Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! Πως να πάει ..άλλο μωρέ με το νιονιο που κουβαλάμε; 

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ.... ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!  ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ  ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ... ΕΠΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ  ΤΩΡΑ!Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ…ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ… & ζωής 
ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ!
ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΘΑΝΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ "ΘΕΩΡΗΣΗ"!!! 

ΣΚΕΨΕΙΣ ...ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ (ΌΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΤΑ... ΤΙΝΑΖΩ...)

KEIMENA ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ!

...ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΣΕ...ΥΠΝΟΝ ΕΛΑΦΡΥ!
ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ...ΟΣΟ ΥΠΆΡΧΩ ΑΚΌΜΗ... ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ... ΚΟΠΑΝΑΩ:ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΣΥΜΠΑΘΑΤΕ....
Δείτε τα πιο κάτω ...και τα Ξαναλέμε ...

*** Η... ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΗ ως ισχυρή Τουρκία το παιζει ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ...Λέει ότι της κατεβαίνει.... ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ ...ΘΕΛΩ ΤΟ ΆΛΛΟ! ΚΙ ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΆ Η ΡΟΤΑ ΤΗΣ...ΜΌΝΙΜΑ!
*** Μην δίνετε σημασία στα καμπανταϊλικια του ΕΡΝΤΟΓΑΝ...ΕΙΝΑΙ ΦΟΎΣΚΕΣ ΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ! Και βασικά με τα καμώματά τους ...αισιοδοξώ απείρως... Η αφροσύνη τσουλάει λίαν καλώς!
ΑΙΣΙΟΔΟΞΏ!

*** Δεν σκιάχτηκα ποτέ από τις κατά καιρούς απειλές και κομπορυμοσύνες της Τουρκιάς!Είναι πατάτες και φαιδρές ..Το ευτυχές είναι ότι αναλόγως τις αντιμετωπίζει και η σημερινή Κυβερνηση!!! Κραταει την ψυχραιμία της... Ο Ερντογάν εφένδυ... σήκωσε παντιέρα...ΑΛΛΑ ΕΊΝΑΙ ΑΠΡΌΒΛΕΠΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ...
Διόλου απίθανο να κάνει καμια  κουτσουκέλα σε βάρος μας...σε καμιά βραχονησίδα μας...Φαίνεται ότι κι αυτό η Τσιπροκυβέρνηση  το έχει προβλέψει... κ.λ.π. Ιδομεν κι ο Θεός Βοηθός...Πάντως η Ελλας ...προορισται να ζησει και θα ζησει...όπως άλλωστε επέζησε μέσα στους αιώνες...Βασικά φίλοι μου βιώνουμε ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!!! ...Λόγω πολιτικης αφροσύνης...ΑΙΤΙΑ όλων των φαιδροτήτων που αντιμετωπίζουμε επί αιώνες εξ αιτίας αφρόνων και μωροφιλόδοξων ηγετών!...Βασικά της πλάκας!

*** Βασικά γνωριζω πως ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΗ ΣΚΑΠΟΥΛΆΡΟΥΜΕ...πάντοτε τη σκαπουλάρουμε... ΄Ομως κανείς δεν ξέρει τι τελικά θα απαοφανθεί ο ΥΠΕΡΥΨΙΣΤΟΣ!
ΒΑΣΙΚΑ ...ΨΥΧΡΑΙΝΊΑ  εύχομαι!

ΑΛ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου