Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΑΓΡΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ- ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ! «Τα μεγάλα συμφέροντα και οι χορηγοί του Χατζηνικολάου προσπαθούν με την…»

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Στην ιστοσελίδα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ διαβάζουμε:
Στην σημερινή δημοσκόπηση που παρουσίασε ο ΑΝΤ1 η Χρυσή Αυγή φέρεται να λαμβάνει ποσοστό 8%, η ΝΔ να σχηματίζει αυτοδύναμη κυβέρνηση και ο Καμμένος να μπαίνει στην Βουλή.
Το πόσο πέτσινη και «μαγειρεμένη» είναι η εν λόγω έρευνα προκύπτει από τα ψέμματα και τις ανακρίβειες και σέρβιραν αφειδώς στο ευρύ κοινό το δίδυμο Χατζηνικολάου – Φαναρά και επισημαίνουμε τα παρακάτω:

Ψέμα πρώτο
Φαναράς: Στις προηγούμενες μετρήσεις βρίσκαμε την Χρυσή Αυγή και 10 %, άρα τώρα έχει σημειώσει πτώση!
Η αλήθεια: Σε όλες τις προηγούμενες μετρήσεις που δημοσίευσε η Metron Analysis μας έδινε ποσοστό κάτω από 8 %, άρα η Χρυσή Αυγή έχει σημειώσει άνοδο!
Ψέμα δεύτερο
Χατζηνικολάου: Ευνοούνται οι δυνάμεις που στήριξαν Τραμπ, δηλαδή ο Καμμένος!
Η αλήθεια: Η μόνη πολιτική δύναμη που στήριξε Τραμπ ήταν ασφαλώς η Χρυσή Αυγή και φυσικά όχι ο Καμμένος, ο οποίος ως ουρά του ΣΥΡΙΖΑ είχε ταυτιστεί με την Κλίντον και δεν είχε πει ούτε λέξη για τον Τραμπ.
Ψέμα τρίτο
Φαναράς: Ο Σύριζα ανεβαίνει γιατί ψήφισε τις παροχές για τους συνταξιούχους, αλλά και η ΝΔ ανεβαίνει και σχηματίζει αυτοδύναμη κυβέρνηση.
Η αλήθεια: Ο Σύριζα ψήφισε τις παροχές – κοροϊδία προς τους συνταξιούχους και η ΝΔ τις καταψήφισε. Ο Φαναράς δεν μας εξηγεί πώς είναι δυνατόν να αυξάνουν τα ποσοστά τους και οι δύο!
Ψέμα τέταρτο
Φαναράς: Η συσπείρωση του ΣΥΡΙΖΑ κυμαίνεται από το 38% ως το 48% και εξαρτάται από τους οικολόγους.
Η αλήθεια: Ούτε το 0,1% του εκλογικού σώματος δεν στηρίζει τους οικολόγους!
Συμπέρασμα: Τα μεγάλα συμφέροντα και οι χορηγοί του Χατζηνικολάου προσπαθούν με την ακατάσχετη ψευδολογία και τις στημένες δημοσκοπήσεις να αναστήσουν πεθαμένους (Καμμένος και σια) και να κρύψουν την άνοδο της Χρυσής Αυγής. Είναι όμως τόσο άθλιοι προπαγανδιστές που τα ψέματά τους τα αντιλαμβάνεται κάθε νοήμων πολίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου