Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

Εκλογές χωρίς tv άδειες, λειψό ΕΣΡ και τον ΣΥΡΙΖΑ να “μιλά” με καναλάρχες

by mediatvnews 

εκλογές-τσίπρας
Η είδηση της ημέρας στα media θα μπορούσε να ήταν η 15νθήμερη παράταση της διαβούλευσης για το σχέδιο νόμου για την τηλεοπτική αδειοδότηση. Μετά την απόφαση Α. Τσίπρα και της ηγετικής ομάδας υπέρ της μνημονιακής ευρωπαϊκής πολιτικής για προκήρυξη βουλευτικών εκλογών, με πιθανότερη ημερομηνία την 20η Σεπτεμβρίου, η “είδηση” φαντάζει αστεία. Τουλάχιστον για το χώρο των media.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που στήριξε
όλη την προεκλογική και μετεκλογική της ρητορική ενάντια στην τηλεοπτική διαπλοκή, πάει για εκλογές στηριζόμενη στους τηλεοπτικούς σταθμούς με τους οποίους έχει “ανοιχτή” διαμάχη! Μπορεί κάλλιστα να κλείσει τη διαμάχη, θα πει ένας κακόπιστος. Η αλήθεια είναι πως ο δρόμος του “διαλόγου” ανάμεσα στους καναλάρχες και την κυβέρνηση είχε ήδη ανοίξει. Με επίκεντρο ακριβώς τις ρυθμίσεις του σχεδίου νόμου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν πάει για εκλογές με τα τηλεοπτικά κανάλια που θα αναλάβουν την ενημέρωση(αναλόγως των συμφερόντων τους) των πολιτών, με τη Digea να κρατά ακόμη τα κλειδιά της πανελλαδικής εκπομπής σήματος σε όλη τη χώρα, με μια τραυματισμένη και ανέτοιμη ΕΡΤ να σηκώσει το πολιτικό βάρος της προεκλογικής περιόδου,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου