Πέμπτη 13 Αυγούστου 2015

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΠΕΙΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ, ΜΕ ΤΙΣ ΞΕΝΙΚΕΣ ΙΔΕΟΣΤΡΟΦΙΕΣ ΤΗΣ ... ΤΗ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ... ΔΕΝ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, ΒΙΑΖΟΥΝ, ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΡΕΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ! ΒΙΝΤΕΟ!Η είδηση προέρχεται από το  Shoebat.Com.  Αυτά είναι τα φρικιαστικά εγκλήματα των ισλαμιστών-τζιχαντιστών σε βάρος των χριστιανών. Αυτού του είδους τους διωγμούς έχει να υποστεί ο χριστιανισμός επί εποχής των μεγάλων διωγμών (64-313 μ.Χ). Σφάζουν, αποκεφαλίζουν, κρεμούν και σκοτώνουν τους χριστιανούς οι ισλαμιστές, εκδιώκοντάς...


ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΠΙΑ ΜΑΝΔΑΜ ΑΡΒΕΛΕΡΟΥ..ΛΟΥΛΑ... ΠΑΨΕ ΝΑ ΑΣΧΗΜΟΝΕΙΣ ΠΙΑ ΚΩΛΟΑΡΙΣΤΕΡΗ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ!


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ ΚΑΙ ΔΟΛΙΑ ΑΡΒΕΛΕΡ: "ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΤΑ 99,5% ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA"!


Η κομμουνίστρια των Παρισίων.. λέει πως ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΩΣ ΕΘΝΟΣ!

η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣ- όπως οι κάτοικοι της Καισαριανής... Κυκλοφορεί με το εβραϊκό όνομα του άντρα της...  Δείτε το πιό κάτω και θα κατανοήσετε πόσοι πεμπ[τοφαλαγγίτες έχουν μπουκάρει στα χωράφια των Ελλήνων.

Για κοτάξτε το φαιδρό γραϊδιον τι μας κοπανάει!

Με αφορμή την ανιστόρητες δηλώσεις της Γλύκατζη-Αρβελέρ ότι οι Έλληνες ως γένος δεν υφίστανται (δ
είτε εδώ τις σχετικές δηλώσεις της)

ΒΡΕ...ΒΡΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥ....ΠΑΝΙΑ ( μουνοπάνια, κάνει στη δημοτική ...για να μην αλοιθωρίζετε...έτσι; ) ΣΤΑ ΤΕΛΕΒΙΖΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΣΤΡΑΡΟΝΤΑΙ!

ΧΑΧΑΑ! Η ΑΝΝΙΤΑ ΠΑΝΙΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΣΕ ΡΟΖ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ... ΑΡΑΠΗΔΕΣ (;!) ΒΙΝΤΕΟ!

Η Αννίτα Πάνια μέσω της εκπομπής της «Αννίτας SOS» αποκάλυψε ότι...υπήρξε πρωταγωνίστρια σε ροζ βίντεο...

... χωρίς η ίδια να το γνωρίζει.Έπεσε θύμα απάτης καθώς κάποιοι χρησιμοποιώντας το πρόσωπό της με τη βοήθεια του μοντάζ έφτιαξαν ένα ροζ βίντεο που φαινόταν ότι ήταν εκείνη πρωταγωνίστρια. Για κάποιο διάστημα όπως είπε οι γύρω της την κοιτούσαν καχύποπτα γιατί δεν γνώριζαν αν ήταν αληθινό βίντεο μέχρι που της το έδειξαν. Με καλεσμένο τον Χάρη Ρώμα πάνω στη συζήτηση για τα αναληθή δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο η παρουσιάστρια ανέφερε τι συνέβη στην ίδια.


«Έχω υπάρξει πρωταγωνίστρια στο ίντερνετ ερωτικής συνεύρεσης, πολυπληθούς. Έχει κυκλοφορήσει στο παρελθόν με multi ethnic πρόσωπα. Κάποια στιγμή υπήρχαν άνθρωποι γύρω μου είχαν μπει στο τρυπάκι ότι μπορεί να παίζει, γιατί δεν ξέρεις τι κάνει ο καθένας στη ζωή του. Με κοιτούσαν καχύποπτα μέχρι που ήρθαν και μου το δείξανε».

Γι αυτό η "μαγκιόρα" το παίζει τόσο τσαμπουκάς... Και λέγαμε κι εμείς: ΠΕΡΠΑΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ... Μα τι λέτε κύριε... Με τέτοιες μανδαμίτσες προχωράει ο ελληνικός πολιτισμός!... Μα καλά δεν υπάρχει καμιά καθαρή καριολέϊσον; Επί τέλους...SOS! SOS  από τα σούργελα!

athensmagazine.gr/portal/sexndating/195

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου