Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΑΠΑΣ...ΔΙΩΚΤΗΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ!

Αυτό το ρασοφόρο ΟΡΝΕΟ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ...; Παριστάνει τον εκπρόσωπο του Θεού ... και καταφεύγει σε κοσμικά τερτίπια ...προκειμένου να δικαιωθεί! Τέτοιον τσόγλανο παπά δεν έχουμε μεταδεί!

Το παρακάτω κείμενο το είχαμε αναρτήσει στις 2.11.2011!


Ισχύει στα όλα του! Μάθαμε πριν από λίγο, ότι ο αλητάμπουρας αυτός προϊστάμενος Ναού ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ του Χολαργού...ονόματι ΣΥΜΕΩΝ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΣ...( ΌΝΟΜΑ που υποδηλοί την ξενόφερτη ύπουλη  καταγωγή του)  πάλι σήμερα κατέφυγε στα δικαστήρια τα κοσμικά και επιζητεί την κεφαλή μπλόγκερ με μεσαιωνικές-φασιστικές μεθόδους ...Ζητάει ο τραχανάς αυτός,λάθρα ιερωμένος, ..τα άντερα της άτυχης μανούλας που το έφερε στη ζωή για να αυθαδιάζει κατά του Χριστού...που υποτίθεται ότι υπηρετεί! Ζητάει ασφαλιστικά μέτρα ... για να αφαιρεθεί από την ιστοσελίδα κείμενο δυσμενές για την αφεντιά του και απαιτεί με τη συνδρομή μαλάκα δικηγόρου... και παραδάκι ... 
Μα είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοια υποκείμενα στη Εκκλησιά μας;... Παραυπάρχουν ...σας πληροφορούμε! ΘΛΙΒΟΜΑΣΤΕ απείρως ...και περισσότερον ...όχι γι αυτόν τον ηλίθιον και ΥΒΡΙΣΤΗ του Χριστού, αλλά για τη νοοτροπία του Ιερατείου...... που να δείτε ότι τον τύπο αυτόν θα τον κάνει και ...ΕΠΙΣΚΟΠΟ! Ιερώνυμε, σεμνέ αγνέ,  και ταπεινέ... ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΚΟΤΙΑ! Στείλε τον τύπον ...στον διάολο, όπου και ανήκει.. το μπάσραρδος ..που παριστάνει και τον παπά!

Ο ΕΝ λόγω παπάς... είναι ΤΣΟΓΛΑΝΟΣ και θεομπαίχτης! Αν νομίζει ας μας ενάγει ενώπιον των κοσμικών δικαστηρίων. Ο βλάξ! Εμείς θα τον ενάγουμε ενώπιον λόγου Θεού! Αει σιχτίρ πια με τα μαλάκια της δήθεν... ιεροσύνης! ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ ...παντάπασι! Το τάζουμε από ΤΩΡΑ!

ΝΑ ΠΑΠΑΣ ΝΑ..ΜΑΛΑΜΑ!


AΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΠΑΠΑΣ -ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΙΕΡΑ -ΟΣΙΑ και ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.. και  μας δουλεύει.. ο ΑΧΡΕΙΟΣ!..ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!

ΤΟΝ ΣΙΤΙΖΟΥΜΕ ...ωστόσο!


Αλήθεια από ποια ..τρώγλη ΟΥΝΗΤΙΚΙΑ-(Βενετσάνος λέγεται...δεν είναι δυνατόν ΟΥΝΙΤΗΣ πρέπει να είναι κρυφίως... !)κουβαλήθηκε στην ευκλαία Πόλη του Χολαργου, ο ΤΙΠΟΤΑΣ αυτός παπάς;  Από τη Βενετιά μήπως; Γιατί το ονοματάκι του, δεν είναι καθόλου τυχαίο..

Η πλάκα δε είναι, πως ο διαoλεμένος αυτός παπάς... παρασύρει στην αφροσύνη και τα συναξάρια του Εκκλησιαστικού κονγκλάβιου..του (πάντα άβουλα όντα έμπροσθεν της ..θεοφώτιστης αγιαστούρας των παπάδων...και πάντα τοις εκείνων ρήμασι ..πειθόμενοι αθλιέστα κι εμετικά,χοροπηδάνε στο μοτίβο.."πετάει ο γάηδαρος...πετάει"! Μόνιμο και σύνηθες το φαινόμενο σε Ναούς, όπου συνωστίζονται συμφοριασμένα υποκείμενα,αργόσχολοι, αεροκοπανατζήδες συνταξιούχοι, γενικώς και ειδικώς θεομπαίχτες- .. που παριστάνουν τους ευλαβείς θρησκευάμενους, εκδουλεύοντας  Θεό και πιστούς ... Γνωστό το φαινόμενο...Περί εκκλησιαστικών λαμόγιων!
Δείτε πιο κάτω τις πουστιές αυτού του πανάθλιου ρασσοφόρου- παπά...Βενετσιάνου και τα χαζά  τω ν υποκειμένων του υποτακτικών...αργόσχολων του Εκλ.Συμβουλίου τη Παναγιάς Φανερωμένης Χολαργού ! Τέτοια φάρα είναι ΟΛΟΙ τους! Ανθρωποειδή.. που πουλάνε ..Θεό! σαν ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΌ!
Η μέγιστη ΞΕΦΤΙΛΑ... παρ΄ανθρώποις.. ΟΙ ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΕΣ επαγγελματίες! Της γειτονιάς μας.. της ενορίας !

Ναί είμαστε βίαιοι... προς τις ασχημοσύνες του εν λόγω παπα-Βενετσιάνου.. και του λοιπού παπαδαριού εν συνόλοις, πλην των γνωστών κι απαραιτήτων εξαιρέσεων! Το φραγγέλιό μας θα φτάσει μέχρι της -ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ- εκδίωξης του από τον ΝΑΟ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ..
Φύγε..Μπάσταρδε  από το Χολαργό ΤΩΡΑ ... ..Θεομπαίχτη ρασσοφόρε!.
Φύγε ...τώρα .. Πήγαινε σε μοναστήρι...Στο Χολαργό πια ΑΛΗΤΑΡΑ.. δεν έχεις θέση! 
Διαβάστε.. πιο κάτω.για να καταλάβαιτε την οργή μας..:> www.indobserver.blogspot.com

ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΗΝ  ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΛΛΑ Ο πατήρ ΣΥΜΕΩΝ ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΟΣ (φωτό),ΑΦΟΥ...ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΗΚΕ,  ΑΝΕΘΕΣΕ ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΞΗ, ΕΜΜΕΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ!!!
O εικονιζόμενος ιερέας είναι ο πατήρ Συμεών Βενετσιάνος, προϊσταται ιερατικώς της Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού, είναι ο άνθρωπος που 
ΣΥΝΕΧΕΙΑ  στο www.indobserver.blogspot.com 
Στη φωτό ο Θεομπαίχτης παπάς του Χολαργού!>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου