Σάββατο 30 Μαΐου 2015

Για να το παιζει τόσο άνετος...κάποιο χαρτί θα έχει ο ΓΙΑΝΗΣ

ΕΧΕΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΜΠΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ;
Δείτε τι ισχυρίζεται διασημος Γερμανος οικονομολογος.



Το εγκώμιο της στρατηγικής Γ.Βαρουφάκη "πλέκει" ο διάσημος Γερμανός οικονομολόγος Χανς-Βέρνερ Ζιν, αλλά και στο σύνολο της πολιτικής που ακολουθεί η ελληνική κυβέρνηση, αφού έχουν καταφέρει να φέρουν σε μειονεκτική θέση τους δανειστές, στηριζόμενοι σε δύο άψογες τακτικές κινήσεις:
Σύμφωνα με τον οικονομολόγο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είναι ο καλός που δουλεύει καλόπιστα για τη συμφωνία και ο Γ. Βαρουφάκης υποδύεται τον κακό που προετοιμάζει τη ρήξη.

ΟΧΙ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΓΚΤΩΝ!

 Η ΚΡΙΜΑΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ, ΛΕΕΙ-ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ- Ο τ. ΓΑΛΛΟΣ ΠΡΌΕΔΡΟΣ  ΖΙΣΚΑΡ ΝΤ΄ΕΣΤΕΝ 
Η χερσόνησος της Κριμαίας κατακτήθηκε από τη Ρωσία κατά τον 18ο αιώνα και δεν ανήκε ποτέ στην Ουκρανία, είπε ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Βαλερί Ζισκάρ ντ' Εστέν.«Ας γυρίσουμε πίσω στην ιστορία: Η Ρωσία κατέκτησε την Κριμαία αρκετούς αιώνες πριν», είπε ο Βαλερί Ζισκάρ ντ' Εστέν κατά τη διάρκεια μιας διάλεξης στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας.
ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΠΡΟΣΔ ΤΟΥΡΚΙΑ... " Οι Τουρκοκύπριοι δεν είναι κράτος"


Nέο "χαστούκι" από την Αίγυπτο στην Τουρκία κατά την υπουργική σύνοδο της Οργάνωσης Ισλαμικής Συνεργασίας, που πραγματοποιήθηκε στο Κουβέιτ όπου το Κάιρο, τηρώντας τη διεθνή νομιμότητα, αρνήθηκε να δεχθεί τουρκικό όπου περιγράφεται η τ / κ κοινότητα στην Κύπρο ως «κράτος».
Η θέση του Καϊρου είχε και την υποστήριξη κι άλλων κρατών.
Πλην του Αζερμπαϊτζάν (της δεύτερης φυλετικής Τουρκίας, που ωστόσο θρησκευτικά πρόσκεινται φιλικά προς το Ιράν καθότι έχει συντριπτική σιιτική πλειοψηφία) και πιο χλιαρά του Πακιστάν, η Τουρκία δεν βρήκε αλλού υποστήριξη και για πρώτη φορά βρέθηκε απομονωμένη, στο δικό της "γήπεδο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου