Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

Η ΕΛΛΑΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ...

ΘΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ...ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ...ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ...


Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΤΗΣ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ "ΔΑΣΚΑΛΕΥΕΙ" ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΟΥΝ ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ!.. Ο ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ... 
Λαθρομετανάστες επιχείρησαν να κατεβάσουν την ελληνική Σημαία στην Κάλυμνο! - Οι κάτοικοι απάντησαν με δυναμίτες! (εικόνες) 

Επίθεση είχαμε σήμερα στο Λιμεναρχείο της Καλύμνου από "στίφη" λαθρομεταναστών τα οποία επιδίωξαν να κατεβάσουν την ελληνική Σημαία από τον ιστό, να αναποδογυρίσουν περιπολικό του ΛΣ, ενώ είχαν "δασκαλευτεί¨" από εκπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας να μην δώσουν τα δακτυλικά τους αποτυπώματα λεγοντάς τους ότι είναι παράνομο! 
Οι κάτοικοι του νησιού πέταξαν μέχρι και δύο δυναμίτες για να απωθήσουν τους λαθρομετανάστες που επιχείρησαν να στήσουν σκηνικό εξέγερσης στο νησί τους.

ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ.... ΓΙΑ ΠΡΟΣΈΞΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ....


Τα προϊόντα με τα περισσότερα και τα λιγότερα φυτοφάρμακα στα ράφια των super market 

ΤΑ ΠΙΟ ΟΥΣΙΩΔΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ  -ΠΟΤΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ!

Τα προϊόντα με τα περισσότερα και τα λιγότερα φυτοφάρμακα στα ράφια των super market
Ίσως δεν το σκέφτεστε καν, όταν βρίσκεστε μπροστά από το ράφι του σούπερ μάρκετ. Πόσο «επιβαρυμένο» είναι όμως κάθε τι που επιλέγουμε; Πόσα υπολείμματα φυτοφαρμάκων έχει επάνω του; Κατά πόσον τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες υγιεινής κατά τη μεταφορά του από το χωράφι στο ράφι και από εκεί στο τραπέζι μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου