Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

ΚΑΙ ΚΗΛΑΗΔΟΝΗΣ ΚΑΙ ΛΟΥΚΙΑΝΟΣ!...ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ...ΑΝΘΡΩΠΟΣ!


book.



Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του, στους φίλους του και στους θαυμαστές του.
Φίλοι του από το χώρο της μουσικής, όπως ο Γιώργος Νταλάρας, ο Διονύσσης Σαββόπουλος και ο Φοίβος Δεληβοριάς μίλησαν για τον φίλο τους Λουκιανό στο Facebook. 

Η τράπεζα Rothschild αναλαμβάνει την προετοιμασία εξόδου στις αγορές

Στην επενδυτική τράπεζα Rothschild ανατίθεται ο ρόλος του τεχνικού συμβούλου για την προετοιμασία της εξόδου της χώρας στις αγορές, όπως δήλωσε...

Πέθανε ο Λουκιανός Κηλαηδόνης

Πέθανε ο Λουκιανός Κηλαηδόνης
Πέθανε  τα ξημερώματα σε ηλικία 73 ετών ο σπουδαίος τραγουδοποιός Λουκιανός Κηλαηδόνης, έπειτα από μακρά νοσηλεία με καρδιακά προβλήματα. Ο...
Νσυν • 
ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ...ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΑΤΑΚΤΟΥΣΕ... ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑΣ.....τέλος πάντων μερικοί έχουν διαλανθανουσες  ως προς το λειτουργημα του Τύπου!

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!! Ο "ΝΕΟΣ" ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ π.ΜΕΘΟΔΙΟΣ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ.... θα τον αφήσουν να ζήσει με όσα συνταρακτικά λέει με το ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ σαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ; ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΚΑΘΗΚΟΝ & ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ>>


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου