Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ!

Το κατασχεμένο πιεστήριο της "ΕΞΠΡΕΣ" δουλεύει κανονικά. Γιατί, πρόεδρε της ΕΤΗΠΤΑ; Ποιούς εξυπηρετεί αυτή η παρανομία; Τον Καλοφωλιά και τους "συνεργάτες" του σίγουρα ...

Συνεχίζονται οι απεργίες

σε «Κέρδος» και «Εξπρές» 


ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΣΗΕΑ)
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΠΗΕΑ)
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (ΕΤΗΠΤΑ)

Γ. Καλοφωλιάς
Θ. Λιακουνάκος
Νέες κινητοποιήσεις αποφάσισαν τα διοικητικά συμβούλια της Ε.Σ.Η.Ε.Α., της Ε.Π.Η.Ε.Α. και της Ε.Τ.Η.Π.Τ.Α. στις εφημερίδες "Κέρδος" και "Εξπρές" και στις ιστοσελίδες «kerdos.gr» και «express.gr».

H 48ωρη απεργία στο "Κέρδος" ξεκινά στις 3 μ.μ. της Τετάρτης 27 Νοεμβρίου έως τις 3 μ.μ. της Παρασκευής 29 Νοεμβρίου 2013.

Η κινητοποίηση των εργαζομένων στην "Εξπρές" ξεκινά από τις 4 μ.μ. της Τετάρτης 27  Νοεμβρίου 2013 έως τις 4 μ.μ. της Παρασκευής 29 Νοεμβρίου 2013.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων συνεχίζουν να διεκδικούν την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών προς τους εργαζόμενους και προειδοποιούν με συνέχιση των κινητοποιήσεων.

Θα πρέπει, εμείς να σημειώσουμε ότι οι δυό οικονομικές αυτές εφημερίδες και ειδικά το παλαιότερο EXPRESS, υπήρξαν πρωτοπόρες στον οικονομικό Τύπο.. Τώρα πως χάσανε τα γκέμια, είναι μια μεγάλη ιστορία.. Εκείνο που δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι στην ιστορία όλων των ανθρώπινων δραστηριοτήτων, υπάρχουν περίοδοι των 7 παχαίων και των 7 ισχνών αγελάδων.Η ζωή είναι τροχός και γυσρίζει..Μια στην κορυφή και μια στον πάτο... Εκείνο δε που είναι περίεργο είναι γιατί ο Κόκαλης, ο Βαρδινογιάννης, ο Μπόμπολας, κ.α ακόμη δεν φούνταραν! Προφανώς θα έχουν το κοκκαλάκι της Νυχτερίδας.. Ε, συμβαίνουν και τέτοια... Άτιμη κοινωνία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου