Κυριακή 14 Απριλίου 2013

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΜΙΑ ΘΛΙΨΗ...ΑΛΛΆ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;

ΠΑΕΙ ΚΙ Ο ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΤΟΥ ΩΝΑΣΗ..
Καιρός να πουλήσουμε και τη Σαντορίνη και τη Σπετσοπούλα του Νιάρχου


  Η εγγονή του θρυλικού Ωνάση, που υπέγραψε την εξαφάνιση από το Σκορπιό το Ώνομα Ωνάση για τα επόμενα 100 χρόνια. Δυστυχώς το κοριτσάκι αυτό, παρά τις ρητές εντολές του παππού της ΄χι μόνπο δεν απόκτησε ελληνική παιδεία, αλλά είναι και επειδεικτικά μισέλληνας, λόγω τηα αγωγή που έλαβε από τον ζιγκολό πατέρα της..
Κι εδώ πάλι οι γ'αμου Ωνάση-Κέννεντυ
Σκαρφαλωμένος πάνω από το κεφάλι
του ΄Ελληνα μεγιστάνα , ο δικός μας
ρεπόρτερ. Είναι πάνω στο θρυλικό γιωτ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Μέρα του γάμου του Ωνάση με την Τζάκυ Κέννεντυκαι
κολλητός δίπλα αριστερά
ο ρεπορτερ Απ.Βραχιολίδης,συνεργάτης μας εδώ.
Εμείς οι ΄Ελληνες, όπως και νάναι είμαστε δεμένοι με τον Σκορπιό και τον Ωνάση.. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τον νέο ιδιοκτήτη  Ρώσο παραλή αλλά πάντως δεν θα μπορέσει να φτάσει τη χάρη του Ελληναρά Ωνάση.. Τέλος πάντων τα έχει αυτά η ζωή..Πάντως εμείς είμαστε κουμπωμένοι για αυτά τα φρουτάκια-μεγιστάνες , που ξεφύτρωσαν με την πτώση του κομμουνισμού και με μιας κάτω από άγνωστες συνθήκες ενθυλάκωσαν τις μεγαλύτερες βιομηχανίες της χώρας ... και έκτοτε η ρωσική μαφία βασιλεύει και το μαύρο χρήμα πάει σύννεφο.. Υποψιαζόμαστε ότι μάλλον οι ΄Ελληνες δε θα πάρουν με καλό μάτι τους νέους ενοίκους του Σκορπιού, όσες κι αν οργανώσουν γκλαμουράτες φιέστες, όπως φημολογεόται.. Ο κολλήγος της Σοβιετίας δεν γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη Άρχοντας, και δη στυλ Ωνάση... Χώρια που δεν έχουμε και το..επίσημο  πόθεν έσχες  του Ρώσου παραλή! Θα δούμε όμως.. 
Η ΑΘΗΝΑ ΩΝΑΣΗ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΣΚΟΡΠΙΟ ! 

Ο ΣΚΟΡΠΙΌΣ ΠΛΕΟΝ ΕΊΝΑΙ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΤΟΥ ΡΏΣΟΥ ΚΡΟΊΣΟΥ ΡΙΜΠΟΛΌΒΛΕΦ ΤΟ ΘΡΥΛΙΚΌ ΝΗΣΊ ΤΟΥ ΩΝΆΣΗ - Η ΣΥΜΦΩΝΊΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΌ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΆΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΈΜΟΡΦΕΣ ΚΌΡΕΣ!



Ησυμφωνία για την αγορά του Σκορπιού έκλεισε με ένα ποσό πάνω από τα 100 εκ. δολάρια- Ο 47χρονος Ρώσοςμεγιστάνας είναι μεταξύ άλλων ιδιοκτήτης βιομηχανίας λιπασμάτων και της Μονακ- Η περιουσία του φτάνει τα 10 δισ. δολάρια και είναι στη λίστα με τους 80 πλουσιότερους ανθρώπους- Το διαζύγιο με την πρώην γυναίκα, του στοίχισε 5 δισ. δολάρια - Είχε κάτσει στη φυλακή για 1 χρόνο

Ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ τον τελευταίο μήνα είχε ένα πρόβλημα να αντιμετωπίσει: αυτό του κουρέματος των καταθέσεων στην Κύπρο. Βλέπετε, ο 47χρονος Ρώσος ολιγάρχης, ο οποίος φιγουράρει με περιουσία 10 δισεκατομμυρίων δολαρίων στο top -80 της λίστας του Forbes, φερόταν ως κάτοχος ποσοστού που προσεγγίζει το 10% στην Τράπεζα Κύπρου και, λογικά, ένα σεβαστό μέρος από τα αρκετά ρωσικά λεφτά που ήταν τοποθετημένα στη Μεγαλόνησο, ήταν δικά του.

Όμως ο ζάπλουτος ιδιοκτήτης της βιομηχανίας λιπασμάτων Uralkali και της ποδοσφαιρικής ομάδας της Μονακό, είχε και έναν λόγο να νιώθει ευχαριστημένος, αφού έπειτα από διαδικασίες αρκετών μηνών, ένα «όνειρο ζωής» γινόταν πραγματικότητα: αποκτούσε τον Σκορπιό και το μικρό νησάκι Τσοκάρι από την Αθηνά Ωνάση.


Τι θα γίνει όμως με τον τάφο του Ωνάση...που υπάρχει στον Σκορπιό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου