Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΜΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ... Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΆ... (αν ήταν εγκληματική οργάνωση θα τα είχε κάνει λίμπα όπως οι Κουκουλοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, που σήμερα ευσχήμως σιγούν, όπως η 17η Νοέμβρη).. Το ότι η Χ.Α. γίνεται φύλλο και φτερό είναι βέβαιον! ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ... διότι απλά τα πρωτοκλασσάτα στελέχη τους... είναι πατάτες!

Αποκαλύψεις δίχως τέλος! Φωτογραφία-ντοκουμέντο με την Ουρανία Μιχαλολιάκου να πυροβολεί [ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ]

Πολιτικήhttp://www.spirospero.gr/


Δεν σταματούν οι αποκαλύψεις και οι δημοσιεύσεις ντοκουμέντων από τη δράση της Χρυσής Αυγής και τις πολεμικές ετοιμασίες/εκπαιδεύσεις στις οποίες επιδίδονταν σημαίνοντα στελέχη και άλλα μέλη του κόμματος.
Οι φωτογραφίες αυτές βρέθηκαν στον ηλεκτρονικό υπολογιστή της Ουρανίας Μιχαλολιάκου, ενώ σε μια από αυτές απεικονίζεται η ίδια μαζί με άλλη γυναίκα , σε στάση πρηνηδόν, να εκτελεί βολές σε χώρο που μοιάζει είτε με οργανωμένο σκοπευτήριο, είτε με ένα εγκαταλειμμένο μέρος ειδικά διαμορφωμένο για τις ανάγκες της... εκπαίδευσης.

Μέλη και στελέχη της Χρυσής Αυγής εκπαιδεύονταν σε οργανωμένα σκοπευτήρια υπό τις οδηγίες του προφυλακισμένου Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος εμφανίζεται σε μια φωτογραφία να γονατίζει και να εξηγεί στους παρευρισκόμενους τη χρήση των συγκεκριμένων όπλων.
Σε μία φωτογραφία εμφανίζονται τρεις χρυσαυγίτες να... ατενίζουν τα ελληνοαλβανικά σύνορα προς την πλευρά της Βορείου Ηπείρου, χαιρετώντας φασιστικά.
oyrania1
oyrania2
oyrania3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου