Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Ο ΧΡΟΝΙΚΟ ΕΝΟΣ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΥ...


ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!


 Πως να πάει ...άλλο μωρέ με το νιονιο που κουβαλάμε; 

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ.... ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ!  ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ  ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ... ΕΠΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ  ΤΩΡΑ!Ο ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ…ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ… & ζωής 
ΚΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ!
ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΘΑΝΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ "ΘΕΩΡΗΣΗ"!!! 


ΣΚΕΨΕΙΣ ...ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ
αλλά μην το πέρνετε κατάκαρδα...ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ!




Εχω πολλά να πω... μα δεν ξέρω από που πρώτα να αρχίσω...

Τέτλος πάντων ...Βασικά είμαστε ΚΟΥΛΟΥΒΑΧΑΤΑ...Θλιβεροί παντάπασι! Αποχαμένοι και διαλυμένοι! Και ως άτομα και ως Εθνος!
Είναι πρωτοφανές... Σχεδον μοναδικό...για τη ΜΕΓΑΛΗ ράτσα των Ελλήνων που έχει σφραγίσει την πορεία της ανθρωπότητας!

***Εν τάξει ξέρω πως όλα τα δεινά θα τα υπερφαλαγγίσουμε , Όπως πάντα το κάναμε μέσα στην ιστορία....με τρόπο ΜΟΝΑΔΙΚΟ!

***ΑΥΤΉ ΤΗ ΣΤΙΓΜΉ είμαστε πολύπλευρα και παντελώς μπλοκαρισμένοι...απ΄όλες τις πλευρές.Και δεν φαίνεται η παραμικρή διαφυγή!Οι δε ηγητορές μας πολιτικοι, είναι για κλάματα ...όπως προφανώς το έχετε αντιληφθεί στη τελευταία δεκαετία...Κι εσύ Ω ΜΑΛΑΞ Ελληναρά συλλογάσαι ποιον από αυτή την φάρα θα ψηφίσεις!..Ω...ξέρω θα σε σύρουν με τα διάφορα κολπάκια τους τα κομματόσκυλα και πάλι σε ΚΑΛΠΗ... Κάλπικες κομπίνες!

Εσυ ...Ελληνα να συνεχίσεις τον χαβά σου...ΠΑΝΑΘΛΙΕ! Να ψηφιζεις...΄Ετσι όπως ηλιθίως ΨΗΦΙΖΕΣ  έως ΣΗΜΕΡΑ...Κατάλαβες ΡΕ ΤΟΜΑΡΙ τι νογάω;ΤΡΙΧΕΣ!

*** Εγώ μεν μπορεί να μην ανησυχώ και να συνεχίζω να ελπίζω... Αλλά ως που θα τραβήξει αυτό το... σχοινάκι- παραμύθι;

***Δυστυχώς ΤΑ ΕΘΝΗ (με τις ιδιομορφίες τους και τις ΗΘΙΚΕΣ τους  μας ..στραγγαλίζουν σταθερά ...μισητικα και βάρβαρα! Αντίς να μας είχαν ΚΑΝΤΗΛΙ και να μας προσκυνάνε ...ευλαβούντες μας!

*** Τους δώσαμε,  στα μπασταρδάκια αυτά ..Αλλεμάνους...Ολλανδέζους κι άλλα τσιμπραγκαλα και μας κουνιούνται προκλητικά αναιδώς!

Το τροπάρι αυτό το τρώμε στη μάπα σχεδόν διακόσια χρόνια..
Γιά να δούμε πόσο θα κρατήσει η φάρσα των  αλοεθνών αυτών βαρβάρων  ..."πεπολιτισμένων" Ευρωπαίων που το παίζουν και εταίροι μας!

ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΑΡΑΔΕΣ!...που μας κουνιέστε κι από πάνω! ...ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ...στην επόμενη στροφή! Παράγινε η φάρσα σας. ΑΕΙ  ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ...

ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου