣΕ Ο,ΤΙ ΣΑΣ λένε..ΕΊΝΑΙ ΑΠΊΣΤΕΥΤΑ ΜΠΕΡΔΕΜΈΝΟΙ κι αυτοι!

*** ΠΑΝΤΩΣ κάνετε ότι ΘΕΛΕΤΕ ..ΝΑ ΠΗΔΙΟΣΑΣΤΕ ακαταπαύστως... Αλλά να ξέρετε πως η ομορφιά της ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ...δεν είναι εν τω πολλώ αλλά ΕΝ ΤΟ ΕΥ! 

ΤΟ ΑΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ ΑΠΟΛΥΤΑ
 ΤΟ-ΤΗ- ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΟΥ!

*** ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΤΟ ΣΕΞ...Αποτάξτε πλέον αυτό το σύμπλεγμα ...επι τέλους!ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ...Όμως αν το κάνεις για ηδονή ...μόνον ... τότε ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ.... είσαι χαμένος!...ΑΝ Η ΕΡΩΤΙΚΗ πραξη είναι μόνο για ΑΠΛΗ ΗΔΟΝΗ τότε χαιερετα μας τον πλάτανο!...Δηλαδή τσι πουτάνας το κάγκελο! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ  τι λαλώ;!

Θα ήθελα και πολλά άλλα  σούρω ... Αν 'όμως έχεις απορίες... σφύρα με ...ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ!

ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου