Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

ΩΠΑ... ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ....και καλά Χριστούγεννα!

Με εισιτήριο 46 λιρών ταξίδεψε VIP, μόνη της σε αεροπλάνο 189 θέσεων από Γλασκώβη για Κρήτη ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!

Με εισιτήριο 46 λιρών ταξίδεψε VIP, μόνη της σε αεροπλάνο 189 θέσεων από Γλασκώβη για Κρήτη [εικόνες]
«Ήταν μια απίστευτη εμπειρία» λέει σήμερα η συγγραφέας και γαστροκριτικός Κάρον Γκριβ, αναφερόμενη σε μία ..VIP, όπως εξελίχθηκε, πτήση την οποία απήλαυσε ταξιδεύοντας από Γλασκόβη στο Ηράκλειο Κρήτης.
Hταν η μόνη επιβάτης σε ένα αεροπλάνο 189 θέσεων. 


Η ίδια είχε κλείσει τα εισιτήρια της (46 λίρες) σε μία από τις πτήσεις της Jet2, γνωρίζοντας ότι πλέον η περίοδος δεν είναι τουριστική, οπότε δεν υπάρχει και πολύς κόσμος να ταξιδεύει. Ωστόσο δεν πίστευε στα αυτιά της όταν το πλήρωμα την καλωσόρισε και τις ανέφεραν ότι θα ήταν η μοναδική επιβάτης. 
«Όταν πήγα στο αεροδρόμιο της Γλασκόβης δεν περίμενα η πτήση να έχει πολύ κόσμο, καθώς βρισκόμαστε σε μια περίοδο που οι άνθρωποι δεν ταξιδεύουν τόσο πολύ, έχοντας οι περισσότεροι επιστρέψει στις δουλειές τους» ανέφερε μιλώντας στην dailyrecord.co.uk.
Η πτήση της κράτησε 5 ώρες με τον «προσωπικό» της πιλότο, να της απευθύνει προσωπικά μηνύματα, τόσο κατά την απογείωση, όσο και κατά την προσγείωση του αεροπλάνου στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης».
Η ίδια περιέγραψε την εμπειρία «εντελώς σουρεαλιστική». 
«Το πλήρωμα, ο πιλότος, ο πρώτος αξιωματικός και οι αεροσυνοδοί, όλοι ήξεραν το όνομά μου. Ολοι ήρθαν και μου είπαν ''Για σου Κάρεν, πώς είσαι;''. Ολοι γελούσαν και έλεγαν ότι έχω το δικό μου ιδιωτικό τζετ». 
«Φανταστείτε την έκπληξη μου όταν στην πύλη το πλήρωμα με υποδέχτηκε λέγοντας μου 'Γεια σας, είστε η μοναδική επιβάτιδα. Σήμερα το αεροπλάνο σάς ανήκει'». Μάλιστα, κατά την διάρκεια της πτήσης ο πιλότος ενημέρωνε σε προσωπικό τόνο την ίδια και τις αεροσυνοδούς, πού ακριβώς  βρίσκονται.
Η συγγραφέας δήλωσε έκπληκτη, τονίζοντας ότι είχε τη δυνατότητα να έχει μία προσωπική συζήτησή με το πλήρωμα και έκανε λόγο για μία πραγματική εμπειρία που της κόστισε μόλις 46 λίρες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου