Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΩΡ ΤΗΣ ΓΚΡΙΖΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ... ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ!..ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΥΣ !


«Κούρεψαν» τον Λαζόπουλο στην Κύπρο! (video)..Διότι θέλει σύριζα ..κούρεμα ο μπασρταρδάκος...άμισθος πλασιέ της αριστεράς της πλάκας .. 

lazopoulosΑπαγορευτικό φάνηκε να ήταν το βίντεο του Λάκη Λαζόπουλου στην Κύπρο, καθώς ο δημοφιλής ηθοποιός σατύρισε τον νίκο Αναστασιάδη και το θέμα των καταθέσεων στο εξωτερικό.
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΩΡΑ..Καλός ο Λαζόπουλος, ως πάρλα, αλλά πουσταράς του κερατά που περνάει σταθερά μέσα από το λόγο του τις προσωπικές αριστερίστικες ιδεοληψίες, αρωστημένες  ... Παιδικό Λαρισαίϊκο κουσούρι που δεν μπόρεσε να το ξεπεράσει... αν και πασχίζει απεγνωσμένα να  εκληφθεί κι ώς "πνευματικός άνθρωπος"... Θα μπορούσε -κι ας αφήσει κατά μέρος την Αριστοφάνεια σατυρική- διότι ο Θεός, στον οποίο και δεν πιστεύει, λόγω αριστερισμού, ευδόκισε να τον προικίσει με τάλαντα.. Μίσθαρνο όργανο δεν φαίνεται να είναι της γκρίζας αριστερας αλλά  Τραχανάς, έως κοινός βλάξ,  είναι!  Το παρλαρίστικο τάλαντό του( γιατί ηθοποιός δεν είναι κατά την άποψη της κ. Ντενίση)..δεν το καταλαβαίνει.. Πράγματι είναι κρίμα.. Ο Γκρίζος φτηνός πράκτορας της Αριστεράς ..Αει σιχτίρ ρε μπάσταρδε... Τίμησε το τάλαντό σου και κόψε τις Γκεμπελίσττικες προπαγάνδες σου! ΚΟΨΤΕΣ .. ΤΩΡΑ!

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου