Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

ΚΑΙ ΔΙΗΓΩΝΤΑΣ ΤΑ ΝΑ ΚΛΑΙΣ.....(ΜΑ ΈΤΣΙ Ι ΓΡΆΦΕΤΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ...)

10 σκοτεινά μυστικά της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας-ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣΓια περισσότερα από 1.000 χρόνια το Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία ή Βυζαντινή Αυτοκρατορία δέσποσε στον ευρύτερο μεσογειακό χώρο. Ένα μεγάλο μέρος τής δύναμης και της επιρροής της το οφείλει στον πανίσχυρο κρατικό μηχανισμό της. Η Αυλή της, όμως, ήταν ένας λαβύρινθος από μηχανορραφίες, δολοπλοκίες και σκοτεινά μυστικά. Τα πισώπλατα μαχαιρώματα (κυριολεκτικά και όχι μεταφορικά, όπως στις μέρες μας) έδιναν κι έπαιρναν. Κανείς δεν ήταν ασφαλής και δεν μπορούσε να εμπιστευθεί κανέναν.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΛΙΚ  ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑ...

ΩΡΑΙΟ......ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ!~

Όταν ο Αϊνστάιν είπε «όχι» στην πολιτική

Πρότειναν οι συμπατριώτες του στον Αϊνστάιν την προεδρία του κράτους του Ισραήλ.
Όταν εκείνος τους ρώτησε «γιατί;» του απάντησαν: 
– Για τις απέραντες γνώσεις σου. 
– Είναι αλήθεια, τους είπε, ότι για τη Φύση έχω αρκετές, αλλά για τον άνθρωπο ελάχιστες. Με καλείτε, όμως, όχι για να δαμάσω τη Φύση, αλλά για κάτι δυ­σκολότερο, να κυβερνήσω ανθρώπους. Δεν μπορώ, λοιπόν, παρά να αρνηθώ. 
Και αρνήθηκε...

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ ΠΑΡΑ ΔΥΟΠΟΔΑΡΑ.
    www.athanasios.thimiopoulos.com.....google
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΛΕΩ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΩ ΔΥΟΠΟΔΑΡΑ ΟΝΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΕΤΡΑΠΟΔΑ..ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΑΙΝΣΤΑΙΝ.ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑΞΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΜΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΙΝΣΤΑΙΝ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΟΥ,ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΘΡΩΠΟΙ,. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΡΙΟΣ ΙΝΔΙΑΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙNΩ ΕΣΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ. ΑΝΤΕ ΑΣ ΜΗΝ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ...ΣΗΜΕΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΠΑΤΙΔΑ ΜΑΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή