Κυριακή 21 Απριλίου 2013


ETΣΙ ΝΤΕ ..Η ΑΠΟΨΙΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ!


ΣΟΚ! ΔΗΜΟΥΡΓΗΣΑΝ ΦΟΝΙΚΟ ΙΟ ΠΟΥ ΑΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ

 ΟΠΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΑΓΔΑΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!-ΜΕΓΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗΣ...



Φονικό μεταλλαγμένο στέλεχος της γρίπης των πτηνών, δημιούργησαν στο εργαστήριο επιστήμονες και μάλιστα από δύο διαφορετικές ερευνητικές ομάδες!
Η πρώτη από το Ιατρικό Κέντρο Erasmus στην Ολλανδία, αφού δημιούργησε το φονικό στέλεχος του ιού το οποίο θα μπορούσε να αφανίσει την ανθρωπότητα, επιχειρεί τώρα να δημοσιεύσει τα αποτελέσματα της έρευνάς της,κάνοντας προσιτή σε κάθε… ενδιαφερόμενο!
Η δεύτερη μελέτη έγινε από ειδικούς του Πανεπιστημίου του Ουισκόνσιν σε συνεργασία με συναδέλφους τους από το Πανεπιστήμιο του Τόκιο, η οποία επίσης κατέληξε στη δημιουργία ενός μεταλλαγμένου στελέχους του ιού της γρίπης των πτηνών! ΣΥΝΕΧΕΙΑ : 
http://indobserver.blogspot.gr/

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ: "ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΦΟΔΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.


xristodoulos

"ΘΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΚΟΠΙΜΑ ΣΕ  ΦΤΩΧΟΥΣ"

Όταν το 2005 ο Χριστόδουλος μιλούσε για «σχέδιο κατά της Ελλάδας», κάποιοι τον έβρισκαν υπερβολικό. Όταν, το 2006, είπε «να είστε έτοιμοι γιατί κάποιοι προετοιμάζουν γενική έφοδο κατά της χώρας», πολλοί δεν τον πήραν στα σοβαρά, υπνωτισμένοι από την εικονική πραγματικότητα της δήθεν «ισχυρής Ελλάδας». Όταν, το 2007, στο τελευταίο του μήνυμα, προέτρεπε για «αντίσταση και ανάκαμψη για ό,τι κινδυνεύει», είχε δει τις δύσκολες μέρες που έρχονταν και ήθελε να προειδοποιήσει.

ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ... ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΔΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΘΑ ΨΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ΓΝΩΣΤΌ ΚΑΙ ΦΑΙΔΡΌ ΤΡΟΠΆΡΙ ΤΟΥΣ..


21....ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967

ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΌΤΙ ΕΠΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΗΣΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ 1967 ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ!


ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ 
"ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΖΟΥΜΕ!
Ιδιαίτερα ενδιαφέροντα είναι τα αποτελέσματα δημοσκοπικής έρευνας, με αντικείμενο τη διακυβέρνηση της Ελλάδας κατά την εποχή της στρατιωτικής κυβέρνησης του 1967, καταδεικνύοντας πως η δημοκρατία στη χώρα μας διέρχεται περίοδο σοβαρής κρίσης.
Σύμφωνα με το Βαρόμετρο της Metron Analysis για την εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» το 30% των πολιτών που ρωτήθηκε σχετικά, υποστήριξε πως «στη δικτατορία ήταν καλύτερα τα πράγματα από ό,τι σήμερα».
Ειδικότερα, η πλειοψηφία των ερωτηθέντων (59%) απάντησε πως σε θέματα ασφαλείας, η κατάσταση τότε ήταν καλύτερη. Παράλληλα, το 46% των πολιτών δήλωσε πως τότε υπήρχε καλύτερη διαβίωση, ενώ το 24% πως η χώρα είχε καλύτερη διεθνή εικόνα εκείνη την ιστορική περίοδο.
Αξίζει να σημειωθεί πως η δημοσκόπηση έγινε με αφορμή την επέτειο της 21ης Απριλίου του 1967.
defencenet.gr

TO ΡΑΜΟΛΙ ΑΥΤΟ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ...


ΚΑΝΤΕ ΕΜΕΤΟ ΜΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!


ep mitsotakis 610 420

Τα έδωσε όλα στους Τουρκαλάδες! "Μοιάζουμε οι δυο λαοί. Το τέμενος θα γίνει σύντομα πραγματικότητα. Να συμφωνήσουμε για πετρέλαιο και αέριο. Έχουμε την ανάγκη σας, βοηθήστε μας"!
Την άποψη ότι θα πρέπει και οι δύο χώρες Ελλάδα και Τουρκία να επωφεληθούν από το πιθανό πετρέλαιο και φυσικό αέριο στο Αιγαίο και ότι θα πρέπει να βρεθεί διεθνής λύση στο θέμα του Αιγαίου, διατύπωσε ο πρώην Πρωθυπουργός, κ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σε ομιλία του στη σύνοδο «Bab-i-Ali» στην Κων/πολη και η οποία είχε μεγάλη προβολή στον τύπο της γειτονικής χώρας. Όπως τόνισε : «θα πρέπει οπωσδήποτε να συμφωνήσουμε. Το να συμφωνήσουμε είναι καλύτερο από το να φιλονικήσουμε. Να μην μεταφέρουμε τα προβλήματα του παρελθόντος στο μέλλον».
H ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΑΣ ΟΛΙKΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ



ΚΥΡΙΌΤΕΡΕΣ ΕΙΔΉΣΕΙΣ

ΣΟΒΑΡΆ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΈΝΟΣ ΒΡΊΣΚΕΤΑΙ Ο 19ΧΡΟΝΟΣ ΒΟΜΒΙΣΤΉΣ

iKypros - ‎πριν από 15 λεπτά‎
Οι ύποπτοι για τις τρομοκρατικές επιθέσεις: Αριστερά ο νεκρός 26χρονος Ταμερλάν Τσαρνάεφ και δεξιά ο βαριά τραυματίας 19χρονος Τζοχάρ Τσαρνάεφ. Ο 19χρονος Τζοχάρ Τσαρνάεφ, δεύτερος ύποπτος της βομβιστικής επίθεσης στη Βοστόνη εξακολουθεί να ...

ΚΊΝΑ: 164 ΝΕΚΡΟΊ, 6.700 ΤΡΑΥΜΑΤΊΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΌ

Η Καθημερινή - ‎πριν από 33 λεπτά‎
Εκατόν εξήντα τέσσερεις είναι, μέχρι στιγμής, οι νεκροί από τη σεισμική δόνηση μεγέθους 6,6 βαθμών, που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στη νοτιοδυτική Κίνα. Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι τραυματίες έχουν ξεπεράσει τους 6.700.

ΠΟΛΎ ΧΑΛΑΡΉ Η ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΉ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΤΗΣ ΕΚΤ

Nαυτεμπορικη - ‎πριν από 55 λεπτά‎
Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα μπορούσε να περικόψει ακόμη περισσότερο τα επιτόκια, εάν τα στοιχεία δικαιολογούν μια τέτοια ενέργεια, ωστόσο η αποτελεσματικότητα των μειώσεων αυτών είναι περιορισμένη διότι δεν περνούν στην οικονομία κατά τον ίδιο ...

ΣΌΙΜΠΛΕ: Η ΛΎΣΗ ΣΤΗ ΚΎΠΡΟ ΜΟΝΤΈΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΈΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ...

News247.gr - ‎πριν από 16 λεπτά‎
"Ο τρόπος που διασώθηκαν οι τράπεζες της Κύπρου θα αποτελέσει το μοντέλο του μέλλοντος για ανάλογες περιπτώσεις", τονίζει ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο οικονομικό περιοδικό ...

ΞΕΚΊΝΗΣΑΝ ΟΙ ΈΛΕΓΧΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΉΣ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑΣ ΣΤΗ ΜΑΝΩΛΆΔΑ

Πρώτο ΘΕΜΑ - ‎πριν από 11 ώρες‎
Ελέγχους σε εταιρείες συσκευασίας και εμπορίας αγροτικών προϊόντων, σε αγροτικούς συνεταιρισμούς και σε περιπτώσεις διακίνησης αγροτικών προϊόντων, από φορτηγά ιδιωτικής χρήσης, ξεκίνησε η Οικονομική Αστυνομία, με την συνδρομή των τοπικών ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου