Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

ΔΟΚΙΜΗ ΘΑΝΑΤΟΥ--ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!


Πρώτα απ΄όλα ζητάμε συγνώμη από τους αναγνώστες μας για την μια εβδομάδα σιγής μας. Το σύστημα μας έπαθε black out! Tα κακάρωσε εν ολίγοις. Μίαν καλήν πρωϊαν διαπιστώσαμε ότι είχε νεκρωθεί...Από το 2004 που κυκλοφορούμε στο διαδίκτυο, καινοτόμοι κι από τους πρωτοπόρους στην ενημέρωση.. για πρώτη φορά το σύστημά μας τα τίναξε!

 ΟΧΙ δεν υπάρχει ξένος δάκτυλος ή άλλες σκοτεινές ..."δημοκρατικές" δυνάμεις που μας επετέθηκαν...αποσκοπούντες στην φίμωσή μας. Τίποτε από αυτά... Αν και ουκ ολίγοι μας καταγγέλουν στον κ.Σφακιανάκη .. (Αυτουνού του Φωστήρα της δίωξης του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος...που κάνει καλή δουλειά μεν ...αλλά στέλνει για μαλακίες στο εισαγγελέα και δημοσιογράφους ... ΄Οχι γιατί τους θεωρεί εγκληματίες, αλλά λέει... "αει σιχτιρ πια ... ας αποφασίσει ο εισαγγελέας...Έτσι τους πάντες τους κάνει μπαλάκι, αν και του έχουμε σε ιστοσελίδα μήνυμα συγκεκριμένο: Να είναι προσεκτικός: Πως πούστηδες καλλιτέχνες, πειναλαίοι δικηγόροι και πολιτικοί της πλάκας.. ...είναι οι αλητάμπουρες  που σταθερά διώκουν τον Τύπο, τους συντάκτες!
Κι έτσι του καλού καιρού... ο Σφακιανάκης ...σφαγιάζει και τους δημοσιογράφους... Γιατί να τα φορτώνουμε εγώ;, μουρμουρίζει... Ας βγάλει τα κάστανα ..ο εισαγγελάς... "
Ο Εισαγγελέας είναι όμως μια άλλη φάμπρικα μαλακοειδής. Διαβάζει ο αρχίδης δικαστικός την εισήγηση.. και αποφαίνεται... Να πάει στο ακροατήριο ο επιλαμβανόμενος στα κιτάπια -έγγραφα του ...ΚΑΦΚΑ!


  Άλλωστε στις 17.10.14 " καθίσαμε " στο σκαμνί" ...με αυτεπάγγελτη δίωξη του Εισαγγελέα. -...μέσω Σφακιανάκικης μεθοδολογίας...όπως την επισημαίνουμε ανωτέρω...ο ΠΕΡΙΣΠΟΎΔΑΣΤΟΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΌΣ,... ό,τι δεν καταλαβαίνει... το στέλνει στον εισαγγελέα! 

Το στόρυ θα το αναπτύξουμε ίσως κι εντός της ημέρας , παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον... ως προς το κεφάλαιο ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ , που μόνον εμείς( απ΄όλο το τον ΓΚΡΙΖΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΥΠΟ) αναδεικνύουμε επί μίαν 20ετίαν τουλάχιστον.Και κυνηγάμε αγρίως τους διώκτες του Τύπου ... για ψύλλου πήδημα!..Κανένας άλλος πούστης που παριστάνει τον δημοσιογράφο,δεν μας συντρέχει... Καλά εχέσθη η φορβάς εν τοις αλλωνίοις!

Τη βλάβη μας, αλλά κι όλα τα έκτακτα περιστατικά εμείς τα αντιμετωπίζουμε ψύχραιμα και πάντα με φιλοσοφική διάθεση.
Πεθάναμε διαδικτυακά....(έστω για μια βδομάδα) όπως ακριβώς πεθαίνουν οι άνθρωποι και τα πάντα επί γης. Ως γνωστόν μια ιστοσελίδα είναι ζωή, μια μεγάλη περίπτωση ζωής...
Κρατήσαμε την ψυχραιμία μας κι είπαμε ας κάνουμε μια ανάπαυλα, μέχρις ότου αποκατασταθεί η βλάβη. Σιγήσαμε ώσπερ θανάτου.Εξαφανιστήκαμε. Κάποιοι φίλοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, βομβάρδιζαν με e-mails, ακόμη και σε άλλες ιστοσελίδες που υποπτεύονταν ότι είχαμε σχέσεις! ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!
Ρωτώντας "μα τι σας συνέβη";
Αλήθεια τι συμβαίνει σε κάποιον που πεθαίνει; Τίποτε! Περιέρχεται εις κατάσταση ανυπαρξίας!Απλά δεν υπάρχει!
Η περίπτωσή μας είναι μια ΔΟΚΙΜΗ ΘΑΝΑΤΟΥ... Έτσι για να κατανοήσετε πως είμαστε ΑΠΑΝΤΕΣ "πλάκα" ..ένας αέρας κοπανιστός, που θαρρούμε πως κάτιτις είμαστε, αλλά άμα τα κακαρώσουμε... είμαστε τίποτε! ΜΗΔΕΝ... Αφρόνως πλατσουρίζουμε στο σήμερα θαρρώντας πως κάτι κάνουμε... Το πιο δραματικό είναι ότι ΤΡΩΜΕ μεταξύ μας ...τις σάρκες μας, ενώ θα έπρεπε ΟΛΟΙ να είμαστε αγαπητικοί!
Πάντως το τεχνικό πρόβλημα αποκαταστάθηκε ..και συνεχίζουμε το ίδιο με καινούριες ιδέες κι ερεθίσματα προβληματισμού για όλους σας.
Όχι δεν αισθανόμαστε ότι... αναστηθήκαμε. Μια εβδομάδα διακοπούλες κάναμε, που όμως μεριμνήσαμε να μελετήσουμε -ερευνήσουμε άλλες διαστάσεις της επικαιρότητας...όλο αυτό το καιρό της ...αθέλητης απουσίας μας.
Σας ευχαριστούμε, ούτως ή άλλως... Η πλάκα είναι δε ότι η αναγνωσιμότητά μας δεν έπεσε παρά ελάχιστες μονάδες- ΔΕΙΓΜΑ ότι ακόμη είμαστε ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΙΚΗ ΘΑΝΗ ΜΑΣ!!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου