Σάββατο 12 Ιουλίου 2014


kasid11

ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ μέσα από τον Κορυδαλλό: Μια φωνή μέσα από τη φυλακή είναι 1000 φορές δυνατότερη από τις φωνές στα κανάλια της διαπλοκής-Δικηγόρος μου είναι ο Παύλος Σαράκης(βίντεο)


“Νομίζω ότι έχω πετύχει μια παγκόσμια πρωτοτυπία.
Μάλλον είμαι ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που φυλακίζεται, επειδή είχε ένα όπλο με άδεια και η μεγαλύτερη φαιδρότητα που έχω ακούσει τώρα στα κανάλια από το πρωί είναι ότι έχω μετατρέψει ένα κυνηγετικό όπλο σε πυροβόλο! Λες και τα κυνηγετικά όπλα δεν είναι πυροβόλα, αλλά νεροπίστολα. Και βέβαια το κορυφαίο από όλα αυτά που γράφτηκαν στο ένταλμα για την προφυλάκισή μου ήταν φυλακίζομαι για ένα χαστούκι που έδωσα πριν από δύο χρόνια! Όλα αυτά νομίζω έχουν κάνει τον απλό Έλληνα πολίτη να γελά και να κατανοεί απόλυτα ότι πλέον αποδεδειγμένα και με απόλυτα τεκμήρια και ντοκουμέντα η δίωξη σε βάρος της Χρυσής Αυγής είναι για τα πανηγύρια.

Εις ότι αφορά την προμήθεια “εγκληματικής οργάνωσης” με ένα όπλο, το οποίο έφερε την ταυτότητα και την σφραγίδα μου, είναι σαν να πήγαινα στον τόπο του εγκλήματος και να άφηνα και την κάρτα μου μετά που να έλεγε: “Ηλίας Κασιδιάρης, διευθυντής εγκληματικής οργάνωσης”. Άλλα φαιδρά που ακούστηκαν τις τελευταίες ώρες έχουν να κάνουν με το δικηγόρο μου, που σε καμία περίπτωση δεν άλλαξε, ο δικηγόρος μου είναι ο κ. Παύλος Σαράκης που δεν κατάφερε να παραστεί χθες. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό. Και στον κ. Αντωνιάδη που με εκπροσώπησε τον ενημέρωσα πως θα έχουν διακοσμητικό ρόλο, καθώς το “κουστούμι μου είναι ραμμένο”. Η απόφαση δηλαδή είναι ειλημμένη.
Εμφανίζουν αυτήν την γελοία κατηγορία ως πρόσχημα για να με φυλακίσουν. Το γνώριζα και το περίμενα ότι θα προφυλακιστώ και το είχα πει και στην Βουλή την προηγούμενη ημέρα. Όταν άρχισε ο πόλεμος της Χρυσής Αυγής εδώ και δυο χρόνια με το σύστημα της πολιτικής διαφθοράς, που τους καταγγείλαμε με ονόματα και στοιχεία, το περιμέναμε ότι θα μας πολεμήσουν με κάθε μέσο. Ένα από αυτά τα μέσα που χρησιμοποιεί το σύστημα είναι οι προφυλακίσεις. Είναι ένας πολιτικός εκβιασμός για να μας κάνουν να λυγίσουμε και να πάψει η Εθνική Αντίσταση.
Η Εθνική Αντίσταση της Χρυσής Αυγής δεν πρόκειται να σταματήσει. Σήμερα πανηγύριζαν όλοι ενωμένοι, Συριζαίοι, Πασοκτζήδες, Νεοδημοκράτες, θεωρώντας ότι έτσι θα σιγήσει μια ακόμη φωνή Εθνικής Αντίστασης. Απατώνται!
Θα συνεχίσω να είμαι εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής με γραπτές και τηλεφωνικές δηλώσεις. Ούτως ή άλλως είμαστε αποκλεισμένοι και για να με δει κανείς στην τηλεόραση, έπρεπε να κάνει τον σταυρό του, διότι τα κανάλια των νταβατζήδων μας είχαν αποκλείσει ολοκληρωτικά.
Μία φωνή μέσα από τη φυλακή, είναι μία φωνή ελεύθερη και χίλιες φορές δυνατότερη από τις φωνές των υπαλλήλων του συστήματος! Είμαστε εδώ όλοι μαζί ενωμένοι!”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου