Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΡΟΛΑΛΙΑ!


Παλαιό, αλλά και πάντα καθημερινό. Η ελευθεροφροσύνη των bloggers  ενοχλεί κάθε εξουσία... που ζει μέσα στα τούνελ του σκότους και των πανάθλιων σκοπιμοτήτων της. ΄Ηδη ετοιμάζεται φίμοτρο κατά του blogging... Το μαγειρεύουν επί πολύ...οι πανάθλιοι κυβερνητικοί, θα ξεσπάσει δε όπου νάναι!... Κι εδώ ακριβώς προβάλλει η αναγκαιότητα, η άμεση, να ενωθείς  στην ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ...Η Ένωση έχει ήδη πολλές ασπίδες θωράκισης της πολυπόθητής σου ανωνυμίας.. η οποία αύριο θα εξανεμισθεί με τα κολπάκια της κυβέρνησης.. Συνδέσου με την Ε.Σ.Δ κι από κοινού θα αντιμετωπίσουμε τους πρατωριανούς που μάχονται την ελευθερολαλιά μας.
ΣΤΕΙΛΕ το e-mail σου στο web.pressunion@gmail.com Ή τηλεφώνησε στο 6943464957
Δείτε πιο κάτω παλαιότερο δημοσίευμα της press-bank, ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΊΖΟΝΤΑΝ ΤΑ ΘΈΜΑΤΑ τησ ΕΣΔ...
 


Η ΗΡΩΪΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ BLOGS! ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ:

Η επίθεση στα ιστολόγια μόλις άρχισε

Φασιστοειδή και μεγαλο-συμφέροντα
κρύβονται πίσω από τις αισχρές επιθέσεις



Όπως ήταν αναμενόμενο και όπως είχε προγραφεί από πάρα πολλά ιστολόγια (bloggs), η επίθεση του συστήματος κατά των ιστολογίων έχει αρχίσει.
Ο ενοχλητικός τύπος που βρίσκεται πίσω από ένα πληκτρολόγιο, που μαστιγώνει την εξουσία, την κάθε είδους εξουσία που λοξοδρομεί και που εργάζεται εις βάρος της κοινωνίας των πολιτών, έπρεπε να αντιμετωπισθεί και να τρωθεί η αξιοπιστία και ο ρόλος του προκειμένου τα διάφορα γλοιώδη και φασίζοντα ανθρωπάκια να συνεχίσουν να επιβάλουν τις δικές τους προσωπικές επιλογές και με κύριο γνώμονα το προσωπικό τους συμφέρον να προωθούν συστηματικά την καταβαράθρωση κάθε έννοιας ηθικής και δημοκρατίας στην χώρα.
Οι επιθέσεις που γίνονται στα ιστολόγια με την βοήθεια τακτικών υφαρπαγής προσωπικών στοιχείων, αποσκοπούν προς στιγμήν να αλλοιώσουν την εμφάνιση και το περιεχόμενο των ιστολογίων και να παραδώσουν αργότερα στο «νόμο», που προωθεί ο δημοκράτης υπουργός Εξωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος, τα στοιχεία των «αντιστυστημικών» που ενοχλούν τα σχέδια και τις «δουλειές με φούντες» των εργολάβων της δόξας, της φήμης και της εξουσίας.
Σε πρώτη φάση άμυνας, οφείλουμε να ενημερώσουμε όλους τους επισκέπτες του ιστολογίου μας να μην χρησιμοποιούν υπερσυνδέσεις που εμφανίζονται στα σχόλια (τα κλείσαμε για ένα βράδυ μέχρις ότου μπορέσουμε να σας ειδοποιήσουμε), επειδή σε πολλές περιπτώσεις γίνεται προσπάθεια υφαρπαγής προσωπικών στοιχείων μέσω κάποιων παράξενων και αναιτιολόγητων τέτοιων υπερσυνδέσεων).
Δεν πρόκειται φυσικά να σταματήσουν την επικοινωνία μεταξύ των πολιτών, αυτά τα έρποντα και γλοιώδη υπάνθρωπα στοιχεία που έχουν την εντύπωση πως θα καταφέρουν να προσβάλουν το πνεύμα των πολιτών. Δεν πρόκειται να επιτύχουν την παγκόσμια πρωτιά φίμωσης της φωνής αλλά και της επικοινωνίας των πολιτών που θέλουν (παρά τις ό,ποιες διαφορές τους) να επικοινωνήσουν και να δημιουργήσουν, μέσα από τον διάλογο, μία νέα κοινωνία, μία σύγχρονη δημοκρατία που θα σέβεται το δικαίωμα του πολίτη να παρεμβαίνει στην εξουσία και στις μορφές άσκησής της.
Η εφαρμογή της δημοκρατίας των ολιγαρχών, της άποψης των μονίμων εξουσιών και της εξύψωσης των αυτουργών και συναυτουργών της ανηθικότητας και της πολιτικής αλητείας και εξαχρείωσης, είναι δείγμα των καιρών ή απλά το σημείο εκείνο που προδίδει τον επιθανάτιο ρόγχο ενός γερασμένου, εξευτελισμένου και επί πολλοίς εκδιδομένου (φυσικά με το ανάλογο αντίτιμο…) πολιτικο-οικονομικού συστήματος.
Εμείς δεν είμαστε εδώ για να γκρεμίσουμε το σάπιο, αλλά για να δείξουμε την σαπίλα. Οι πολίτες, οι οποίοι πλέον γνωρίζουν, γκρεμίζουν καθημερινά από το βάθρο της υπεροψίας στα βάραθρα της ανυποληψίας όλους εκείνους που έχουν ξεπουλήσει ή και που συνεχίζουν να εμπορεύονται τον τόπο και τους πολίτες του.
Σήμερα, με την συγκεκριμένη πρακτική, το σύστημα αυτοκτονεί μέσα στην άγνοιά του. Επιτίθεται στην δημοκρατία και λίαν συντόμως, στην πρώτη εκλογική διαδικασία, θα εισπράξει το αντίτιμο της φασιστικής του νοοτροπίας. Χρέος του συστήματος είναι να αντιληφθεί την ρίζα του προβλήματος και να μην τρέχει να εξυπηρετήσει τους γνωστούς και αγνώστους εμπόρους της πολιτικής δόξας και της ανθρώπινης κενοδοξίας…
Η τραγικότητα και ταυτόχρονα η γελοιότητα των «διωκτών» στην δική μας περίπτωση είναι πως έχουμε στοχοποιηθεί ως ιστολόγιο και ως άνθρωποι από το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής και η Ελληνική κυβέρνηση μέσα από σκοτεινούς μηχανισμούς επιχειρεί να μας κλείσει!!! Δηλαδή, αναρωτιέμαι, μήπως η Ελληνική κυβέρνηση εξυπηρετεί το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής;!!!

Κωνσταντίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου