Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗ ΔΩΡΕΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΑΤΑΚΤΩΣ ΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥ 3% !

Ο ΕΠΤΑΜΗΝΙΤΙΚΟΣ
ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣΕ ΤΗ ΔΩΡΕΑ
ΤΟΥ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥ
ΛΑΟΥ... ΚΑΙ ΤΑ
ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ...ΣΚΑΤΑ!
Επιστρέφει αδόξως
στο τσαντήρι του, του 3% 



ΠΝΕΟΥΝ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ...ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΕ Η ΦΑΓΟΥΡΑ ΤΟΥΣ!
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΛΕΟΝ ΜΑΔΗΜΕΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ!.. 
Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΤΗΣΕΙ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ... ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ..ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΑ  ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΣΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΜΕ! 

Σήμερα ο κομμουνισμός είναι μακράν από την εξουσία σε όλα αυτά τα κράτη, και οι ψηφοφόροι των κομμουνιστικών κομμάτων σε αυτά τα κράτη είναι μονάχα οι πρώην ευνοημένοι του κόμματος, καθώς τα ποσοστά τους δεν υπερβαίνουν το 3% με 4% και μειώνονται συνεχώς.

Θλίβερή είναι η ιστορία της "αριστεράς" στον τόπο αυτό... και μάλιστα σε κακουργηματικό βαθμό. Βρωμάει από παντού .. Σκεφθείτε δε ότι οι περισσότεροι μινίστροι του Τσίπρα, είναι πάμπλουτοι...Για ποιο λαό οι χορτάτοι θα αγωνιστούν; Αποπειράθηκαν βαναύσως οι προβληματικοί αυτοί να μας δουλέψουν... Τώρα ψάχνονται... Σφάζονται μεταξύ τους.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ....

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΩΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ .. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ- 

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΣΤΕΛΕΧΗ... ( ας ΚΑΛΕΣΕΙ ΌΛΑ ΤΑ ΤΣΑΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ).. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ... ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΌΤΙ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΈΨΕΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΤΟΥ 3%! ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ.. 
Για να καταλάβετε με ποια μούργα έχουμε μπλέξει... σας θυμίζουμε:

ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

σχόλιο Γ.Θ : Αιματοκύλησαν τον κόσμο και την Πατρίδα μας και όταν τελικά η Πατρίδα τούς συνέτριψε και σταμάτησε την ανθελληνική τους δράση, ήρθε ένας Δεξιός (Καραμανλής) και τους 

Μα σας το έχουμε πει: Το μόνο κόμμα που "μιλάει" ελληνικά είναι η Χ.Α., που όμως η αριστερή μούργα εθισμένη να μοιράζει ταμπελίτσες, τη βάφτισε ...Ναζιστική οργάνωση! ( από πού προκύπτει αυτό;)Και μάλιστα σε συνεργασία με τους Εβραιοσιωνιστές...

ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ!

ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΚΑΤΑ-ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΕΚΕΙ!!!
Αυτά που γίνονται σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση πραγματικά δεν έχουν ξαναγίνει ποτέ. Είναι τέτοια η...
απογοήτευση του κόσμου από τα πάντα στην πολιτική και είναι τέτοια η διάλυση του παραδοσιακού πολιτικού συστήματος σε όλα τα επίπεδα (οργανωτικό, πολιτικό, ιδεολογικό) που κανένα κόμμα δεν είναι σε θέση να περιοδεύσει με στελέχη του στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου ή τα Βόρεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου