Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014

ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΜΙΑΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ... Εν τάξει κι εμείς δεν την συμπαθούμε, αλλά όσο μπορούσε η κυρία στάθηκε στο ύψος της. Κι αυτό οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε!

ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ ΤΡΕΜΗ ΣΤΟ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΣΤΟ MEGA. ΒΙΝΤΕΟ!

Συγκινημένη η Όλγα Τρέμη αποχαιρέτησε το κοινό της! Δείτε την στο τελευταίο της δελτίο στο Mega

Ο Meg- άλος κύκλος της Όλγας Τρέμη μόλις έκλεισε με το τελευταίο της δελτίο στον σταθμό με τον οποίο συνεργάστηκε για εννέα χρόνια, κρατώντας το τιμόνι στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
Μετά από μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία στο Μega η παρουσιάστρια πήρε την απόφαση να υποβάλει την παραίτησή της για λόγους οι οποίοι δεν έχουν γνωστοποιηθεί. Απόψε η Όλγα Τρέμη μετέδωσε το τελευταίο της δελτίο και κατά την αποφώνηση της εμφανώς συγκινημένη είπε: «Σε αυτό το σημείο επιτρέψτε μου να πω δυο λόγια. Η σημερινή μέρα είναι για μένα μια μεγάλη μερά γιατί κλείνει για μένα ένας μεγάλος κύκλος. Εννιά χρόνια δεν είναι παίξε γέλασε στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega. Χάρη στην εμπιστοσύνη που μας δείξατε, χάρη στο γεγονός ότι μας επιλέξατε για την ενημέρωση σας, το Mega βρέθηκε για πολλά χρόνια στην κορυφή της τηλεθέασης. Θέλω λοιπόν να σας ευχαριστήσω από την καρδιά μου, όχι για την τηλεθέαση αλλά για αυτό το ουσιαστικό που υπάρχει απ πίσω, δηλαδή για την αναγνώριση της δουλειάς μας και των κόπων μας. Θέλω ακόμη να ευχαριστήσω το Mega γιατί μου έδωσε μια μεγάλη ευκαιρία όταν μου πρότεινε να αναλάβω την παρουσίαση τον Ιούνιο του 2005», είπε και διέκοψε λέγοντας στους συνεργάτες της να μην κλαίνε. Δείτε το βίντεο

gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου