Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ..ΤΗ ΘΛΙΒΕΡΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ κι άκρως καταστροφική ΣΚΕΨΗ! Τελευταία μονστράρεται κάποιος Μουλόπουλος ... που ποιεί τον δημοσιογράφο της ΑΥΓΗΣ ... Δείτε την σοβαρότητά του πιο κάτω:

ΔΕΙΤΕ ...ΚΟΤΣΑΝΟΛΙΓΙΕΣ ΑΝΟΗΤΩΝ ...ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ!

Eίμαστε όλοι Τατσόπουλοι!

Διαφωνώ με τις κριτικές εναντίον του Π. Τατσόπουλου για τις τοποθετήσεις του για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, τον Π. Λαφαζάνη, τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, το σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου. Τη σάτιρα. Και υποψιάζομαι ότι όλοι αυτοί που του την πέφτουν υποκινούνται από το ποταπό αίσθημα του φθόνου απέναντι σε έναν Άνδρα και σε έναν Πολιτικό (παρακαλώ τη διόρθωση, με Α και Π κεφαλαία), που κατά δήλωσή του έχει "γαμήσει τη μισή Αθήνα".
Ποιος από όλους αυτούς μπορεί να επιδείξει μια τέτοια επίδοση; Ποιος μπορεί να καυχηθεί ότι έχει πάει με 200.000 γυναίκες (τόσο είναι περίπου το 50% του ενεργού σεξουαλικά γυναικείου πληθυσμού της πρωτεύουσας). Και ταυτόχρονα να μιλάει καθημερινά στα μισά ραδιοτηλεοπτικά μέσα της Ελλάδας; Ποιος,
ζηλιάρηδες, ποιος;
Εγώ είμαι στο πλευρό του. Τον θαυμάζω, τον τιμώ.
Και υπακούοντας στη σκέψη του (είναι καθήκον της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ να εκδώσει ένα βιβλιαράκι με τίτλο "Η σκέψη του Πέτρου"), όπως τη διατύπωσε στο (ελεύθερο) "Βήμα FM" την περασμένη Πέμπτη, προχωρώ με την "ελευθερία του συνειρμού", "να κάνω αναγωγές που θα σας βάλουν να σκεφτείτε".
Όταν ο Πέτρος, που πάει παντού (εδώ πάει ένα καλό σατιρικό σκίτσο που να τον παρουσιάζει ως βιζιτού), δήλωνε "είμαστε όλοι χρυσαυγίτες", έκανε μια ιδιοφυή πολιτική κίνηση που οι μαοσταλινικοί του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούσαν να κατανοήσουν: έκανε τη μεγάλη υπέρβαση των διαχωριστικών γραμμών, έβαλε τη βάση για ένα παλλαϊκό μέτωπο σωτηρίας της χώρας χωρίς αποκλεισμούς.
Η ιδέα μιας "Χρυσής Αυγής με ανθρώπινο πρόσωπο", ήταν μια ιδιοφυής πολιτική κίνηση που υπονόμευε το φλερτ του Φ. Κρανιδιώτη με τη βάση της Χ.Α.
Συντρόφισσες και σύντροφοι, ακόμη και αν δεν υπήρχε ο Π. Τατσόπουλος, θα έπρεπε να τον εφεύρουμε. Στις δύσκολες ώρες που ζούμε χρειάζεται και κάποιος με πηγαία αίσθηση της σάτιρας για να "κάνει το χειλάκι μας να σκάσει".
Κάθε κόμμα θα πρέπει να έχει τον γελωτοποιό του. Η Ν.Δ. έχει τον Άδωνι, το ΠΑΣΟΚ τον Πάγκαλο κι εμείς τον Τατσόπουλο. Ήγγικεν η ώρα να αναγνωρίσουμε τα χαρίσματα του Ανδρός, να τον στηρίξουμε να αντιμετωπίσει της αήθεις επιθέσεις που δέχεται και να αναφωνήσουμε: "Είμαστε όλοι Τατσόπουλοι".
ΥΓ.: Προειδοποίηση προς σοβαροφανείς μαρξιστές, λενινιστές, τροτσκιστές, σοσιαλιστές, φεμινιστές υπεύθυνους κεντροαριστερούς κ.λπ.: το κείμενο είναι σατιρικό και σας απαγορεύω να με στοχοποιήσετε. Αλλιώς θα βάλω το Mega να σας καταγγείλει!
Βασίλης Μουλόπουλος

ΣΧΟΛΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ: Καταλάβατε τώρα τη σοβαρότητα του Μουλόπουλου και του θεατρίνου ΑΡΧΙΓΑΜΙΑ των Αθηνών "συγγραφέα"  ( της πλάκας για μας) Τατσιόπουλου... Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι τα ονόματα των δυό αυτών αριστερών καταλήγουν σε "ΠΟΥΛΟΣ"Κι ό,τι καταλάβαιτε!.. Για να πούμε την αλήθεια ο Μούλος-Μουλόπουλος .. καρυδώνει άγρια τον φαιδρό συγγραφέα!
Να μα την Παναγία ...δεν καταδεχτήκαμε να διαβάσουμε ούτε μια φράση από τις μαλακίες (υποθέτουμε) που γράφει στα βιβλία του.. Μας αρκεί ο μάλαξ με τον λόγο που εκπέμπει.. Ραδιοτηλεοπτικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου