Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Κι όμως η ΘΑΝΟΥ...μπορεί να κάνει το θαύμα!-ΕΚΤΑΚΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ:

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑΝΟΥ, ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ... ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ!
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΘΑΝΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑ... Η ΕΛΛΑΣ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΤΕΛΗ
ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ  ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!

΄Ολα τα θλιβερά εμπορικά καταστήματα των επαγγελματιών της πολιτικής, λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο! Ο Ξενοδόχος είναι γυναίκα, είναι η πρόεδρος του Αρείου Πάγου, ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΘΑΝΟΥ η οποία προτίθεται να σχηματίσει κυβέρνηση , όχι απλά Υπηρεσιακή, αλλά κυβέρνηση ΟΡΑΜΑΤΟΣ! Για την Ελλάδα... το οποίο σημαίνει απλοελληνικά ότι μπορεί να παραμείνει ...σε μέγα βάθος χρόνου... Και ενδεχομένως... εκλογές να μην γίνουν... με διάφορα νομικά κολπάκια, που τα ξέρουν άριστα οι Αρειοπαγίτες!

Η νέα πρωθυπουργός μπορεί να κάνει το θαύμα της. Περιμένουμε τη σύνθεση της Κυβέρνησής της, που θα ανακοινωθεί εντός της ημέρας. 

Μπορεί η κ. Θάνου με δυό κινήσεις της να κάνει τους θλιβερούς παντάπασι επαγγελματίες της πολιτικής ...να παραμιλάνε, αν δεν χορεύουν στο ταψί.

Εμείς πάντως ως ιστοσελίδα, αλλά κι ευρύτερα ως Ε.Σ.Δ. της αποστείλαμε μήνυμα όπου της λέγαμε απλά και κοφτά: "Κυρία Θάνου... να παραμείνετε ξεροκέφαλη! Τηρείστε τις αξίες και πίστες που διέπουν το δικαστικό σώμα!" ..Το έχουμε δημοσιοποιήσει προ ημερών άλλωστε.

΄Ομως πριν από λίγο, ο έγκριτος Νίκος Χτζηνικολάου, στην εκπομπή του(που τρέχει ακόμη) ...είπε το ίδιο που λέμε κι εμείς... Δηλαδή η Κυβέρνηση Θάνου...δεν θα είναι και τόσο υποηρεσιακή.. Δεν χρειάζεται τις 100 μέρες που ζητούν οι ηλιθιοι επαγγελματίες πολιτικοί όταν αναλαμβάνουν Κυβέρνηση!
.. Πέντε μέρες αρκούν ώστε οι Θάνου και οι συνεργάτες της να αλλάξουν το κλίμα και να ανοίξουν δρόμους ελπίδας για τον χειμαζόμενο λαό.
Της το ευχόμαστε για μια ακόμη φορά. 

Η.Ν.Α.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου