Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ...ΕΦΥΓΕ

«Έφυγε» ο Νικήτας Γαβαλάς


Media
«Έφυγε» ο Νικήτας Γαβαλάς
«Έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα ο δημοσιογράφος Νικήτας Γαβαλάς.
Είχε εργαστεί, μεταξύ άλλων, στην ΕΡΤ, στην Καθημερινή και το MEGA και είχε διαγράψει μια ιδιαίτερη σημαντική πορεία στην αθλητική δημοσιογραφία! Ο Νικήτας Γαβαλάς έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο.
Η κηδεία θα γίνει την Πέμπτη στις 16.00 στο νεκροταφείο Αγίων Αναργύρων.

Ο Σνόουντεν θέλει να μείνει στη Ρωσία


Διεθνή
Ο Σνόουντεν θέλει να μείνει στη Ρωσία
Να παραταθεί η άδεια παραμονής του στη Ρωσία ζήτησε ο πρώην συνεργάτης των αμερικανικών υπηρεσιών πληροφοριών Έντουαρντ Σνόουντεν,  η οποία λήγει τον Αύγουστο, ανακοίνωσε σήμερα ο Ρώσος δικηγόρος του Ανατόλι Κουτσέρενα.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΕΗ!

Καμμένος: Πρόκειται για έγκλημα

Ρεπορτάζ: Ζαφειριάδου Μαριτίνα

«Ποιος θα μείνει έξω από την φυλακή», όταν θα αποφασίσει η Δικαιοσύνη για αυτούς που αποφάσισαν για τη ΔΕΗ, ρώτησε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Αφού υπερασπίστηκε τη δυνατότητα του λιγνίτη να εξασφαλίσει την αυτονομία της χώρας για πολλές δεκαετίες και θύμισε ότι ο κ. Σαμαράς πριν από το φθινόπωρο του 2010 διακήρυττε ότι η ΔΕΗ και η ενέργεια της χώρας δεν παραδίδεται, αναρωτήθηκε τι άλλαξε έκτοτε.

«Έτσι επιβάλλει η τρόικα», απάντησε μόνος του.

Ο ίδιος κατήγγειλε εκούσια δυσφήμιση της ΔΕΗ, ώστε τώρα να διαφημίζεται ως ευκαιρία «να φύγει από πάνω μας ο καρκίνος της ΔΕΗ», επειδή η τρόικα επιθυμεί η χώρα να μην έχει ενεργειακή επάρκεια, όπως είπε. 

LIVE: Η συζήτηση στη Boυλή για τη «μικρή ΔΕΗ»)

Παρακολουθήστε σε απευθείας μετάδοση τη συζήτηση του νομοσχεδίου για τη «μικρή ΔΕΗ» στο Α΄ Θερινό Τμήμα της Βουλής.




Μανιάτης: Μία από τις μεγαλύτερες μεταρρυθμίσεις
Τσίπρας: Παραλάβατε κράτος, θα παραδώσετε αποικία
Η απάντηση του ΥΠΕΚΑ στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Εντονος διάλογος Γεωργιάδη-Χρυσοβελώνη

ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ... ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ!

Τζιτζικώστας: Αυθαίρετη και αβάσιμη η λειτουργία καταστημάτων τις Κυριακές

«Αυθαίρετη, πρόχειρη και εντελώς αβάσιμη», χαρακτηρίζει ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας την απόφαση της κυβέρνησης για την κυριακάτικη λειτουργία των καταστημάτων της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά, η δήλωση του Α. Τζιτζικώστα για την απόφαση της κυβέρνησης να λειτουργούν οι εμπορικές επιχειρήσεις στη Θεσσαλονίκη και τις 52 Κυριακές το χρόνο – την απόσυρση της οποίας ζητεί - έχει ως εξής:

«Η απόφαση της κυβέρνησης να λειτουργήσουν τα εμπορικά καταστήματα στη Θεσσαλονίκη και τις 52 Κυριακές το χρόνο είναι αυθαίρετη, πρόχειρη και εντελώς αβάσιμη. 

ΚΛΑΨΕ ΜΕ ΜΑΝΑ ΚΛΑΨΕ ΜΕ...ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ!

ΕΣΚΑΣΕ Η ΒΟΜΒΑ!!! ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ...
Δεν ξέρουμε αλλά η φάτσα αυτού του βαρκάρη εμάς δεν μας γιομίζει… Εμάς δεν μας πέφτει λόγος αφού οι Περαιώτες τον θέλουν… Πλην όμως ο τύπος ..έχει τάσεις να παίξει ρόλο κι ευρύτερα στα δημόσια της Ελλάδας… Ε, σε τέτοια εκδοχή … θα μας βρεί μπροστά του… ο δήμαρχος Πειραιώς…. Αυτός είναι ο δήμαρχος κι όχι ο άλλος , ο αχυράνθρωπος!

Είναι η στιγμή που πολλοί περίμεναν. Οι καμπάνες για την κάθαρση σήμαναν.
Τώρα είναι η στιγμή που ή πέφτει η κυβέρνηση καλύπτοντας το κύκλωμα ή θα καθαρίσει το ποδόσφαιρο.
Όπως αποκαλύπτει το dikisports.blogspot.gr, στο ελληνικό ποδόσφαιρο υπάρχει εγκληματική οργάνωση. Κι επειδή δεν ξέρω αν θα το διαβάσετε σε Μέσα Ενημέρωσης, σας το αντιγράφω όπως ακριβώς αναρτήθηκε λίγο μετά το μεσημέρι.
«9 ύποπτοι για εγκληματική οργάνωση στο ελληνικό ποδόσφαιρο βάσει εισαγγελικής πρότασης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου