Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

ΤΙ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΖΟΥΦΙΑ ΤΩΝ CELEBRITIES..ΔΙΔΑΧΘΕΙΤΕ ΜΩΡΕ! ΟΙ ΤΖΟΥΦΙΟΙ ΜΑΣ ΜΑΓΑΡΙΖΟΥΝ!

spiropoulou-glypta-parthenona

΄Οχι δεν θα βάλουμε εμείς κατά της Σπυροπούλου, αυτού του κοριτσιού, που έχει εύλογα ονείρατα... ΄Ομως έχει κάνει επιλογή .."να τα φτιάξει με "το ραμολί και χρεωκοπημένο" ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ... Κι αυτός ...τσουτσουνοπαικτών...αθλιέστατα... την προωθεί! ... Την επιβάλλει! Ο φαιδρός  τσουτσουνοπαίκτης! Στα νειάτα του ήταν όντως ωραίος ανηρ... αλλά φαίνεται σήμερα στα 75 χρόνια του δεν εγκατέλειψε την τσουνοπαικτική!  

Κρίμα στο κοράσιον ...που επένδυσε σε υποψήφιο φέρετρο!.. Τα τάλαντα αγαπητή μας φίλη, καλό μας κορίτσι δεν έχουν χρείαν από υποκείμενα τύπου ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ! Και διότι αυτά τερμάτισαν το βιός τους!Αν το έπαιξες σκόπιμα ...θυληκά ...κουνηστικά..πληζ ζητά και ΣΥΓΝΩΜΗ από το γερόντιον ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ!

Διαβάστε τα πιο κάτω: Και θα κατανοήσετε όλο αυτό τον πληθυσμό των ΓΚΡΙΖΩΝ & αναιδών CELEBRITIES  της  ελληνικής ΠΛΑΚΑΣ!  Τίποτε άλλο... : 

Χοντρό μπινελίκι στο Twitter για την “αρραβωνιάρα” του Κοντομηνά-

Παρουσίασε εκδήλωση για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα-Άντε και Πρόεδρος της Δημοκρατίας η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου…




Η UNESCO διοργάνωσε στον πολυχώρο “Αθηναΐς” εκδήλωση για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα, με καλεσμένη …
όλη την πολιτική ηγεσία του τόπου.
Ο ALPHA του Δημήτρη Κοντομηνά, μπήκε χορηγός στην εκδήλωση (και γιατί έπρεπε να ΄χει ιδιωτικές χορηγίες μια τέτοια εκδήλωση; τέλος πάντων….).
Στους όρους της χορηγίας, φαίνεται να ήταν και η παρουσίαση του καλλιτεχνικού προγράμματος (ναι, επινοήθηκε και τέτοιο!) από την κ.Σπυροπούλου! Η οποία είναι μια ατάλαντη παρουσιάστρια, με μοναδική απασχόληση πλην αυτής της “πανελίστριας”, την περιστασιακή άσκηση του επαγγέλματος του “φωτομοντέλου”.
Σύμφωνα με τα taxalia η λαχτάρα του καναλάρχη να ικανοποιήσει τη μωροφιλοδοξία της νεαρής (αρραβωνιαστικιάς του σύμφωνα με τα κουτσομπολίστικα περιοδικά), την έκανε ακόμη πιο αχώνευτη και για αυτό θα πεισθείτε αν ρίξετε μια ματιά, στο τι “σέρνουν” στην παρουσιάστρια, στα διάφορα κοινωνικά δίκτυα, οι χρήστες του διαδικτύου. Δεν υπάρχει ούτε ένα θετικό σχόλιο κι αυτό πρέπει να το προσέξει η παρουσιάστρια.
Η υπερβολική φιλοδοξία και η συμμετοχή της σε εκδηλώσεις τελείως άσχετες με το δικό της στυλ, μόνο αντιπάθειες γεννούν. Καλή η στήριξη ενός ισχυρού γέροντα, αλλά αυτό που ψάχνει ένα πρόσωπο που εκτίθεται στη δημοσιότητα είναι η αποδοχή του κόσμου, έτσι;
Δείτε ΕΔΩ τα σχετικά σχόλια στο twitter


Αποτελέσματα για σπυροπουλου

Κορυφαία / Όλα
  1. Η μονη λυση για να σωθει η Σπυροπουλου ειναι να μεινει εγκυος απο ποιον μη με ρωτατε
  2. Πιστευω πως αν ο Κοντομηνας παρατησει την Σπυροπουλου θα παθει Εφη Θωδη οταν αποτρελαθηκε στο 10πλασιο
  3. Η Σπυροπουλου καταπιανεται με τα μαρμαρα του Παρθενωνα ,γιατι ειναι το μονο σκληρο -πετρα που μπορει να ασχοληθει.
  4. Η Σπυροπουλου αφιερωνει στον Κοντομηνα με την παπια μιλαμε εμεις
  5. Την Σπυροπουλου την ζητησε η MUNESKO για την παρουσιαση
  6.  Favorited 49 times
    Η Σπυροπουλου ζητάει πίσω τα γλυπτά του Παρθενώνα, μετά τον Κοντομηνα θέλει να αποκαταστησει και τα υπόλοιπα αρχαία της χώρας
  7. Ω ΘΕΟΙ,αληθεια ειναι αυτο με τη Σπυροπουλου και τα μάρμαρα
  8. Θελω το βιντεο απ την Παρουσιαση Σπυροπουλου στην Ουνεσκο να το χω να γελαω καθε μερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου