Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ Ο.Η.Ε ...ΠΟΔΟΠΑΤΕΙ ΚΑΘΕ ΗΘΙΚΗ!

ΔΙΕΘΝΗΣ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ: ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΙΨΗ ΡΟΥΚΕΤΩΝ!!!

"Τα Ηνωμένα Έθνη καταδίκασαν τις ρίψεις ρουκετών από τη Γάζα στο έδαφος του Ισραήλ οι οποίες τερμάτισαν μια πεντάωρη εκεχειρία για ανθρωπιστικούς λόγους". Αυτή είναι η είδηση που κάνει τον γύρο του κόσμου και που αποτελεί την επιτομή της διεθνούς υποκρισίας από την πλευρά ενός οργανισμού που εξυπηρετεί τα συμφέροντα των σφαγέων. Καταδικάζει τον Δαυίδ που χρησιμοποιεί σφεντόνα για να αντισταθεί και δεν καταδικάζει την γενοκτονία των Παλαιστινίων από την πλευρά των Ισραηλινών. Απλά περιορίζεται να εκφράσει την ανησυχία του για την σκληρή απάντηση του Ισραήλ!
Γι' αυτό τελικά η αγριότητα του ανθρώπου σε όλα τα επίπεδα είναι μοναδική στο είδος της. Εξαιτίας αυτών των φαινομένων υποκρισίας που δήθεν προστατεύουν τη διεθνή νομιμότητα αλλά στην ουσία προστατεύουν τη βαρβαρότητα! 

Γειάσου φίλε Τέρενς ...συνεχισε να χτυπάς του ΟΥΝΟΥΣ...

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕ Δ΄ΡΑΪΧ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!! 

Η ΜΕΡΚΕΛ ΟΝΟΜΑΣΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!

Αυτή είναι η βρώμικη Μέρκελ και η βρώμικη Γερμανία. Εχθρός της Ελλάδος με όλη τη σημασία της λέξεως. Οι Γερμανοί μισούν τους Έλληνες και η Μέρκελ φρόντισε να το αποδείξει αποκαλώντας τα Σκόπια "Μακεδονία". Δικαίως ο Τέρνες Κουϊκ είπε ότι κι εμείς θα αποκαούμε τη Γερμανία Δ' Ράιχ. Και βεβαίως είναι Δ' Ράιχ η Γερμανία. Εμπρός λοιπόν όλοι οι συνέλληνες να ονομάζουμε τη Γερμανία "Δ' Ράιχ"!

Ο ΜΑΖΙΩΤΗΣ ...ΚΟΙΜΟΤΑΝΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑΣ!

ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΣΑΪΝΙ ΜΕΝΕΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΑΖΙΩΤΗ 

ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!

2130295
Εντύπωση προκαλούν οι πληροφορίες ότι η πολυκατοικία στην οποία διέμενε ο τρομοκράτης Νίκος Μαζιώτης, είναι ακριβώς δίπλα στην πολυκατοικία που ζει ο πρώην υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ ΑδαμάντιοςΣταματάκης.
Ειδικότερα, ο κ. Σταματάκης μένει στον αριθμό 29, στον ίδιο δρόμο ( οδός Υψηλάντου 27) με το Μαζιώτη, ενώ μεγάλο διάστημα της παραμονής του 44χρονου στην οδό Υψηλάντου ήταν εν ενεργεία και είχε εικοσιτετράωρη, προσωπική ασφάλεια έξω από το σπίτι του.
Δεν πήρε χαμπάρι επί τόσον καιρό;;;
Μπράβο!!!

ΟΙ ΚΩΛΟΕΒΡΑΙΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ-ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ...ΦΑΓΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ! ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ!


ΣΟΥΖΑ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟ CNN! ΞΗΛΩΣΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΡΙΑ 

ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ 

ΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ!

Το CNN είναι γνωστό ότι αποτελεί ένα από τα δεκάδες χρυσοπληρωμένα από τους Σιωνιστές ΜΜΕ.  Με δημοσιογράφους πράκτορες της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, που διαστρεβλώνουν τα γεγονότα, και τα παρουσιάζουν στη διεθνή κοινή γνώμη εντελώς αντίθετα και παραλλαγμένα, είναι ένα από τα βασικά προπύργια της σιωνιστικής προπαγάνδας. 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΕΚΕΡΗΣ
Χαρακτηριστική
καθημερινη στήλη με
τη ρουμπρίκα
ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ
ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ! (1969)
ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ , ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΩΣ ΠΡΟ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ! Επισημαίνει ο έμπειρος διπλωμάτης κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΕΚΕΡΗΣ 
Γράφει στο Διπλωματικό Περισκόπιό του... (που μας είναι προσφιλές ...και διότι απλά  πρώτοι εμείς καθιερώσαμε την ρουμπρίκα... δείτε δεξιά  
ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΔΕΙΑ
Την άνοιξη του 1992, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απέπεμπε τον υπουργό εξωτερικών κ. Α. Σαμαρά συνεπεία διαφωνιών περί τον χειρισμό του Σκοπιανού. Ένα χρόνο μετά ο εν λόγω βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ίδρυε δικό του κόμμα και εν συνεχεία ανέτρεπε την κυβέρνηση Μητσοτάκη, με κύριο σύνθημα «όχι η λέξη Μακεδονία ή παράγωγά της στο όνομα των Σκοπίων». Σήμερα, είκοσι δύο χρόνια αργότερα και μετά κατασπατάληση πολύτιμου γεωπολιτικού κεφαλαίου, η κυβέρνηση Σαμαρά, συντασσόμενη κατά τούτο με τη γραμμή των προκατόχων της, αποδέχεται (κατά ρητή πρόσφατη δήλωση του αντιπροέδρου και επί των εξωτερικών υπουργού της) «μια σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό στον όρο Μακεδονία». [i]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου