Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΣΙ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ...ΠΟΥ ΞΕΖΟΥΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!- Κι εμείς απο δω αφελώς ρωτούσαμε ...που είναι αυτοι οι μεγαλόσχημοι να βοηθήσουν την Ελλάδα... Τι να την βοηθήσουν; Αρπακτικά είναι και συνεχίζουν να κερδίζουν εκατομμυρια....την ώρα που οι Πανέλληνες πεινάνε! Αυτοί, καμιά δεκαριά οικογένειες των Αθηνών, είναι οι νεότεροι ...ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ του με πρωτοκλασσάτη τη Φιλάνθρωπο Μαρτιάνα Βαρδινογιάννη! Η οποία δεν απαντάει ακόμη στο ερώτημα που της θέσαμε:για το θέμα της αναγνώρισης της Ελλάδας ως προστετευόμενο μημείο του Παγκόσμιου Πολιτισμού!

H ΠΕΤΣΟΚΟΜΜΕΝΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ΤΣΙΠΡΑ ,ΜΠΟΜΠΟΛΑ, MEGA κ.λ.π.

tsipras_mpompolas


Ξαφνική επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ η οποία δείχνει εξελίξεις στο κοινοβουλευτικό μέτωπο, εξαπέλυσε την Κυριακή το βράδυ από το site της το κόμμα της “Χρυσής Αυγής”. Ο ΣΥΡΙΖΑ αποκαλείται άθλιο κομματίδιο με εκφράσεις εξαιρετικά σκληρές. Βλέπουν κάποια διαρροή ψήφων προς την αριστερά οι επιτελείς της Μεσογείων ή αποφάσισαν να χτυπούν εναντίον όλων και χωρίς διακρίσεις;
Το πλήρες κείμενο:
“Μετά τις υπόγειες διεργασίες του Σύριζα με τα διάφορα διεθνή κέντρα εξουσίας, τώρα πλέον ξεκίνησαν και οι απροκάλυπτα δημόσιες διεργασίες σε βαθμό που ο καθένας να μπορεί να αντιληφθεί τον βρώμικο ρόλο αυτού του μορφώματος. (Αυτός είναι ο ορισμός του πολιτικού μορφώματος…)
Είδαμε λοιπόν τον Τσίπρα να μιλάει σε Αμερική και Αγγλία σε όποια “δεξαμενή σκέψης” υποστηρίζει την οικονομική καταστροφή της Πατρίδος μας και ταυτόχρονα να λαμβάνει τις διαταγές για την διακυβέρνηση της χώρας, την οποία του έχουν τάξει ότι θα λάβει αμέσως μόλις πετάξουν στα σκουπίδια τον άχρηστο πλέον Τόνυ (πρωθυπουργός μιας χρήσης θα είναι και ο Άλεξ, όπως όλοι οι υποτακτικοί τους, γι΄ αυτό ας μη χαίρεται τόσο…)
Μετά τα στημένα γεγονότα, με την ΕΡΤ και την πρόταση μομφής, που έγιναν σε συνεννόηση Τσίπρα – Σαμαρά και το άφθονο γέλιο που μας χάρισαν με την αστεία δήθεν κόντρα τους την περασμένη Κυριακή, αυτή την εβδομάδα είδαμε άλλα δύο “περίεργα” γεγονότα.
Την “Αυγή” να είναι χορηγός επικοινωνίας σε συνέδριο της δεξαμενής σκέψης “Levy” (πίσω της βρίσκεται η Morgan Stanley) και, ταυτόχρονα, εκατοντάδες διαφημιστικά μηνύματα της ίδιας εφημερίδας στο mega channel. Εδώ αρχίζουν τα παράδοξα για όσους δεν έχουν πειστεί ακόμα ότι ο Σύριζα είναι ό,τι πιο άθλια συστημικό διαθέτει το πολιτικό μας σύστημα.
Οι συγκεκριμένες δεξαμενές σκέψης για όσους δεν γνωρίζουν είναι αυτές που χαράσσουν την παγκόσμια πολιτική πίσω από κλειστές πόρτες στη Νέα Υόρκη και στην συνέχεια μέσα από “συνέδρια” τις επιβάλλουν στα πιστά σκυλιά-υπηρέτες τους ανά τον κόσμο. Έτσι, λοιπόν, ήρθαν οι τύποι αυτοί στο Μέγαρο μουσικής, κάλεσαν τον μελλοντικό πρωθυπουργό Τσίπρα και μερικά άλλα “κανίς” τους και τους μετέφεραν τις διαταγές για την διακυβέρνηση της Πατρίδος μας στο άμεσο μέλλον.
Βέβαια οι Συριζαίοι που, πλέον, δε μπορούν ούτε να κρατήσουν τα προσχήματα, έπρεπε να δείξουν καλό χαρακτήρα άμεσα. Ποιοι κάνουν λοιπόν κουμάντο στην Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια; Εργολάβοι και καναλάρχες. Σε ποιο κανάλι συνυπάρχουν οι μεγαλύτεροι εκπρόσωποί τους; Στο “μεγάλο”. Εκεί λοιπόν έπρεπε να πέσει το χρήμα του Ελληνικού λαού που λαμβάνει ως επιδότηση αυτό το άθλιο κομματίδιο. Τα εκατομμύρια που θα μπορούσαν να ενισχύσουν τους συμπολίτες μας που πεινάνε “έπρεπε” να πάνε σε αυτούς που θα στηρίξουν την μελλοντική εκλογή του “προέδρου δεκαπενταμελούς” στην πρωθυπουργία της Ελλάδος. Με το αζημίωτο βέβαια
Ποιος θα τους δίνει τα νέα έργα μετά την αλλαγή του Τόνυ από τον Τσίπρα; Αυτός που από την μία τους κατακρίνει για τις άδειες αλλά από την άλλη “λαδώνει” τις μηχανές τους με χιλιάδες σποτάκια που κοστίζουν εκατομμύρια ευρώ.
Μόνο η Χρυσή Αυγή δεν έπρεπε να λαμβάνει κρατική επιχορήγηση γιατί ήταν η ΜΟΝΗ που την επέστρεφε αυτούσια στον λαό και έτσι χαλούσε το βρώμικο παιχνίδι τους”, αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου