Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΣΑΝΟ ΜΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ, από blogs, ΕΦΗΜΕΡΊΔΕΣ, ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ...

Η ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ ΦΑΓΟΥΡΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΩΝ CELEBTRITIES
made in psorokostaina-GREECE!

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΑΪΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥΣ…ΝΑΙ ΑΥΤΟΥΣ- ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΞΥΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΡΑΓΙΑ ΤΟΥΣ …ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΣΟΚ…Ν.Δ… ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΓΧΡΩΜΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ… ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΝΑ ΞΥΣΤΟΥΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ & ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΜΕ …ΚΟΜΜΑΤΙΚΆ ΣΗΜΑΙΆΚΙΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΩΡΕ!
Δείτε τη σημερινή ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΑΓΟΥΡΑ CELEBRITIES-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΩΝ…

ΝΑ ΚΙ ΕΝΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ ΚΟΠΑΝΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ!-ΛΑΤΣΙΟΣ!-

Αλήθεια πως τον λένε αυτόν ,Λιάτσο;..Αιμίλιο; Πάντα ήταν κολλητός και ορντινάτσα του Χατζηνικολάου… Εμφανίζεται ως πολύπειρος δημοσιογράφος… από τη σχολή του Χάγιου βγήκε; Δεν είναι κακούλης… αλλά ΟΡΝΤΙΝΆΤΣΑ! Νεροκουβαλητής τουτέστιν! Σήμερα , λέει πως είναι και διευθυντής της ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΚΟΝΤΡΑ!.. Κάτι πάει να κάνει… αλλά πως;
Αλλά έχει πλάκα… Σήμερα (12-10-14 ) πρωϊνο Κυριακής, ο ισχνός αυτός δημοσιογραφικά έσκουζε κατά του Τράγκα:…..γιατί δεν τολμάει ο Γιώργος Τράγκας να πάει στην εκπομπή του… “ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΉΣΩ, γιατί ενώ είναι αντιμνημονιακός πέρασε, σε ευλογίες υπέρ Σαμαρά;…Γιατί παίρνει 15 μέρες άδεια από τον REAL FM; ρωτάει νταηλίδικα ο κόπανος αυτός… που ποιεί τον δημοσιογράφο!
ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΙΝΑΙ… Η ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ! και τάχα ελευθερολαλιάς ..ο Λιάτσος… προς Χατζηνικολάου. ΤΡΙΧΕΣ ..ΣΙΚΕ ΚΟΝΤΡΕΣ…


ΛΑΟΣ …ΟΡΙΤΖΗΝΑΛ…ΧΑΒΑΛΕ!
ΠΑΜΕ …ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
Ελένη Τσολάκη: Ντύνεται σήμερα νύφη;

Ελένη Τσολάκη: Ντύνεται σήμερα νύφη;

Ποιά είναι η μανδάμ; Την ξέρετε; Τι είναι παρουσιάστρια; Υπάρχει τέτοιο είδος στη δημοκρατίας μας;.. Δηλαδή τι κάνει;

Ωραία και νάναι καλά… ντύνεται νυφούλα, εμάς τι μας ενδιαφέρει;…

Μια φωτογραφία με ένα στεφανάκι στα μαλλιά της ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης η Ελένη Τσολάκη, γεγονός που φανερώνει πως σήμερα θα ντυθεί νυφούλα. Κι αν νομίζετε πως η παρουσιάστρια παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της, κάνετε λάθος...
Διαβάστε περισσότερα στο govastileto...


ΤΕΛΟΣ η ΝΑΤΑΛΙΑ από τον Antenna. Δείτε πού πάει!…ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ “Ε΅” και μάλλον επικίνδυνο… ( μαζώνει πολλούς ορφανούς- τζούφιους- αλαφροίσκιωτους εκεί!)…

Εκείνο δε το “ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ’… δίνει ρέστα ελαφρότητας. Χαβαλέ υπόθεση βασικά!
Ευχόμαστε ντόμπρα, όπως άλλωστε εμείς λαλούμε … χρονίως και προ γεννέσεως απάντων σας… το “Ε” να διαχειριστεί σωστά τα ταλαντούχα άτομα που …προσλαμβάνει… να τα σεβαστεί… και να μην τα αφήσει στα κρύα του λουτρού, Διότι οι άνθρωποι στην τηλεόραση είναι μεροκαματιάρηδες και επιβάλλεται ο σεβασμός τους!
ΝΑΤΗ ΚΑΙ Η ΚΌΡΗ ΤΟΥ καλού ΦΡΕΝΤΥ… Αλήθεια όσα χρονάκια τσιλιμπουρδίζεται στα τελεβίζια πόσες φορές τάχα μου θυμήθηκε τον Φρέντυ, που όπως και να το κάνουμε –μας αρέσει ή όχι- υπήρξε μια συμπαθέστατη περίπτωση στην ελληνική δημοσιογραφία.. Δεν λέμε ότι ήταν μέγας δημοσιογράφος, γιατί δεν ήταν. Ήταν όμως πνευματικά αισθαντικός δημιουργός… Τα βιβλία του άλλωστε προσδιορίζουν το μέγεθός του.
Φαίνεται ότι η Ναταλία …το ξεχνάει… Τίποτε άλλο! Δείτε την ..χαζή είδηση, λες κι έχουμε σκορδοκαϊλα σε ποιο τηλεοπτικο μπορντέλο θα φιλοξενηθεί η κατά τα άλλα γλυκεία, ως ο πατήρ της, Ναταλία

Η Ναταλία Γερμανού αποτελεί οριστικά παρελθόν από τον ΑΝΤ1 και πλέον ανήκει στο δυναμικό άλλου καναλιού.
Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια συμφώνησε σε όλα με το «Ε» όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του ο Γρηγόρης Μελάς. Τον τελευταίο καιρό είχαν ακουστεί πολλά για το τηλεοπτικό μέλλον της Ναταλίας Γερμανού η οποία είχε διετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 το οποίο και τελικά έσπασε. Πλέον απομένουν μόνο οι υπογραφές με το «Ε» και είναι θέμα ωρών να κλείσει οριστικά η συμφωνία.
Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, η Ναταλία Γερμανού στο πακέτο συμφωνίας είναι να
παρουσιάζει μία καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή, αλλά και ένα εβδομαδιαίο τηλεπαιχνίδι.


ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΤΙ…ΠΕΡΣΟΝΕΣ ΠΟΥ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΕΡΝΤΕ ΤΩΝ ΧΑΖΟΚΑΝΑΛΩΝ . ΥΠ΄ΟΨΙΝ ΟΤΙ ΤΑ ΧΑΖΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΖΟΥΦΙΩΝ , ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ , ΟΡΑΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ… Έτσι εις μνημοσύνη της κατάντιας του ελληνικού λαού… Δείτε …τα φρουτάκια… νεότερης σοδιάς!

Η καναλάρχισσα Σπυροπούλου 'τελείωσε' την Κουτσελίνη από τον Alpha. Ρίχνει ευθύνες για τον πάτο της εκπομπής!

( Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό; Οι γκομενίτσες, οι καρακάξες και γαλιάνδρες, οι πούστηδες του παραβάν είναι αυτοί που ρυθμίζουν το λαπά που θα ταϊσουν το άσκεπτο πόπολο…Εσάς…όλους μας! Δεν είναι τελικά αυτό που βλέπουμε, αλλά ποιοί τενεκέδες, τραυματικά –φιλόδοξα άτομίδια , πρόστυχα αποφασίζουν πίσω από τις κουρτίνες με τι αρλούμπες θα μας ταϊσουν! ΄Ενα φαγί, εφάμιλλο της γιγάντιας …ΤΖΟΥΦΙΑΣ και βαθέως νοσηρής προσωπικότητας τους )



Η Ζήνα Κουτσελίνη ήταν μέσα στο καλοκαίρι, καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day και σχολίασε την κατάσταση στην τηλεόραση, εκφράζοντας την άποψή της για πρόσωπα κι εκπομπές. Ένα από αυτά στα οποία αναφέρθηκε, ήταν και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με την οποία φέτος συνεργάστηκε στενά.
"Χαίρομαι που μπόρεσα στην αρχή της Κωνσταντίνας να είμαι μαζί της. Ως Ζήνα θα την έκανα κεντρικό πρόσωπο σε όποιο κανάλι κι ας ήμουν. Είναι ένα πρόσψπο φωτεινό, βγάζει λάμψη. Περπατάει και την θαυμάζουν. Δεν πρέπει να κρίνουμε κάποιον από το πρώτο του λεπτό. Η Κωνσταντίνα είναι πολύ αληθινό πρόσωπο και ότι λέει το πιστεύει. Πήγαμε μαζί στην Κρήτη και τη σταματούσε ο κόσμος στο δρόμο και γινόταν χαμός", είπε μεταξύ άλλων η Ζήνα Κουτσελίνη για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Μετά από όλα αυτά τα όμορφα λόγια της Κουτσελίνη προς την Σπυροπούλου, η δεύτερη... έδειξε την πόρτα της εξόδου στην πρώτη, από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.
Η Ζήνα Κουτσελίνη ήταν ο... προπονητής στην εκπομπή της Σπυροπούλου "Σπίτι μου σπιτάκι μου", που όπως φαίνεται από τα πρώτα νούμερα... αγγίζει πάτο, με την Κατερίνα Καραβάτου στο κανάλι Εpsilon, να κάνει πάρτυ με τον Κρατερό Κατσούλη.
Η Σπυροπούλου θεωρεί πως για την κατρακύλα της εκπομπής φταίει η Ζήνα Κουτσελίνη, και ως άξια καναλάρχισσα, της έδωσε τις.... συμβουλές της στο χέρι, και της άνοιξε την πόρτα να αποχωρήσει
Το Govastileto.gr σας πάει στο θέατρο ΚΑΠΠΑ! Οι 5 νικητές των διπλών προσκλήσεων, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν την παράσταση «Μου λες αλήθεια;», του Florian...περισσότερα »


Το govastileto.gr σας πάει στο θέατρο ΚΑΠΠΑ- 5 τυχεροί θα κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Μου λες αλήθεια;», του Σπύρου Παπαδόπουλου

Αυτός ο Παπαδόπουλος είναι από άλλο χωριό. Ηθοποιός που κατέληξε να κάνει τον ταβερνιάρη.. Τα κονόμησε εν τούτοις με τα χαβαλέ σανσόν που γιόμιζε την εκπομπή του.

ΝΑΤΟΣ ΚΙ Ο ΣΕΦΕΡΛΗΣ… ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ

ΕΚΠΟΜΠΉ.Σαχλαμπούχλας μεν, αλλά έχει το κοινό του.Τι πουλιά θα πιάσει στο πρωϊνάδικο, του φαύλου Μεγαλοκάναλου θα το δείξει ο χρόνος


Το govastileto.gr σας πάει στο REX! Αυτοί είναι οι 5 νικητές που κερδίζουν τις διπλές προσκλήσεις για το ξεκαρδιστικό «ONE MARK SHOW» του Μάρκου Σεφερλή


Μαρία Σολωμού –Πάνος Μουζουράκης : Έκλεισαν τέσσερα χρόνια μαζί- Άει στο διάολο… Φαντάσου να συμπλήρωναν 50 χρόνια εγγάμου βίου… Αλλα τα καλόπαιδα αυτά…δεν γουστάρουν γάμο… Το λέει η μονδέρνα μαντάμ Σολωμού… Ε, ρε να το έπαιρνε χαμπάρι η μανούλα της … θα την εξαπόστελνε ως “σουρτούκου’ στον έξω από δω! Τι πάει να πει σουρτούκου…φωνάξτε τον Μπαμπινιώτη!

Ποιά είναι αυτά τα παιδιά, ωραία μοιάζουν, αλλά τι πουλάνε; Εμείς δεν ξέρουμε. Αλλά και να έχουν απόψεις περί γάμου ..σημαίνει ότι είναι σοβαροί άνθρωποι …Φαίνεται άλλωστε …από τα μπατζακια τους!

Μαρία Σολωμού –Πάνος Μουζουράκης : Έκλεισαν τέσσερα χρόνια μαζί

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ:«Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα» και αυτή τη ρήση την ακολουθεί πιστά εδώ και πολλά χρόνια η Μαρία Σολωμού. Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο TV Έθνος εξομολογήθηκε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον γάμο, ούτε ο γάμος είναι για αυτήν μαύρο πανί. Απλώς δεν της δημιουργεί κανένα συναίσθημα και δεν αναγνωρίζει την έννοια «γάμος» στο λεξιλόγιο της!No comment…Να γιατί φωνάζουμε πως αυτοί οι CELEBRITIES είναι τζούφιοι …ΦΟΥΣΚΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΎΡΙΑ. Αποχαμένα ανθρωπάκια…Αυτούς στοχεύουν τα καραγκιοζάκια που παριστάνουν τον δημοσιογράφο!

Ο φακός του OK εντόπισε τη Μαρία Σολωμού χεράκι-χεράκι με τον σύντροφο της ζωής της Πάνο Μουζουράκη σε γνωστό εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου. ( Τι λε ρε σαϊνι… φακέ… Μα τι επιτυχία ( scoop) δημοσιογραφικό είναι αυτό; Πας σούμπιοτο για Πούλιτζερ! )…Οι δυο τους έχουν κλείσει τέσσερα χρόνια μαζί και δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

Αυτό φαίνεται… Επί 4 χρόνια τα πηδήματα ήταν τζούφια… Ούτε μια φορά γκαστρώθηκε η Σολωμού… Μπορεί να μας συστήσουν τι προφυλακτικά χρησιμοποιούν;
KOITATE ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΣΟΛΩΜΟΥ- ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑΣ!!..(Βασικά το μακρύ πουλί κυνηγάνε οι CELEBRITIES, ..Τέλος πάντων άλλος έχει τη χάρη κι άλλος λάθος όνομα

Μιχάλης Χατζηγιάννης - Ζέτα Μακρυπούλια: Τέσσερα χρόνια έρωτα.. ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑ ΤΟΝ …ΕΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ..ΔΕΝ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΚΟΜΗ!…

Τί γίνεται τους χτύπησε κατακούτελα η κρίση; ΟΧΙ …απλά είναι καραχτυπημένοι από το εξωγαμικό …μονδέρνο σύνδρομο-σύστεμ! Καλά μωρέ Μακρυπούλια… θα ήταν άσκημο να είχες ένα παιδί με τον έρωτά σου , τον Χατζηγιάννη; Γιατί κλωτσάς…; ΄Οταν απαντήσεις εμείς θα είμαστε ΕΔΩ!

Μιχάλης Χατζηγιάννης - Ζέτα Μακρυπούλια: Τέσσερα χρόνια έρωτα
Στην Αθήνα επέστρεψε και τα τελευταία 24ωρα ο 34χρονος τραγουδοποιός, έχοντας στο πλευρό του την 36χρονη ηθοποιό-παρουσιάστρια σύντροφό του, Ζέτα Μακρυπούλια. Το βράδυ της Παρασκευής 29 Αυγούστου ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πραγματοποίησε μια live εμφάνιση στο λιμάνι της Αγίας Γαλήνης στην Κρήτη, ενώ συνεχίζοντας την καλοκαιρινή τους περιοδεία αύριο Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου έχει μια προγραμματισμένη συναυλία στο Θέατρο Βράχων "Μελίνα Μερκούρη".
Πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού ΟΚ! κατέγραψε το ζευγάρι, που συμπλήρωσε τέσσερα χρόνια σχέσης, στο λιμάνι του Πειραιά, την ώρα που επέστρεφε ακτοπλοϊκώς από την Πάρο.
ΚΟΙΤΑΞΤΕ Τί παρακολουθούν τα δημοσιογραφάκια:…Περσόνες τζούφιες..
Ο Απ.Βραχιολίδης, ο Νίκος Μαστοράκης κ.α. ήσαν μεγάλοι κυνηγοί διασημοτήτων, βεληνεκούς:… Μαρλον Μπράντο, Όρσον Ουέλς, Σοφία Λώρεν, Γκρεκορυ Πεκ,, Κέρκ Ντάγκλας,Σερ Λώρενς Ολιβιέ, Πήτερ Ωτούλ κ.α… αλλά δεν γράφανε τέτοιες μαλακίες …Είχαν ουσιαστικές κουβέντες μαζί τους.
Και να μην ξεχνάτε αυτές οι διασημότητες ήσαν συγκροτημένες προσωπικότητες. Δεν έχετε παρά να θυμηθείτε τον ΠΗΤΕΡ ΟΥΣΤΙΝΩΦ …σπουδαία φιλελληνική προσωπικότητα ή τον νεότερο ΤΖΩΡΤΖ ΚΛΟΥΝΕΫ που υπεραμύνθηκε των Μαρμάρων της Ακρόπολης… Και μάλιστα σήμερα 14 Οκτωβρίου η γυναίκα του θα είναι στην Αθήνα και θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό… προκειμένου να προωθήσει την επιστροφή των μαρμάρων …νομικά!
Εκείνο που δεν καταλαβαίνουμε είναι ποιός ενδιαφέρεται… για την κυρία Μακρυπουλιά , για τη Σολωμου και τα αρσενικά που σέρνουν…
Κι όμως έχουν ξεφυτρώσει ένα τσούρμο τέτοια παρδαλά περιοδικά και ιστοσελίδες ..που καλύπτουν τα τζούφια … Για να το κάνουν πρέπει τουλάχιστον να καλύπτουν τα έξοδά τους- λιγάκι έως πολύ αβέβαιο- …ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ!


ΑΛΛΟ ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙ ΑΥΤΟ… Μια ζωή το έπαιζε τσόντα σε διάφορα πάνελ αλαφριά …ΧΑ…ΧΑ..ΧΑ ..ΧΟΥ…ΧΟΥ…Ειδικά με εκείνον τον ατάλαντο ΜΟΥΤΣΙΝΑ ή κάπως έτσι… που κάποια κανάλια του δίνουν φαγητό/…αλλά για ποιο πράμα ;Εσείς έχετε δει αυτόν τον μισοξυρισμένο καραγκιόζη να σας έχει προσφέρει κάτι τις… εκτός από τις παρδαλές εξυπνάδες του; Ρωτάμε!
ΤΖΟΥΦΙΕς βασικά ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ! Τη συμπαθήσαμε . Το κοράσιον είχε μια δροσερή αύρα… Μα σήμερα …έγινε περσόνα ! Τη δώσανε ΕΚΠΟΜΠΗ!
΄Ομως, παρά το ότι εμείς τη συμπαθούμε… κάπου σκαλώνει…

Η "προβληματισμένη" Μαρία Ηλιάκη στέλνει ένα μήνυμα με νόημα! Δείτε το

Η "προβληματισμένη" Μαρία Ηλιάκη στέλνει ένα μήνυμα με νόημα! Δείτε το
Η Μαρία Ηλιάκη ανέβασε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram όπου τη βλέπουμε να κάθεται στον καναπέ της και να δείχνει βυθισμένη στις σκέψεις της. Μην πάει ο νους σας στο κακό! Δεν συνέβη τίποτα άσχημο, αυτό που προβλημάτισε την παρουσιάστρια ήταν όπως έγραψε η ίδια για το που θα διασκεδάσει με τις φίλες της. ( Κοιτάξτε τον προβληματισμό…της κυρίας!!!, αν είναι έτσι όπως καταγράφεται)..

Την επόμενη μέρα η Μαρία ανέβασε μία φωτογραφία με ένα μήνυμα γεμάτο νόημα: «Μείνε κοντά σε όσα σε κάνουν να αισθάνεσαι ότι είσαι ζωντανή».

ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ …ΣΟΦΙΑΣ:- Να το τηρήσει το αξίωμά της! Να μείνει και ζωντανή και δημιουργική!
Μια από τις βλακείες των “περσόνων αυτών” είναι ότι γράφουν και δημοσιοποιούν στα τουίτερ και φατσομπούκια, όσα τους κατεβαίνει στο απαίδευτο νιονιό τους… Κι εκεί γίνεται χαμός.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Μακριά από τα κοινωνικά δίκτυα! Αυτοκαταστρέφεστε!
Θα θέλαμε ειλικρινά να σταθούμε δίπλα στο κορίτσι αυτό-( Την Ηλιάκη) ΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ- Αλλά αν, όπως γράφεται στα χαζοέντυπα και σε ιστοσελίδες, ότι έχει καβαλήσει κάλαμον… τότε μάλλον θα δυσκολευτούμε να ισορροπήσουμε την κατάσταση..
ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ CELEBRITY, η κυρία Ηλιάκη, είναι ένα συμπαθές πλάσμα, που πασχίζει για μεροκάματο κι επαγγελματική καταξίωση. Κι αυτό το σεβόμαστε απείρως. Δεν μοιάζει για τζούφια! Ίσως η μόνη από τα σημερινά μας …τζούφια!



ΚΑΙ ΣΑΦΩΣ ..δεν κάνουμε ψυχογραφική ανάλυση όλων αυτών των ΤΖΟΥΦΙΩΝ CELEBRITIES… και των φαιδρών δημοσιογραφίσκων που τους κάνουν …θέαμα και θέατρο…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου