Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΟΙ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΑΙΟΙ ΚΑΤΑ...ΜΠΛΟΓΚ

ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΤΑ BLOGGER & ..GOOGLE

Αποκαλυπτικά δικαστικά έγγραφα του μεγαλοεπιχειρηματία κατά blog KAI GOOGLE...κι άπαντες συνεμορώθησαν . Αξίζει να διαβαστεί, ώστε να ξέρετε τι γίνεται...και τι μας περιμένει!


Αγωγή Βαρδή Βαρδινογιάννη προς ιστολόγιο JUNGLE-Report

15/12/2012 από Po
Αναδημοσίευση – Καταγγελλία από τους αδελφούς ιστολόγους του Jungle Report*

Σήμερα λίγο μετά το μεσημέρι λάβαμε από τη google το ακόλουθο e-mail, στο οποίο μας ενημερώνει ότι λόγω μιας δικαστικής απόφασης αφαιρέθηκε μια ανάρτηση από το JUNGLE-Report:Σε γενικές γραμμές, σύμφωνα με τη δικογραφία, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης είχε στείλει στις 12/6/2012 εξώδικο στη google καλώντας τη εντός 24 ωρών να αποσύρει το «παράνομο περιεχόμενο» από τη σελίδα μας, το οποίο ήταν το άρθρο μας Κυβερνώντας από τα παρασκήνια. Η δολοφονία ενός ενοχλητικού κοινοτάρχη. Η google δεν αντέδρασε, φυσικά, και ούτε του απάντησε, και έτσι ο Βαρδής Βαρδινογιάννης, στις 25/6/2012 και 8/8/2012, άσκησε αγωγές στο εντός έδρας γήπεδο, ήτοι στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών, ζητώντας να ληφθούν ασφαλιστικά μέτρα, δηλαδή να αφαιρεθεί το «παράνομο περιεχόμενο» του σχετικού δημοσιεύματος, όχι μόνο από το JUNGLE-Report, αλλά και από κάθε άλλο μπλογκ που το αναπαρήγαγε, να το σβήσει από τα αποθηκευτικά της μέσα και να σταματήσει να παρέχει πρόσβαση από τη μηχανή αναζήτησής της σε οποιαδήποτε σελίδα κάνει λόγο για αυτό. Εν ολίγοις ζήτησε να εξαφανιστεί δια παντός κάθε ίχνος του άρθρου μας.
Όλα αυτά αποτέλεσαν φυσικά και την απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, την οποία ο δικαστικός επιμελητής επέδωσε στην πληρεξούσια δικηγόρο της google, στις 23/10/2012.Εκτός αυτού ο Β. Βαρδινογιάννης ζήτησε να καταδικαστεί στη google για κάθε μέρα μη συμμορφώσεώς της στη λογοκρισία το ποσό των 50.000 ευρώ και επιπλέον 5 εκατομμύρια ευρώ για ηθική βλάβη κ.λπ.


Όσον αφορά τώρα το περιεχόμενο του «παράνομου» άρθρου μας, ο Βαρδής Βαρδινογιάννης ακολούθησε το είδος της υπερασπιστικής γραμμής του Άκη Τσοχατζόπουλου. Διέψευσε δηλαδή τα πάντα κάνοντας λόγο για «πρωτοφανή και ασύστολα ψεύδη» και «συκοφαντικούς ισχυρισμούς».


Όλα αυτά βέβαια που είχαμε γράψει στο «παράνομο» άρθρο μας, δεν ήταν φυσικά επινοήσεις δικές μας, ούτε ήταν ιστορίες που δεν είχαν ξανακουστεί. Έχουν αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν από εφημερίδες όπως πχ τον Ελεύθερο Τύπο και τον Ριζοσπάστη.
Ακόμα και οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ξέρουν για την ιστορία με τη δολοφονία του Κουτσάκη, η οποία έχει συζητηθεί σε κάθε καφενείο της Κρήτης:  Ιστορια Βαρδινογιαννη
Όσο για το σπάσιμο του εμπάργκο στη Ροδεσία από το πλοίο του “Ioanna V”, τα ίδια «παράνομα» πράγματα έγραφαν και οι New York Times το 1966:


Πηγή: http://kora.matrix.msu.edu (κλικ για μεγέθυνση)

Και η απορία είναι, γιατί σε όλα τα παραπάνω έντυπα δεν ασκήθηκε ποτέ αγωγή από τον Βαρδή Βαρδινογιάννη, αν όλα αυτά είναι πράγματι «ασύστολα ψεύδη» και «συκοφαντικοί ισχυρισμοί», και προτίμησε τη φίμωση ενός ασήμαντου μπλογκ που «προσέβαλε τεραστίως την αξιοπρέπεια της οικογένειας Βαρδινογιάννη»;
Όπως και να ‘χει πάντως, είχε και κάτι θετικό όλη αυτή η ιστορία. Αποκαλύφθηκε ότι ενώ του απλού ανθρώπου η αξιοπρέπεια είναι ανυπολόγιστη, σύσσωμου του βαρδινογιαννέικου κοστολογήθηκε στα 5 εκατομμύρια ευρώ.
ΥΓ:
Download link, το PDF με τη δικογραφία από την αγωγή του Βαρδινογιάννη, όπως μας το έστειλε η google:  http://www.sendspace.com/file/dj3bv1
***
 (*) …και τους ζητούμε συγγνώμη για την καθυστερημένη μας αντίδραση, το μάθαμε δυστυχώς αργά, αν και ορισμένες φορές, βλέπουμε τις ειδήσεις στην οθόνη, με ασυγχώρητη αφηρημάδα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου