Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

MIA ΓΑΛΛΙΔΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΑΜΑΡΑ.ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ!


SIMONE LE BARON: ΜΙΑ ΓΑΛΛΙΔΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΖΑΜΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

 «ΣΑΜΑΡΑΣ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΑΣ»!

"ΑΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗΘΕΙ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ,ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ..."
Δεν σας κυβερνούν Έλληνες αλλά μερικοί που έτυχε να γεννηθούν στην Ελλάδα. Είναι ασυνείδητα άτομα που υπακούν στους ισχυρούς της ΕΕ. Για την εξουσία και το χρήμα, οι περισσότεροι είναι ικανοί να πουλήσουν ακόμα και τη μάνα τους!
«Η μόνη δουλειά των πολιτικών είναι να υποδουλώνουν τους πολίτες. Στην ουσία οι εργαζόμενοι είναι σκλάβοι και οι πολιτικοί αφεντικά»
·         «Η πραγματική εγκληματική οργάνωση που σας κόβει τα προς το ζην, μετά τη φυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής μπορεί να συνεχίζει τα εγκλήματα…»
·        «Οι Έλληνες πολιτικοί είναι οι πιο ανίκανοι στον κόσμο, ενώ δεν κατέχουν τη λογική της ελληνικής σκέψης, άρα ο μισελληνισμός είναι πρώτα ελληνικός»
·        «Βάζω στοίχημα ότι οι περισσότεροι βουλευτές δεν έχουν διαβάσει το Σύνταγμα και να το είχαν διαβάσει, ό, τι και να λέει δεν τους νοιάζει»
·        «Ο Διαφωτισμός ήταν ένα “παραμύθι” για να καλύψουν το ότι, ούτως ή άλλως, η εξουσία θα έμενε στα χέρια των πλούσιων και ευγενών κι ο λαός θα παρέμενε σκλαβωμένος»

«Για τον Οδυσσέα Χατζόπουλο, μία λέξη φτάνει: ΕΛΛΗ
N»

·        «Οι πρόγονοί σας, για πρώτη φορά στην ιστορία του Πολιτισμού, έδωσαν την εξουσία στο λαό με το πολίτευμα της δημοκρατίας. Κράτησε μέχρι το 404 π.Χ., από τότε όλοι οι λαοί είναι σκλαβωμένοι»

Τον τίτλο βιβλίο της Simon Le Baron «Μια Γαλλίδα για την Ελλάδα»,  έδωσε ο αείμνηστος Οδυσσέας Χατζόπουλος, όπως μας αποκαλύπτει η ίδια η συγγραφέας

 

Αν όλοι οι Έλληνες είχαν στη ψυχή τους τη φλόγα του ελληνισμού της Simon LeBaron, η μοίρα του έθνους μας θα ήταν διαφορετική!

 Από τον Μάκη ΒραχιολίδηΗ Σιμόν Λε Μπαρόν (Simone Le Baron) είναι μια πραγματική Ελληνίδα, αποδεικνύοντας τελικά πως έχουν δίκιο όσοι υποστηρίζουν ότι «Έλληνας γίνεσαι, δεν γεννιέσαι».  Γεννημένη στη BREST της Γαλλίας σπούδασε γλωσσολογία και είναι εξειδικευμένη καθηγήτρια της γαλλικής γλώσσας για τους αλλοδαπούς. Μεγάλωσε το γιο της Pascal γεννημένος κι εκείνος στη BREST, το 1981. Από το 2011, ένα χρόνο μετά το ξέσπασμα της κρίσης και τον γάμο του γιου της, η Σιμόν εγκαθίσταται στη χώρα μας, στο πλευρό των Ελλήνων, προσπαθώντας  μαζί τους να ξανά ελληνοποιήσει την Ελλάδα μέσω του Νεοφιλελληνισμού τον οποίο δημιούργησε τον Απρίλιο 2011, λίγο πριν φύγει από τη Γαλλία.
Το καλοκαίρι του 2012, απευθύνεται στην UNESCO με αίτημα την εγγραφή του Ελληνισμού στην άυλη παγκόσμια κληρονομιά. Το περασμένο φθινόπωρο, η Σιμόν Λε Μπαρόν εξέδωσε το βιβλίο της «Μια Γαλλίδα για την Ελλάδα», γραμμένο από την ίδια στα ελληνικά τα οποία μιλάει άπταιστα, μπορώντας ακόμη και να διδάξει πολλούς από εμάς. Ο Σαμαράς, πέρα από ένα ξερό «ευχαριστώ» δεν ενδιαφέρθηκε για τίποτε απ’ όσα μνημειώδη για την Ελλάδα καταγάφει η Σιμόν Λε Μπαρόν. Η ίδια από τη στάση Σαμαρά κατάλαβε ότι: «είστε μόνοι σας άρα, είστε ελεύθεροι! Πλήρη ελευθερία έχετε να βγείτε από το αδιέξοδο μόνοι σας. Σας έχω ετοιμάσει την «Παρακαταθήκη των Ελλήνων» (δείτε την ιστοσελίδα μου www.neofilellinismos.com)». 

Κυρία Μπαρόν, περίπου πριν από ένα χρόνο κυκλοφορήσατε το βιβλίο σας, το οποίο γράψατε στα ελληνικά, με τίτλο «Μια Γαλλίδα για την Ελλάδα». Τι είναι αυτό που σας συνέδεσε με την Ελλάδα και από πότε μιλάτε ελληνικά;

Μπαρόν: Αυτό που με συνέδεσε με την Ελλάδα είναι η γλώσσα την οποία άρχισα να μαθαίνω ακριβώς πριν από 40 χρόνια, σαν σήμερα. Είχα έρθει στην Ελλάδα καλεσμένη από μία οικογένεια, την οικογένεια Μαργαριτοπούλου, ήμουν μόλις 21 ετών. Έμεινα μέχρι τον Ιανουάριο 1980 και ύστερα αναχώρησα, έκανα τη ζωή μου όπως το ήθελα και επέστρεψα ακριβώς πριν από 3 χρόνια. Την πρώτη φορά δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι το να σκέπτομαι ελληνικά θα άλλαζε για πάντα τη μοίρα μου. Το κατάλαβα όταν, βλέποντας τη γαλλική κοινωνία να καταστρέφεται, οι απλές αξίες της ελληνικής κοινωνίας που είχα γνωρίσει μου έρχονταν στο μυαλό. Κατάλαβα απλώς όλη την ουσία του Ελληνισμού.

Έχετε αποκαλύψει ότι τον τίτλο του βιβλίου σας «Μια Γαλλίδα για την Ελλάδα», τον έδωσε ο Οδυσσέας Χατζόπουλος, ο οποίος δυστυχώς πρόσφατα έφυγε από κοντά μας. Μάλιστα, έχετε δηλώσει ότι του χρωστάτε τα πάντα. Πείτε μου δυο λόγια για τον Οδυσσέα Χατζόπουλο και τη σχέση σας.

Μπαρόν: Κανονικά για τον Οδυσσέα, μία λέξη φτάνει: ΕΛΛΗN. Πολλά-πολλά ο ίδιος δεν έλεγε, ήταν απότομος, λιτός, αυτά που είχε να πει τα έλεγε χωρίς περιστροφές. Ο αγαπημένος του φίλος Κώστας Ουίλλς μου τον σύστησε τέλος του 2011. Εγώ είχα υπόψη μου ένα βιβλίο για το νέο φιλελληνισμό στα γαλλικά το οποίο θα με βοηθούσε κάποιος να μεταφράσω. Μου λέει εκείνη την ημέρα ο Οδυσσέας: « Τι είναι αυτές οι μαλακίες που γράφεις;» στο άψε σβήσε του απήντησα: "Μαλάκας είσαι εσύ που κρίνεις χωρίς να ξέρεις!" Τον κέρδισα. «Γράψ' το στα ελληνικά για τους μαλάκες τους Έλληνες, για να τους βάλεις τα γυαλιά»! Και έμαθα να γράφω ελληνικάπιο ευγενικά 

Το «Μια Γαλλίδα για την Ελλάδα» προτείνει ως εναλλακτικό τρόπο ζωής την αναβίωση και πραγμάτωση των ανθρωπιστικών αξιών, εστιάζοντας στον νεοφιλελληνικό ανθρωποκεντρισμό, υπό την έννοια της πεποίθησης που υποστηρίζει: "Πρώτα ο άνθρωπος κι έπειτα οι αριθμοί". Αυτό το τόσο ουσιαστικό όσο και απλό, οι Έλληνες πολιτικοί που μας κυβερνούν, το παρέκαμψαν και αποφάσισαν να υποτάξουν τον λαό στους αριθμούς των τοκογλύφων! Γιατί το κάνουν; Ποια εξήγηση δίνετε;

Μπαρόν: Τον τίτλο «Μία Γαλλίδα για την Ελλάδα» τον έδωσε ο Οδυσσέας, τον υπότιτλο «Ο νεοφιλελληνικός ανθρωποκεντρισμός», τον έδωσε ο καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης Γιώργος Κοντογιώργης, το πρώτο πρόσωπο του βιβλίου που εκπροσωπεί την πολιτεία. Μυήθηκα στην Πολιτική Επιστήμη από το έργο του καθηγητή ο oποίος ανέφερε πρώτος την έννοια της κομματοκρατίας. Οι ιδέες του είναι γνωστές, ταιριάζουν με τις δικές μου. Δεν σας κυβερνούν Έλληνες αλλά μερικοί άνθρωποι που έτυχε να γεννηθούν στην Ελλάδα. Η ανθρώπινη ελληνική σκέψη δεν τους έχει αγγίξει ποτέ. Αυτά τα ασυνείδητα άτομα υπακούν στους ισχυρούς της ΕΕ. Για την εξουσία και το χρήμα, οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ικανοί να πουλήσουν ακόμα και τη μάνα τους.

Το Σύνταγμα της χώρας μας αναφέρει στο άρθρο 3 ότι «Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα».  Σε αυτό το συγκεκριμένο άρθρο ορκίζονται οι εκλεγμένοι Έλληνες βουλευτές. Οι εξουσίες ασκούνται όμως υπέρ του λαού; Κυβερνά πράγματι ο λαός κυρία Μπαρόν; Κάντε μου το σχόλιό σας. 

Μπαρόν: Βάζω στοίχημα ότι οι περισσότεροι βουλευτές δεν έχουν διαβάσει το Σύνταγμα και να το είχαν διαβάσει, ό, τι και να λέει τι τους νοιάζει; Όλοι οι «πολιτικοί» ορκίζονται χωρίς γνώση ούτε συνείδηση. Υποθέτω ότι το ίδιο ίσχυε στην αρχαιότητα γι’ αυτό το λόγο οι 7 σοφοί σκέφτηκαν τα 147 δελφικά παραγγέλματα και στη συγκεκριμένη περίπτωση: «Όρκω μη χρω». Αν η ιστορία επαναλαμβάνεται είναι επειδή ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Πάντα θα υπάρχουν άνθρωποι τυφλωμένοι από την απληστία. Οι πρόγονοί σας, για πρώτη φορά στην ιστορία του Πολιτισμού, έδωσαν την εξουσία στο λαό με το πολίτευμα της δημοκρατίας. Κράτησε μέχρι το 404 π.Χ., από τότε όλοι οι λαοί είναι σκλαβωμένοι.

Με βάση το συγκεκριμένο άρθρο, ορίζεται ως «Προεδρευόμενη Δημοκρατία» το Πολίτευμά μας.  Υπάρχει δημοκρατία στην Ελλάδα κυρία Μπαρόν; Υπάρχει Δημοκρατία στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Και αν όχι, γιατί; Τι φταίει;

Μπαρόν: Από τη γαλλική επανάσταση του 1789 οι δήθεν πολιτικοί της Ευρώπης μας πουλάν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Ο λεγόμενος Διαφωτισμός ήταν ένας τρόπος να καλύψουν το γεγονός ότι, ούτως ή άλλως, η εξουσία θα έμενε στα χέρια των πλούσιων και ευγενών κι ο λαός θα παρέμενε σκλαβωμένος. Ξερίζωσαν τη δημοκρατία, τη μεταμόρφωσαν, παραμόρφωσαν, την κάνανε «αντιπροσωπευτική» και αυτοί οι τόσο φωτισμένοι Ευρωπαίοι σάς κάνανε τους φίλους, τάχα σας βοήθησαν να απελευθερωθείτε από την Οθωμανική αυτοκρατορία και με τους προγόνους της ΕΕ, τις Μεγάλες Δυνάμεις, σας φέρανε πίσω το πτώμα της δημοκρατίας μέσω του οποίου σας κυβερνούν οι «πολιτικοί» σας από τότε. Υπήρξε δημοκρατία μέχρι το 404 π.Χ.
Πριν από 10 μήνες η Ελληνική Δικαιοσύνη απήγγειλε στη «Χρυσή Αυγή» την κατηγορία της «εγκληματικής οργάνωσης» και οι εκλεγμένοι βουλευτές της προφυλακίζονται, ο ένας μετά τον άλλον.  Το γεγονός να χαρακτηρίζεται «εγκληματική οργάνωση» ένα εκλεγμένο κόμμα και οι βουλευτές του, μέλη της «εγκληματικής οργάνωσης» είναι πρωτοφανές σε παγκόσμιο επίπεδο. Σήμερα το ελληνικό κοινοβούλιο λειτουργεί… κολοβό!  Ποιο είναι το σχόλιό σας;
Μπαρόν: Ανέκαθεν η ελληνική πολιτική δράση ήταν πρωτοφανής σε όλο τον κόσμο! Στην αρχαιότητα όπου γεννήθηκε η έννοια της πολιτικής και σήμερα επειδή οι Έλληνες πολιτικοί είναι οι πιο ανίκανοι στον κόσμο. Οποιοσδήποτε γίνεται πολιτικός, αρκεί να είναι αρκετά διεφθαρμένος για να συμμετάσχει στη διεφθαρμένη κυβέρνηση και να μην θέλει να ηθικοποιήσει την πολιτική. Όταν τους κάρφωσαν οι ΜΚΟ όπως AmnestyInternational για το θέμα των ανθρώπινων δικαιωμάτων, αποκάλεσαν τη Χρυσή Αυγή «εγκληματική οργάνωση» και φυλάκισαν τους βουλευτές της για να δείξουν στην ΕΕ ότι είναι καλά παιδιά. Έτσι, η πραγματική εγκληματική οργάνωση που σας κόβει τα προς το ζην, μπορεί να συνεχίζει τα εγκλήματα…
Πώς θα χαρακτηρίζατε τους Σαμαρά, Παπανδρέου, Βενιζέλο; Εργάζονται υπέρ των Ελλήνων και της Πατρίδας; Μπορείτε να τους παραλληλίσετε με παλαιότερα πρόσωπα της ελληνικής ιστορίας; (από την αρχαία Ελλάδα έως τη σύγχρονη).
Μπαρόν: Έχετε πολύ χιούμορ όταν μιλάτε για «εργασία» των πολιτικών! Αν εργαζόντουσαν δεν θα ήταν πολιτικοί. Η μόνη δουλειά των πολιτικών είναι να υποδουλώνουν τους πολίτες. Μεταξύ δουλειάς και δουλείας υπάρχει ένας τόνος διαφοράς, είναι ο τόνος της υποκρισίας, στην ουσία οι εργαζόμενοι είναι σκλάβοι και οι πολιτικοί αφεντικά. Η πατρίδα τους είναι το χρήμα. Σαμαράς, Παπανδρέου και Βενιζέλος είναι τόσο ασήμαντα πρόσωπα που θα ήταν ύβρις προς την ιστορία σας να τους συγκρίνω με άλλα πρόσωπα της πολιτικής ακόμα και με τους τυράννους. Σήμερα στην Ευρώπη, η Ελλάδα έχει πρώτη θέση όσον αφορά την παχυσαρκία. Ο Βενιζέλος και ο Πάγκαλος δίνουν το παράδειγμα. Η παχυσαρκία προκάλεσε την πτώση της Ρώμης.

Έχετε απαιτήσει την προστασία του ελληνικού λαού από την UNESCO, την εγγραφή του ελληνισμού στην πολιτιστική παγκόσμια κληρονομιά, όπως και να παρθούν επειγόντως μέτρα, τόσο εναντίον των πολιτικών, δημοσιογράφων ή οποιουδήποτε προτρέπει σε μισελληνισμό, όσο και για την επιβίωση του ελληνικού λαού.  Υπήρξε κάποιος κρατικός φορέας που να «αγκαλιάσει» την πρωτοβουλία σας; Την πρότασή σας την καταθέσατε στην ελληνική κυβέρνηση ή στην ΕΕ; Τι απέγινε τελικά;  

Μπαρόν: Η UNESCO είναι κλάδος του ΟΗΕ. Ο ΟΗΕ ιδρύθηκε αμέσως μετά από τον B’ παγκόσμιο πόλεμο για να διατηρήσει δήθεν την ειρήνη. Αυτός ο οργανισμός όμως είναι το μεγάλο χταπόδι (δεύτερο κεφάλαιο του βιβλίου μου) που σιγά σιγά άπλωσε τα πλοκάμια του σε όλο το πλανήτη ούτως ώστε να υποτάσσει όλη την ανθρωπότητα μέσω της νέας τάξης πραγμάτων. Έστειλα το βιβλίο μου στον κ. Σαμαρά, ύστερα από ένα μήνα μου απήντησε: «Ευχαριστώ θερμά». Όλα αυτά τα έκανα απλώς για να έχω αποδείξεις. Τις έχω: είστε μόνοι σας άρα, είστε ελεύθεροι! Πλήρη ελευθερία έχετε να βγείτε από το αδιέξοδο μόνοι σας. Σας έχω ετοιμάσει την «Παρακαταθήκη των Ελλήνων» (δείτε την ιστοσελίδα μουwww.neofilellinismos.com).  
Στο βιβλίο σας αναφέρεστε και στον μισελληνισμό που υπάρχει στην Ευρώπη και όχι μόνο. Μισελληνισμός ο οποίος είναι προαιώνιος, θα πρόσθετα εγώ. Πώς τον εξηγείτε; Αυτά που βιώνει η χώρα μας τα τελευταία 4 χρόνια είναι προϊόν αυτού του μισελληνισμού;
Μπαρόν: Δεν θα έλεγα ότι αυτή η κατάσταση είναι προϊόν του μισελληνισμού από τη στιγμή που η χρηματιστική/νομισματική και συνεπώς οικονομική κρίση είναι παγκόσμια. Ξεκίνησε στις ΗΠΑ το 1971 με την πρώτη υποτίμηση του δολαρίου και χτυπάει τελευταία την Ελλάδα η οποία είναι, γεωπολιτικά, τελευταία ευρωπαϊκή χώρα στα σύνορα της Ασίας. Όπως το εξήγησα προηγουμένως, αφενός οι Έλληνες πολιτικοί είναι οι πιο ανίκανοι στον κόσμο και το εννοώ, αφετέρου δεν κατέχουν τη λογική της ελληνικής σκέψης άρα ο μισελληνισμός είναι πρώτα ελληνικός. Τα μέτρα που πήρανε δείχνουν απλώς αυτή την ικανότητα, την έλλειψη στρατιγικής. Ο φθόνος προκαλεί το μισελληνισμό στους ξένους: φθονούν τον πολιτισμό σας και η δήθεν κρίση ήταν ευκαιρία για αντεκδίκηση.
Εκατοντάδες λαθρομετανάστες εισβάλλουν καθημερινά στην Ελλάδα, σε σημείο που να υπολογίζεται ότι πάνω από 3 εκατομμύρια παράνομοι αλλοδαποί βρίσκονται στη χώρα μας. Τι σημαίνει αυτό για την Ελλάδα του αύριο;
Μπαρόν: Σημαίνει απλώς ότι η Ελλάδα θα γίνει το Πακιστάν της Ευρώπης όπως ήδη η Γαλλία έγινε το Μαγκρέμπ της Ευρώπης. Το σχέδιο ισλαμοποίησης της Γαλλίας ξεκίνησε το 16ο αιώνα με τη φιλία μεταξύ Φραγκίσκου Α΄ και Σουλεϊμάν Α΄ του Μεγαλοπρεπή. Το πρώτο τέμενος στο Παρίσι υπήρξε το 1856. Σήμερα είναι 3.000 και κάθε 15 μέρες, χτίζουν ένα καινούργιο. Ο πρωθυπουργός θέτει πλέον σε αμφισβήτηση το νόμο του 1905 για το διαχωρισμό των εκκλησιών και του κράτους. Αυτοί οι λαθρομετανάστες είναι μουσουλμάνοι. Ο μουσουλμάνος δεν γεννιέται πολίτης ούτε γίνεται, γεννιέται μουσουλμάνος και δεν έχει ενσωματωθεί ποτέ σε πολιτικό πολιτισμό. Ο μόνος διανοητής Έλληνας που δρα εναντίον του εξισλαμισμού είναι ο διακεκριμένος καθηγητής φιλοσοφίας Κωνσταντίνος Ρωμανός (δείτε την ιστοσελίδα μου). Είναι λίγο. Εδώ έχετε ολόκληρο κόμμα που δρα υπέρ του εξισλαμισμού: ο ΣΥΡΙΖΑ. Το Σεπτέμβριο θα αρχίσει η οικοδόμηση του τεμένους στο Βοτανικό. Αν πραγματοποιηθεί, ο Eλληνισμός θα τελειώσει εδώ. Στο Facebookδημιούργησα τη σελίδα του Νεοφιλελληνισμού, ελάτε μαζί μας όσοι νιώθουν ακόμα Έλληνες, θα βρούμε τη λύση για να μη χτιστεί. Στις ευρωπαϊκές χώρες το κράτος είναι παράνομο, εμείς έχουμε το δέον δίκαιο και αν πρέπει να χρησιμοποιήσουμε τη βια για να τους το αποδείξουμε, θα το κάνουμε.
Αγαπάτε την Ελλάδα και τον πολιτισμό της περισσότερο από πολλούς Έλληνες. Γιατί όμως πολλοί Έλληνες αδιαφορούν για τον πολιτισμό τους και την ιστορία τους; Θα γνωρίζετε ότι πολλά αρχαιολογικά ευρήματα καταχωνιάζονται ή εξαφανίζονται χάριν των εργολάβων! Μέχρι και η γέφυρα της αρχαίας ιεράς οδού καταστράφηκε για να …περάσει το ΜΕΤΡΟ! 
Μπαρόν: Δεν αγαπώ τίποτα. Βρίσκομαι σε άλλο επίπεδο. Είστε κληρονόμοι του Ελληνισμού ο οποίος ξεκινάει με την Ιλιάδα και την Οδύσσεια. Την εποχή εκείνη δεν υπήρχε ο Παρθενώνας. Οι τουρίστες που έρχονται εδώ για να δουν τα αρχαία μνημεία με ύφος ανωτερότητας, μου θυμίζουν αυτούς που πάνε τα παιδιά τους σε ζωολογικό κήπο. Ας γκρεμιστούν όλα τότε, οι  πρόγονοι σας αξίζουν καλύτερα. Ο  Ελληνισμός θα συνεχιστεί με τους Έλληνες.
Ο Έλληνας διαβάζει λογοτεχνία; Γενικώς, διαβάζει βιβλία; Σε σχέση με τους Γάλλους διαβάζει λιγότερο ή περισσότερο;
Μπαρόν: Άλλο να διαβάζεις, άλλο να αποκτάς γνώση. Στο δεύτερο κεφάλαιο του βιβλίου μου θα βρείτε το μακιαβελικό σχέδιο του γαλλικού συγκροτήματος Lagardère για να αποβλακώσει τους Γάλλους μέσω των βιβλίων. Ο Οδυσσέας έλεγε «αν οι Έλληνες είχαν διαβάσει την αρχαία ελληνική γραμματεία, σήμερα θα υπήρχαν ακόμα Έλληνες». Ο Σωκράτης κι ο Διογένης δεν γράψανε τίποτα...

Στις πρόσφατες ευρωεκλογές κατεβήκατε ως υποψήφια ευρωβουλευτής με το «Εθνικό Μέτωπο». Ήταν μια συμβολική σας κίνηση; Τι μήνυμα θελήσατε να περάσετε με την πράξη σας αυτή; 


Μπαρόν: Μάλιστα, συμβολική πράξη να προσθέσω στη νεοφιλελληνική δράση. Έτυχε να καταλήξω στο Εθνικό Μέτωπο, μετά από δύο άλλα κόμματα αφού δεν είχα την οικονομική άνεση για να καταθέσω το κόμμα "Νεοφιλελληνισμός - Ελληνισμός ή Βαρβαρότητα". Το Εθνικό Μέτωπο σαν τα 42 άλλα κόμματα βλέπει το συμφέρον του, τίποτε άλλο. Ασήμαντοι άνθρωποι όπως Σαμαράς, Παπανδρέου και Βενιζέλος. Κρίμα.

η συνέντευξη δημοσιεύεται και στην "Ελεύθερη Ώρα", greekamericannewsagency.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου