Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Νο32:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ  ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ-    ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ                 ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ                       

Καλούνται όλοι οι συγγραφείς, συντάκτες και πάντως γενικώς οι γράφοντες να επικοινωνούν με την ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ...
Από το 2007 που λειτουργεί έχει πετύχει πολλά..Αλλά τα περισσότερα και σπουδαιότερα δεν έχουν γίνει ακόμη. Και θα γίνουν μόνον με τη συμμετοχή ΟΛΩΝ..
Δεν είναι "χαβαλές", τουλάχιστον το ενημερωτικό blogging και τούτο αποδεικνύεται από τη σοβαρότητα του καθημερινά παραγόμενου έργου απ΄όλους μας.
Είμαστε μπροστάρηδες στην ενημέρωση, αλλά κάποιες αγκυλώσεις ακόμη(όπως η τήρηση της ανωνυμίας...αλήθεια ποιας, αφού οι περισσότεροι τα λέμε χύμα κι άφοβα και επώνυμα;)..
Υπάρχουν κάποιοι συνάδελφοι που ακόμη λένε ..ναι,μεν ,δε , αλλά... Τους κατανοούμε και βρήκαμε λύσεις ώστε να θωρακιστεί η αίολος τελικά ανωνυμία τους...( η ανωνυμία μας είναι ψευδαίσθηση, δεν έχετε παρά να ρωτήσετε τον Σφακιανάκη της Διώξης ηλεκτρονικού εγκλήματος... μας ξέρουν απ΄έξω κι ανακατωτά!!!)
Με την εγγραφή σας στην ΕΣΔ δεν μπαίνετε σε κανένα μαντρί, συνδικαλιστικής υφής.. αν κι αυτό κατ΄ανάγκη -θα προκύψει αύριο- διότι ήδη ο ηγέτης του Τύπου, οι ημερήσιες εφημερίδες πνέουν τα λοίσθια παγκοσμίως..Και τι θα γίνει με εμάς που με διορατικότητα και φλόγα σκαλώσαμε στο αύριο, το μέλλον όλων , το ΙΝΤΕΡΝΕΤ... που θα ρυθμίζει και την ανάσα μας πλέον.. Δεν πρέπει η ίδια διορατικότητα να μας χαρακτηρίζει και σήμερα για το αύριο αυτού που ήδη κάνουμε;
Η ΕΣΔ είναι πιο λεύτερη σε πνεύμα κι όραμα από το διαδίκτυο. Είναι η πρώτη που από την πρώτη  στιγμή ισοπέδωσε τις παιδικές γκρίνιες δημοσιογράφων και μπλόγκερς.. και λάλησε την μόνη πραγματικότητα: Πως οι γράφοντες στο διαδίκτυο είναι ισότιμοι, όμοιοι και ομοούσιοι..Είναι οι συντάκτες του διαδικτύου.Τέρμα, είτε κατάγονται εκ της επαγγελματικής δημοσιογραφίας .. είτε όχι!
Εχουμε να κάνουμε όμως πολύ δρόμο ακόμη... Η πολιτεία, η εξουσία, ένιωσε καλά στο πετσί της τι εστί blogging ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ και σκέφτηκε προς προστασία των ανομημάτων της να μας μαντρώσει... Είναι προαποφασισμένο αυτό και θα γίνει. Η ΕΣΔ αντέδρασε και θα αντιδράσει , αλλά με τη δική σου ουσιαστική συμμετοχή-και όχι την ξέφραγο όπως σήμερα- θα πονούσαν περισσότερο οι τα φίμοτρα κατεργαζόμενοι!
Τέλος πάντων ..γίνε μέλος της ΕΣΔ. Μαζί μπορεί να κάνουμε περισσότερα... Δνε θέλεις .. Μείνε στην μοναξιά του μοναχικού καβαλάρη και τις αυταπάτες του... Απλά μονάχος θα πλατσουρίζεις σαν τη μύγα μέσα στο γάλα , αλλά βούτυρπο δεν θα βγάζεις... παρά μόνο θα έχεις τα φυλαράκια σου να σε ..υμνολογούν ..το πόσο καλά ...τα γράφεις.. Άφοβε.. και κρυπτόμενε... ανδροπρεπώς!


Παρακαλούνται δε τα ήδη μέλη της ΕΣΔ... να μας στείλουν τη σημερινή φωτογραφία τους (κεφάλι) και 10 ευρώ για την έκδοση ταυτότητας .. Κι όσοι δεν την ανανέωσαν να σπεύσουν.. Οι νέες ταυτότητες θα ισχύσουν από 1.1.2012.
Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ( Ε.Σ.Δ.) 
  
 **Στην ιστοσελίδα αυτή θα βρείτε απαντήσεις στις περισσότερες των αποριών σας.. Αν ακόμη εξακολουθείτε να έχετε κι άλλες , γράψτε μας . Θα έχετε άμεση απάντηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου