Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

ΡΕ ΤΑ ΡΕΜΑΛΙΑ ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΡΗΣ....

Σκανδαλο ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ με ΔΟΛ – Πήγασο προ των πυλών! Μεθοδεύουν κούρεμα δανείων 250 εκατομμυρίων Ευρώ!!!

Πλιάτσικο πάνω στο δημόσιο χρήμα που “έσωσε” τους διεφθαρμένους τραπεζίτες, για να διασώζουν διαπλεκομενους εκδότες!
Ειναι πρωτοφανές αυτο που παει να γίνει, στο ημίφως και μεσα στα μπάνια του λαού, ενώ η αντιπολίτευση μάλλον δεν εχει πάρει είδηση τι εξυφαινεται! Με τη νομιμοφάνεια της συγχώνευσης…
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ!
Ένας Πεπόνης δεν υπάρχει;
Η αρχική συμφωνία ΔΟΛ – Πήγασου, υπό την επίβλεψη της AlphaBank, προβλέπει τα εξής:Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Αν και δεν την πάμε, την χολερόβλητη... δεν παύει ωστόσο να έχει μια μεγάλη διαδρομή στην τηλεοπτική δημοσιογραφία κι άρα 'έχουμε να κάνουμε με ...είδηση!

ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Η ΟΛΓΑ ΤΡΕΜΗ ΥΠΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ!

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου υπέβαλε την παραίτηση της παρά το γεγονός ότι οι μέτοχοι του καναλιού δεν το επιθυμούσαν και προσπάθησαν να το αποτρέψουν.
Η ίδια όμως ήταν αποφασισμένη και επέμεινε, προφανώς θεωρώντας ότι η παρούσα κατάσταση δεν εξασφαλίζει αυτά που εκτιμά ότι χρειάζονται για την ανάκαμψη του δελτίου.
Η παραίτηση της θα γίνει επισήμως δεκτή από το επόμενο ΔΣ του καναλιού που αναμένεται σε μια τελευταία προσπάθεια να την κρατήσει στο δυναμικό του να της προτείνει την παρουσίαση μιας βραδινής εβδομαδιαίας ενημερωτικής εκπομπής.
Ειναι άγνωστο αν η κ. Τρέμη θα το αποδεχθεί ή θα επιμείνει στην απόφαση της να αποχωρήσει απο το κανάλι .Αν αποχωρήσει σημαίνει ότι έχει ήδη σχεδιάσει το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα.
Διάδοχος της στο MEGA φαίνεται για την ώρα η Μαρία Σαράφογλου που εντάχθηκε στο κανάλι απο την πάλαι ποτέ ΕΡΤ. Αρκετοι πάντως θεωρούν ότι ίσως τελικά να μην είναι αυτή που θα καθίσει στην καρέκλα της κεντρικής παρουσιαστριας το Σεπτέμβριο αλλα κάποιο άλλο πρόσωπο με μεγαλύτερο πολιτικό βάρος.
Στο κανάλι το κλίμα ειναι αμήχανο και πολλοί τεχνικοί αλλα και δημοσιογράφοι μιλούν κολακευτικά για τη συνεργασία που είχαν με την Τρέμη.

thessbomb.blogspot.gr

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΜΑΖΙΩΤΗ!Φωτογραφίες Μάριος-Γιώργος για το Η.Ν.Α- ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΝΤΑ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου