Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

ΡΕ ΤΟΝ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗ...ΤΙ ΕΜΕΛΛΕ ΝΑ ΠΑΘΕΙ!...ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΑΝΤΑΜ ΜΠΑΜΠΑΝΤΑΜ!


ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ-ΣΟΚ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ: "7" ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΩΜΟΤΩΝ!

Η ρωσική κρατική τηλεόραση για πρώτη φορά αποκαλύπτει όλη τη...

συνωμοσία και το σχέδιο δολοφονίας εναντίον του πρώην πρωθυπουργού, Κ.Καραμανλή. «Οι δολοφόνοι του Κ.Καραμανλή είχαν συμμάχους σε Στρατό, πολιτική και σε άλλες εξουσίες»! 

Στο πλαίσιο της συνωμοσίας σύμφωνα με τους Ρώσους, συμμετείχαν τουλάχιστον 7 τρομοκρατικές ομάδες, από αυτές, οι 3 ειδικεύονταν σε κλοπές και απαγωγές εύπορων επιχειρηματιών, τέσσερις ακόμη τρομοκρατικές ομάδες ήταν υπεύθυνες για την οργάνωση του χάους των δρόμων.

ΜΑ ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΦΡΑΝΤΣΙΟΖΑ ΚΙ ΑΣΚΗΜΗ!!!

ΒΡΕ...ΒΡΕ ΤΙ ΜΑΣ ΚΟΠΑΝΑΕΙ Η ΑΡΒΕΛΟ-ΑΡΒΥΛΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ!

ΙΔΟΥ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΛΥΚΑΤΖΗ-ΑΡΒΕΛΕΡ: ΞΕΘΑΒΕΙ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΦΑΛΜΕΡΑΫΕΡ ΓΙΑ ΝΑ...ΘΑΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: "ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΑΙΜΟ. ΑΝΑΜΙΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΛΒΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΒΛΑΧΙΚΑ...ΚΥΜΑΤΑ"!!! ΒΙΝΤΕΟ

Επειδή κάποιοι τόλμησαν να πουν ότι δεν μιλάμε για την κυρία Αρβελέρ την οποία ο Δήμος Χολαργού-Παπάγου φέρνει στην πόλη για να την...
τιμήσει ιδού τι γράφαμε για την ανθελληνίδα η οποία ξέθαψε την ανιστόρητη θεωρία του Φαλμεράϋερ για να θάψει τους Έλληνες. Έλεγε λοιπόν ότι "δεν υφίστανται Έλληνες, δεν υπάρχει ομόαιμο. Αναμίχθηκαν με Αλβανικά και Βλάχικα φύλα. 
Σας θυμίζουμε τι γράφαμε τον Αύγουστο του 2015. 
Πρόκειται για φίδι ανθελληνικό. Κάνει την επιστήμονα, Βυζαντινολόγο, κάποιοι ήθελαν να την κάνουν και πρόεδρο Δημοκρατίας, αλλά πρόκειται για ανιστόρητη. Θέματα που έχουν απαντηθεί με επιστημονικό τρόπο και μέσω της εξέτασης dna, h κυρία αυτή ξεθάβει τη θεωρία του Γερμανού Φαλμεράϋερ ο οποίος στα 1830 υποστήριζε ότι δεν υπάρχει γένος Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου