Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Πολιτικά κόμματα- Εγκληματικές οργανώσεις κατά της πατρίδας

-------------------------------------------------------------
Αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος, αφού κατάστρεψαν την Ελλάδα, και τους Έλληνες...
-----------------------------------------------------------
Τις τελευταίες ημέρες οργιάζουν τα σχόλια στα ΜΜΕ περί πολιτικών κομμάτων που έδρασαν και λειτουργούν σαν εγκληματικές οργανώσεις εις βάρος της Ελλάδος.Εγκληματικές οργανώσεις δεν είναι μόνον εκείνες που δολοφονούν ανθρώπους, αλλά και εκείνες που καταστρέφουν πατρίδες, και οδηγούν χιλιάδες ανθρώπους στις αυτοκτονίες, οικογένειες σε δράματα, και την πατρίδα στη διεθνή ανυπαρξία, υποτέλεια, ανυποληψία, καταστροφή.
Από τη μεταπολίτευση και εντεύθεν, ορισμένα πολιτικά ΄κόμματα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, λειτούργησαν σαν Μαφίες, σαν Κόζα Νόστρα, σαν Νονοί του Δον-Κορλεόνε, σαν Καμόρα, σαν τη ταινία «η τιμή των Πρίντζι», και οδήγησαν τη χώρα στη καταστροφή, και τους Έλληνες σε «Άθλιους των Αθηνών», άστεγους, πεινασμένους, και αυτοκτονούντες.

Πληρώνουμε φόρους & χαράτσια για να δίνουν τα χρήματά μας, οι πολιτικοί εγκληματίες σε ξένους τοκογλύφους δανείων, αλλά και σε «επενδυτές» τύπου Σάφα, για να εκσυγχρονίσουν τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, και ναυπηγεία δεν είδαμε.
Πληρώνουμε φόρους & χαράτσια για «γερμένα» υποβρύχια, και τα υποβρύχια σαπίζουν στις αποβάθρες του Σκαραμαγκά.
Είναι εγκληματίες ή όχι;;; Το δημόσιο χρέος κατάντησε business για τους ξένους Σιωνιστές τοκογλύφους τραπεζίτες (Goldman Sachs, κλπ.).
Μας έφεραν σε βιοτικό επίπεδο αφρικανικής χώρας υποσαχάριας ζώνης, είναι πολιτικοί εγκληματικών οργανώσεων, ή όχι;;;
Τα οικονομικά σκάνδαλα των κομμάτων αυτών «πήγαιναν σύννεφο» ...
λέει ο λαός. Οι βαλίτσες με τα λεφτά, τα χαρτοκιβώτια Pampers με χρήματα, η SIEMENS, ο Χριστοφοράκος, οι διάφοροι εξοπλισμοί, τα υποβρύχια, τα TOR-M1, ο Τσοχατζόπουλος, ο Σάφα, οι Αμερικάνοι,
οι Γερμανοί, τα CDS, τα SWAPS, οι Ολυμπιακοί αγώνες, ο χρυσός στις Σκουριές, τα Ίμια, τα «Κουρέματα» στα Ομόλογα, τα δομημένα ομόλογα, οι Μετοχές, τα πετρέλαια με την ΑΟΖ, το Χρηματιστήριο, και τελικά το ΔΝΤ, με Τρόϊκα, με δάνεια, με τοκογλυφία των Σιωνιστών δανειστών, με τα Μνημόνια, και τελικά τη χρεοκοπία, με ότι αυτό συνεπάγεται…..
Επέπεσαν ως σμήνη ακρίδων επάνω στα δημόσια ταμεία.
Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες & Παντοκράτορες έκαναν πανηγύρι εις βάρος της Ελλάδος και των Ελλήνων.
Οι εγκληματίες πολιτικοί έριξαν 4.000.000 Έλληνες στη φτώχια, στην εξαθλίωση, και στις χιλιάδες αυτοκτονίες. Ο δείκτης της φτώχιας έφτασε στο 40% του πληθυσμού της Ελλάδος. Σήμερα μας ζητούν να καλύψουμε μαύρες τρύπες δις. ευρώ παρά τις θυσίες που έχουμε υποβληθεί. Ο Θείος ROTHSCHILD θέλει όλο και περισσότερα, και τα πιόνια οι πολιτικοί, σπεύδουν να θυσιάσουν τους Έλληνες, για την εύνοια του Θείου, υπακούοντας στις απαιτήσεις της Τρόϊκα.
Ο Σαμαράς είναι τόσο ανίσχυρος μπροστά στη Τρόϊκα, που δεν δύναται
ούτε μια διόρθωση αδικίας να κάνει στο νόμο για τα τέλη κυκλοφορίας, αυτοκινήτων. Σκεφθείτε να κληθεί να υπερασπιστεί τη πατρίδα!!!
Θα τα παραδώσει όλα στον εχθρό!!!
Όλα τα έσοδα του κράτους, πηγαίνουν στις τσέπες του Θείου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και των άλλων Σιωνιστών μεγιστάνων, ολιγαρχών, νονών, τοκογλύφων, Παντοκρατόρων, σαν τοκοχρεολύσια.
Εδώ και τώρα τους χρειάζεται μια ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ……
Οι πολιτικοί μας το μόνο επάγγελμα που γνωρίζουν είναι «λαοπλάνοι».
Το μόνο επάγγελμα που γνωρίζουν είναι πιόνια & μαριονέτες των μεγάλων αφεντικών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Σπουδάσανε για να λένε ΝΑΙ σε όλα όσα τους ζητήσει η ηγεσία της Ν.Τ.Π. και η Τρόϊκα. Σπουδάσανε υποτέλεια για να είναι γραικύλοι!!
Η μόνη δουλειά που γνωρίζουν είναι να φοράνε τις «ποδίτσες» στη μέση, να είναι ενεργούμενα όντα των Σιωνιστών Τεκτόνων, και Πεφωτισμένων Επικυρίαρχων Κοσμοκρατόρων.
Να έχουν ένα κάποιο βαθμό στις μυστικές στοές, και να λένε ψέματα στο Λαό. Στηρίζουν τις πολιτικές τους επάνω σε ψέματα.
Είναι κοινοί «κωλοτούμπες». Από αντι-μνημονιακοί γίνανε μνημονιακοί. Υπόσχονται πλεονάσματα ενώ έχουν ελλείμματα. Υπόσχονται μάχες με τους δανειστές, ενώ υποχωρούν κατά μέτωπον.
Υπόσχονται όχι άλλα νέα μέτρα, και την επαύριον εφαρμόζουν νέα μέτρα, κατ’ επιταγήν της Τρόϊκα. Ο Σαμαράς είναι ο Πρωθυπουργός εκείνος που φορολόγησε στάνες, & κοτέτσια. Τέτοιος ευτελισμός!!!
Ότι ζητάει η ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, σπεύδουν να το ικανοποιήσουν. Δεν λένε ποτέ ΟΧΙ !!!
Εμφανίζουν γλοιώδη υποδοχή και υποταγή στο κυβερνήτη-Ύπατο Αρμοστή ΡAΪΧΕΝΜΠΑΧ, όποτε αυτός επισκέπτεται τα υπουργεία.
Οι Κοσμοκράτορες ζητούν δις. ευρώ κάθε μήνα, και αυτοί κόβουν μισθούς και συντάξεις του φτωχού λαού, να ικανοποιήσουν τα διεθνή Σιωνιστικά τραπεζικά αρπακτικά, επάνω στα οποία στηρίζουν τη δύναμή τους. Ο βαθμός τους στις απόκρυφες Μασονικές στοές εξαρτάται ανάλογα με τις υπηρεσίες που προσέφεραν στη Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία. Θέτουν το βαθμό τους στη Μασωνία, υπεράνω της πατρίδος. Ιερό τους πολιτικό βιβλίο είναι, «Τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» τα οποία αποπνέουν και ακτινοβολούν ΡΑΤΣΙΣΜΟ εναντίον των Χριστιανών. Διαβάστε «ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ» και θα καταλάβετε. Αποδέχθηκαν τον αντι-ρατσιστικό νόμο, κατά των Ελλήνων, κατά διαταγή των Σιωνιστών της Ν.Τ.Π. ενώ οι πρώτοι διδάξαντες το ΡΑΤΣΙΣΜΟ είναι οι ηγέτες της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, και Σιωνιστικής παγκόσμιας διακυβέρνησης..
Μη λησμονούμε την απόφαση του ΟΗΕ προ ετών, «ZIONISM IS A RACISM», δηλαδή ο Σιωνισμός είναι ρατσισμός. Σε πείσμα αυτής της απόφασης πάνε να κολλήσουν τη ρετσινιά του Ρατσισμού στον Έλληνα.
Τέτοιες μαριονέτες είναι. Ασκούν επάγγελμα πιόνι πολιτικός!!!
Έκαναν τη προδοσία, επαγγελματική τους επιτυχία!!!
Γιαυτό χαρακτηρίζονται εγκληματικές οργανώσεις!!!
Με το νόμο περί ευθύνης υπουργών, οι εφιάλτες πολιτικοί αποθρασύνθηκαν, να κλέβουν και να προδίδουν τη πατρίδα!
Αποδέχθηκαν τη κατάργηση του θρησκεύματος από τις ταυτότητες των Ελλήνων, (Ααρών Αβούρι), κατά διαταγή των αφεντικών τους.
Αποδέχθηκαν τη φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού, και τη χρεοκοπία της Ελλάδος, με όλας τας γνωστάς μεθόδους των Σιωνιστών Παντοκρατόρων & Κοσμοκρατόρων.
Αποδέχθηκαν και υπόγραψαν όλα τα Μνημόνια που επέβαλαν τα Μεγάλα Αφεντικά της Υφηλίου, οι τοκογλύφοι τσιφούτηδες δανειστές.
Οι πολιτικοί κατάστρεψαν την Ελλάδα, είναι εγκληματικές οργανώσεις, και δεν έχουν το φιλότιμο να παραιτηθούν, αλλά παραμένουν γαντζωμένοι στην εξουσία, με χίλιες πολιτικές πατέντες,- συνδυασμούς,
για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των Σιωνιστών Παντοκρατόρων!!
Αποδέχθηκαν την Ελληνοποίηση χιλιάδων λαθρομεταναστών, και τους έδωσαν πολιτικά δικαιώματα με ψήφο, ώστε να νοθεύσουν την πατριωτική βούληση-επιθυμία του Ελληνικού λαού.
Αποδέχθηκαν τον απόλυτο έλεγχο της οικονομίας, ενεργώντας για λογαριασμό των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, καταστρέφοντας τις Ελληνικές Βιομηχανίες, δημιουργώντας ανεργία, με βαριές φορολογίες και χαράτσια στο λαό, τα οποία όλα πηγαίνουν στις τσέπες των Σιωνιστών αφεντικών τους της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. (GoldmanSachs).
Παρέδωσαν όλο τον ορυκτό ενεργειακό πλούτο της χώρας στα Σιωνιστικά αφεντικά τους, για να τους κρατάνε στην εξουσία.
Αποδέχθηκαν τη μεταβολή του νόμου περί ιθαγένειας, διότι έτσι τους διέταξαν οι Κοσμοκράτορες και Παντοκράτορες της Οικουμένης.
Έκχωρούν Εθνική κυριαρχία. Επιτρέπουν σε ξένα εχθρικά στρατεύματα να στρατοπεδεύουν σε Ελληνικά εδάφη, (Μεραρχία-Τύρναβος), προετοιμάζοντας έτσι το διαμελισμό της πατρίδος. Επέτρεψαν σε εκατομμύρια Ισλαμιστές λαθρομετανάστες να παραβιάσουν τα σύνορα, και να εισβάλλουν στη πατρίδα μας, κατακτώντας αυτήν άνευ πολέμου. Παρέδωσαν την Ελλάδα στον εχθρό. Είναι εγκληματικές οργανώσεις, αφού είναι γεμάτοι κλεψιές του δημοσίου πλούτου, και εθνική προδοσία. Η Αγία ημών Χριστιανική Ορθόδοξη Εκκλησία εύχεται,
«Έτι δεόμεθα υπέρ του διαφυλαχθήναι πάσαν πόλιν και χώραν, από λοιμού, ΛΙΜΟΥ, σεισμού, καταποντισμού, πυρός, μαχαίρας, ΕΠΙΔΡΟΜΗΣ ΑΛΛΟΦΥΛΩΝ, και εμφυλίου πολέμου».
Ήδη τα δύο από αυτά τα δεινά, ο λιμός (πείνα), και η επιδρομή αλλοφύλων, έχουν ήδη συμβεί στη χώρα μας, μερίμνη των εγκληματικών οργανώσεων των εφιαλτών πολιτικών, και η χώρα μας τελεί υπό κατοχήν πάσης φύσεως λαθρομεταναστών αλλοφύλων .
Οι πολιτικοί μας απεδείχθησαν εκ του αποτελέσματος, κοινοί πολιτικοί εγκληματίες, αφού παρέδωσαν τη χώρα σε βαρβάρους αλλοφύλους, υπέβαλλαν το λαό σε λιμό,(Πείνα), και κατεπάτησαν όλα τα άρθρα του Συντάγματος. (βλέπε βιβλίο Συνταγματολόγου Κώστα Χρυσόγονου).
Ζούμε χάρη στα συσσίτια των Δήμων και της Εκκλησίας!!!
Ηγετικά τους στελέχη διώκονται από τη Δικαιοσύνη, παρά τον
«περί ευθύνης υπουργών» νόμο.
Oi πολιτικοί του λεγόμενου «Συνταγματικού τόξου» είναι εκείνοι που
βίασαν το Σύνταγμα των Ελλήνων, παρεχώρησαν εθνική κυριαρχία, με τις υπογραφές του ανωτάτου άρχοντος. Κυβερνήτης-Ύπατος Αρμοστής, της χώρας είναι ο ΡΑΪΧΕΝΜΠΑΧ με το επιτελείο του, και οι Έλληνες υπουργοί κάθονται «σούζα» μπροστά του.
Ξεπούλησαν το όνομα της Μακεδονίας στους εχθρούς.
Ξεπούλησαν τη Θράκη μας στη Τουρκία, με τη βοήθεια ανθελληνίδων κυριών πρακτόρων της Σιωνιστικής παγκόσμιας Κυριαρχίας.
Κυρίες με Ελληνικά ονόματα γεμάτες με εκατομμύρια ευρώ, δούλευαν στη Θράκη μας για τους Τούρκους, όπως λένε τα ΜΜΕ! Άφησαν το Τουρκικό προξενείο, να είναι κυβέρνηση στην Ελληνική Θράκη. Αποδέχθηκαν τη μεταβολή του μεταναστευτικού νόμου για να κάνουν εύκολη τη πολύ-πολιτισμικότητα των Ελλήνων, επειδή το θέλουν τα Μεγάλα αφεντικά τους.
Σε όλα λένε ΝΑΙ στο τσιφούτη αφεντικό τους. Τη λέξη ΟΧΙ δεν τολμούν να προφέρουν, το ΟΧΙ του Λεωνίδα, το ΟΧΙ του Θεμιστοκλή
στους Πέρσες, το ΟΧΙ του Μεταξά, τα ξέχασαν όλα, δεν έχουν ίχνη πατριωτισμού. Οι Έλληνες αυτοκτονούν κατά χιλιάδες, και αυτοί χαίρονται να ικανοποιούν τις διαταγές του τσιφούτη αφεντικού τους κόβοντας συντάξεις. Η φτώχεια του 1940 έπληξε πάλι τους Έλληνες, και οι δοσίλογοι πολιτικοί χαίρονται. Αποδέχθηκαν το διαμελισμό της χώρας, επειδή το θέλουν οι τσιφούτηδες τοκογλύφοι, τα αφεντικά τους.
Ο πληθυσμός της Ελλάδος ήταν αμιγής, και τώρα μας έκαναν Βαβέλ.
Αποδέχθηκαν τη κατάργηση του άρθρου 3 του συντάγματος περί «κυριαρχούσας θρησκείας». Αποδέχθηκαν με τη συνεργεία προθύμων Πατριαρχών & Αρχιεπισκόπων, την εφαρμογή της Σιωνιστικής πανθρησκείας. Κατάργησαν τη Κυριακή αργία, ενώ το Σάββατο των Εβραίων, και η Παρασκευή των Μουσουλμάνων ισχύουν.
Όλα γίνονται εις βάρος των Χριστιανών. Αποδέχθηκαν όλα όσα η Σιωνιστική Δικτατορία των Σιωνιστών τεκτόνων και πεφωτισμένων επιτάσσει. Αποδέχθηκαν τη συμβίωση των Ισλαμιστών αγρίων, με τους Έλληνες. Αποδέχθηκαν την οικουμενική Βαβέλ, η οποία είναι εύκολα χειραγωγούμενη από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία των τσιφούτηδων τοκογλύφων χρυσοθήρων. Για όλους αυτούς τους λόγους τους αξίζει ο τίτλος του εφιάλτη του Ελληνισμού.
Κατάργησαν τα σύνορα και έκαναν τη πατρίδα μας «Μπάτε σκύλοι αλέστε», ενώ οι εχθρικοί γείτονες φυλάνε τα σύνορά τους «ως κόρην οφθαλμού». Αυτό το έκαναν διότι έτσι τους διέταξαν οι χρυσοθήρες Κοσμοκράτορες, τα αφεντικά τους. Τελικά είναι άβουλα πλάσματα,
χωρίς διοικητικά προσόντα & χαρίσματα. Κατάργησαν το πατριωτισμό, διότι έτσι τους δίδαξαν οι Σιωνιστές στις σκοτεινές στοές των Τεκτόνων και Πεφωτισμένων. Όποιος είναι σήμερα πατριώτης, διώκεται σαν τρομοκράτης, και ρατσιστής, και μέλος εγκληματικής οργανώσεως, ενώ αυτές οι κατηγορίες ισχύουν για τους ανθέλληνες εφιάλτες πολιτικούς, ορντινάντσες του Γερμανού Ύπατου Αρμοστή.
Η τρέχουσα κατάσταση σήμερα στη χώρα μας, αποδεικνύει του λόγου το ασφαλές. Ομιλούμε εκ του αποτελέσματος, οι πολιτικοί κατάστρεψαν τη πατρίδα. Τα κόμματά τους είναι Εγκληματικές Οργανώσεις. Τα κόμματά τους είναι καταχρεωμένα στις τράπεζες, και καλείται ο Ελληνικός λαός να ξεχρεώσει τα κομματικά χρέη.
Ο Πατριωτισμός των γηγενών, θεωρείται από τους Σιωνιστές, μια μορφή σκλαβιάς, διότι αντίκειται στις Κοσμοκρατορικές φιλοδοξίες τους, ενώ τα σύνορα της δικής τους πατρίδας, τα φυλάττουν «ως κόρην οφθαλμού», με πυρηνικά όπλα. Σκοπός τους είναι μια Σιωνιστική Παγκοσμιοποίηση, με μια κυβέρνηση δική τους, ένα νόμισμα δικό τους, μια θρησκεία δική τους, και όλο το πλανήτη δικό τους.
Τα δικά μας πολιτικά όντα-πιόνια, υπακούουν σε κάθε εντολή των αφεντικών τους, και εκτελούν τους Έλληνες. Οι Παντοκράτορες, Κοσμοκράτορες, και Επικυρίαρχοι της Γής, ομιλούν για «Αδελφική παγκόσμια αγάπη», όμως εννοούν τους άλλους λαούς δούλους, και την ελίτ των Σιωνιστών Αφεντικά, και Εξουσιαστές.
(Βλέπε «Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών».
Τα πολιτικά κόμματα-εγκληματικές οργανώσεις-ευθύνονται για τη φτώχεια και καταστροφή της Ελλάδος και των Ελλήνων.
Τα πολιτικά κόμματα λειτούργησαν σαν θερμοκήπια οικονομικής και εθνικής διαφθοράς. Χρειάζεται εξεταστική επιτροπή για το πώς φθάσαμε στη χρεοκοπία και στα Μνημόνια. (βλέπε βιβλίο Ρουμελιώτη).
Διέπραξαν οικονομικά-και όχι μόνον – εγκλήματα.
Οι Σιωνιστές Αμερικανοί με τη σιδερόφρακτη πρεσβεία τους εδώ στην Αθήνα, είναι και αυτοί θύματα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Βλέπε τη χρεοκοπία τους. Το δολάριο είναι στα χέρια και στα μηχανήματα των Σιωνιστών Παντοκρατόρων.
Η Ε.Ε. είναι και αυτή μια Σιωνιστική οργάνωση εκμετάλλευσης των λαών των κρατών-μελών, βλέπε τι κακό έκαναν και κάνουν στην Ελλάδα και στους Έλληνες. Η Ε.Ε. είναι κοινά Σιωνιστικά αρπακτικά. Η αλληλεγγύη είναι μόνο στα χαρτιά. Ουδεμία βοήθεια προσφέρουν στους φτωχούς, και στα ιδρύματα εκείνα που ασκούν φιλανθρωπικό έργο, όπως είναι οι Δήμοι, η Εκκλησία, κλπ, που παρέχουν συσσίτια, φάρμακα, ένδυση, για το Λαό.
Η ηγεσία της Ε.Ε. είναι απλώς τσιφούτηδες τοκογλύφοι, κοιτάνε πως θα βγάλουν από «τη μύγα ξύγκι» λέει ο λαός. Θέλουν να διώξουν τη νεολαία από την Ελλάδα, να εγκατασταθούν οι ισλαμιστές λαθρομετανάστες εδώ, για να κάνουν τη πατρίδα μας εύκολη λεία στα
Γεωπολιτικά & Γεωενεργειακά σχέδιά τους.
Σε κανένα άλλο κράτος οι πολιτικοί δεν έγιναν πιόνια και μαριονέτες του εχθρού όπως εδώ. Σε κανένα άλλο κράτος οι πολιτικοί δεν εστράφησαν κατά της πατρίδος και του Λαού, στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων των εχθρών του Ελληνισμού.
Είμαστε μοναδικό φαινόμενο, προδοτικής εγκληματικής πολιτικής ηγεσίας. Ανέλυσα τη δράση των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, διότι αυτοί δημιούργησαν τις εγκληματικές πολιτικές οργανώσεις, που λειτουργούν σήμερα σαν πολιτικά κόμματα, και στρέφονται κατά της πατρίδας.
Για όλα αυτά που γράφουμε για εγκληματικές οργανώσεις, βλέπε πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. και τις εκπομπές του διακεκριμένου δημοσιογράφου Γ.Τράγκα στα κανάλια της T.V. όπου
εκλεκτοί επιστήμονες καλεσμένοι, ανέλυσαν διεξοδικά το φαινόμενο των πολιτικών κομμάτων σαν εγκληματικών οργανώσεων.
Τα μνημονιακά πολιτικά κόμματα είναι εγκληματικές οργανώσεις διότι παρεχώρησαν εθνική κυριαρχία, οδήγησαν το λαό σε λιμό και λοιμό,
και σε χιλιάδες αυτοκτονίες.
Η ηγεσία των πολιτικών κομμάτων των εγκληματικών οργανώσεων, είναι απλά υπαλληλάκια της ρουτίνας της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης. Δεν είναι ηγέτες, είναι μαριονέτες.
Έφεραν στη χώρα μας, τις 10 πληγές του Φαραώ.
Ζούμε σε εποχή των «ισχνών αγελάδων», κατόπιν ενεργειών των πολιτικών εγκληματικών οργανώσεων.
Ενώπιον αυτών των επικίνδυνων πολιτικών φαινομένων, εμείς παρακολουθούμε τα γενόμενα αδιάφοροι από τους καναπέδες.
«Των οικιών ημών εμπιπραμμένων, ημείς άδομεν»………..
ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος
e-mail: ant.grypaios@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου