Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ....

Το καλύτερο ξενοδοχείο για το 2017 είναι στην Ελλάδα

Ο TUI, o μεγαλύτερος τουριστικός όμιλος στην Ευρώπη επιβράβευσε ένα ελληνικό ξενοδοχείο ως TUI Top Quality Award 2017. Πρόκειται για το ξενοδοχείο Astir Odysseus Kos Resort & Spa το οποίο ξεκίνησε την λειτουργία του το 2009 στην δοκιμαζόμενη από το μεταναστευτικό πρόβλημα, Κω.

Το συγκεκριμένο βραβείο απονέμεται σε ξενοδοχεία με την υψηλότερη βαθμολογία στον επισκέπτη έρευνα της TUI. Συγκεκριμένα, αναφέρεται σε 250 ξενοδοχεία που σκόραρε τουλάχιστον 8,7 σε μια κλίμακα από το 0 έως το 10.

Το Astir Odysseus Kos Resort & Spa, είναι ένα πεντάστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα το οποίο ολοκληρώθηκε το 2009. Βρίσκεται στην περιοχή Τιγκάκι, σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από το κέντρο της πόλης της Κω και 22 χλμ. από το αεροδρόμιο του νησιού. Διαθέτει 337 δωμάτια, σουίτες και μεζονέτες αρκετά από τα οποία με την δική τους πισίνα. Παράλληλα διαθέτει 5 εξωτερικές πισίνες, μία εσωτερική, έξι μπαρ και εστιατόρια καθώς και χώρους άθλησης και ψυχαγωγίας και απασχόλησης των παιδιών.

Τέλος είναι φιλικό προς ΑΜΕΑ καθώς διαθέτει 10 ειδικά σχεδιασμένα δωμάτια ενώ και οι κοινόχρηστοι χώροι είναι διαμορφωμένοι ειδικά ώστε να υπάρχει εύκολη πρόσβαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου