Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

ΑΤΑΚΤΟΥΛΗΣ ΜΕΝ...ΑΛΛΑ...ΛΙΑΝ ...ΚΑΛΩΣ...Ο ΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΥΜΠΑΘΗΣ ΜΟΡΦΉ ΕΠΙ ΑΘΛΙΟΥ ΠΑΣΟΚ...ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ...ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ;. ΜΑ ΕΙΝΑΙ... ΓΕΡΩΝ!

 

akis

...ΠΛΕΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ Ο ΑΚΗΣ!!!
 
Σε σοβαρή κατάσταση εισήχθη το βράδυ στο Αττικό νοσοκομείο ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος.
Νωρίτερα, σήμερα κατατέθηκε τέταρτη αίτηση αποφυλάκισής του πρώην υπουργού, ο οποίος δικάζεται σε δεύτερο βαθμόγια την υπόθεση με τις «χρυσές μίζες» από την προμήθεια εξοπλιστικών.
 

Α...ΡΕ ΞΕΣΑΛΩΜΑ ΤΟΥ ...παναθλιου ΠΑΣΟΚ!

 

Γιάννης Καλλιάνος στο Όλα: Όταν ήμουν στην ΕΡΤ κάναμε 30% τηλεθέαση, τώρα ως γραφείο τύπου ΣΥΡΙΖΑ κάνει 1%

Γιάννης Καλλιάνος στο Όλα: Όταν ήμουν στην ΕΡΤ κάναμε 30% τηλεθέαση, τώρα ως γραφείο τύπου ΣΥΡΙΖΑ κάνει 1% Στο ραδιομέγαρο «κάνουν κουμάντο οι της ΠΟΣΠΕΡΤ, οι επαναστάτες» - Τι είπε για την επίθεση που δέχθηκε - Γιατί ακολούθησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Για την ΕΡΤ, το ταξίδι του πρωθυπουργού στο Παρίσι, την αγάπη του για το τραγούδι και την επιλογή του να ταχθεί στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφέρθηκε ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος στο Όλα Ξεκόλλα και τους Θέμο Αναστασιάδη και Δούκισσα Νομικού.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ...ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΥΝΆΤΙΣΜΑ... ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ... ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΤΕ... ΑΠΛΑ ΠΕΙΡΤΑΜΑΤΙΣΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ!

Πώς έχασα το 40% του βάρους μου: η ιστορία του άνδρα, που έχασε 56 κιλά

Αυτή είναι η ιστορία του Αντώνη Χρυσικού - ενός άνδρα που ζύγιζε 137 kg στα 40 του χρόνια. Τα περιττά κιλά παραλίγο να του προκαλέσουν σοβαρότατα προβλήματα υγείας.
Ο ίδιος κατάλαβε, ότι δεν μπορούσε να αποδεχθεί τη ζωή ως παχύσαρκος και διαβητικός. Γι' αυτό επέλεξε κάτι διαφορετικό.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου