Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΒΛΑΞ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟ..


  


ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ   
NTORA
Η εκδότης κ. Ντόρα Σκορδαλάκη
DIMARXOS
Αν αυτός ο τύπος δεν είναι κοινός βλάξ...τότε σίγουρα είναι ...δημοκράταρος
ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΚΔΟΤΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ
Νέα επίθεση σε βάρος του τύπου! Μετά την επιχείρηση φίμωσης και εκφοβισμού των δημοσιογράφων Σπύρου Καρατζαφέρη, Κώστα Βαξεβάνη και Μάκη Βραχιολίδη, τους οποίους έσυραν στο αυτόφωρο και στα κρατητήρια, νέο σοβαρό επεισόδιο(όπως καταγγέλλεται) ήρθε να προστεθεί στα προηγούμενα! Αυτή τη φορά, θύμα ήταν η εκδότης της έντυπης και ηλεκτρονικής εφημερίδας “ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ”, Ντόρα Σκορδαλάκη.
Κατά την έναρξη της δημοτικής συνεδριάσεως στο Δήμο Ηλιούπολης, ο Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος (κεντρική φωτογραφία), άρχισε να καταφέρεται εναντίον της δημοσιογράφου(όπως ισχυρίζεται η ίδια) αλλά και προς τους τοπικούς αθλητικούς παράγοντες, χαρακτηρίζοντάς τους(πάντα κατά τις καταγγελίες) «εκβιαστές», «κυκλώματα και παρέες». Άφωνοι και άπραγες παρακολουθούσαν τις εκρήξεις του δημάρχου, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Θ. Γιαννόπουλος και Γ. Χατζηδάκης!
Ο Δήμαρχος έβαλε όρο προκειμένου να παραμείνει στην αίθουσα και να ξεκινήσει η συνεδρίαση, να… πετάξουν έξω από αυτή την εκδότη-δημοσιογράφο Ντόρα Σκορδαλάκη!!!
Η εκδότης της τοπικής εφημερίδος «Νότια Προάστια» Ντόρα Σκορδαλάκη (φωτό άνω) και θύμα της ενέργειας του Δημάρχου Ηλιούπολης, προέβη στην παρακάτω καταγγελία:


ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ
Προς:
• ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε
• ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ Γ. ΣΓΟΥΡΟ
• ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΚΕΔΚΕ
• ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
• ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΝΤΥΠΟΥ& ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε
• ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΤΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
Αξιότιμε Πρόεδρε, Αντιπρόεδρε και μέλη του δημοτικού συμβουλίου, στην προσπάθεια χειραγώγησης της ενημέρωσης, αλλά και την όποια προσπάθεια εκφοβισμού των δημοσιογράφων με στόχο τον περιορισμό της ελεύθερης έκφρασης.
Δηλώνουμε: Ότι θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε αντικειμενική ενημέρωση, όπως ακριβώς υπαγορεύει το λειτούργημά μας ανεπηρέαστοι από τις επιθέσεις των ομάδων εξουσίας που στήνονται, με στόχο την φίμωση μας.
Δεν θα τους περάσει. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας.Με σεβασμό στο θεσμό του δημοτικού συμβουλίου.
Συμφωνούμε με τη συνάδελφο.. Δεν πρέπει δε να αγνοούμε ότι η πλειοψηφία των δημοτικών αρχόντων έχουν μια στάνταρ ιδιοσυστασία: Είναι απαίδευτοι πολιτικά, επικίνδυνοι σατραπίσκοι ρέποντες προς φασιστικες μεθοδεύσεις, όσο κι αν ισχυρίζονται ότι τάχα μου είναι και..  δημοκράτες.. Η  συμπεριφορά του εν λόγω δημάρχου το αποδεικνύει... Δεν είναι ο μόνος ... ΄Εχουμε περιστατικά στο Νομό Ηλείας, στο Ν. ΄Εβρου κ.α. όπου τέτοια υποκείμενα της τοπικής αυτοδιοίκησης τα βάζουν συχνά με δημοσιογράφους ... που δεν υμνολογούν τα κούφια έργα τους.. Να μη λησμονείται δε πώς τέτοια κουμάσια δημάρχων γλύφουν κατουρημένες ποδιές δημοσιογράφων, μέχρις ότου επιπλεύσουν στα τοπικάκαι μετά αρχίζουν να κάνουν το μάγκα... κατά του τύπου.
Εμείς έχουμε τονίσει . Τσακίστε αυτούς ηλίθιους και βλάκες με πατέντα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου