Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΦΤΕΡΗ ΠΕΝΝΑ ΤΟΥ ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ:
ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ 
 


ΔΕΝ ΠΑΕΙ

ΑΛΛΟ!

Παει...τερμάτισαν και την ελπίδα 
που λέγεται ΧΡΙΣΤΟΣ!

Ο ΨΥΧΡΟΣ ΚΙ ΑΟΣΜΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΛΆΝΟ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΠΙΣΤΗΣΕΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ...Η ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑ ΕΝ ΜΕΓΑΛΕΙΩ


...Και πως να πάει άλλο,έτσι όπως τα κάναμε; Τα ίδανικά κι οι ελπίδες στέρεψαν...Οι πίστες μας σε αξίες έχουν εξαεριστεί.
Βαδίζουμε προς το άγνωστο χωρίς καμιά βάρκα ελπίδας.΄Ολα γίνανε σμπαράλια. Οι διεθνείς λήσταρχοι-κατσαπλιάδες ...μας πίνουν στο αίμα. Έχουν επενδύσει να μας το ρουφάνε για τα επόμενα 100 χρόνια ..Μας θέλουν όχι απλά γονατισμένους αλλα σερνόμενους στα τέσσερα! 

Είμαστε χωρίς πηξίδα χωρίς ηγέτες, πλην μιας χούφτας σαρδανάπαλων αποδεδειγμένα ανικάνων.. που πλατσουρίζουν  μέσα σε μια κουταλιά νερό αγωνιζόμενοι μόνο για τη δική τους βόλη... χουφτώνοντας το βιός των υπολοίπων ημών. Κι όλοι τους ...ΕΝΤΕΛΩΣ  ΤΥΧΑΙΑ...ΠΑΡΑΛΗΔΕΣ !!!

Τι ευχή να σας δώσω σήμερα με την έλευση του 2017; Οι θεοί γκρεμίστηκαν κι ο Χριστούλης μας παραφτώχυνε! Εις τι να ελπίσεις;... Στους άθεους ηγετίσκους που βγήκαν από τις σπηλιές τους...κουβαλώντας στα τρύπια δυσάκια τους πάσαν ανοησίαν και την απόλυτη εξ ύψους μαλακίαν... 
Τι να πω στα παιδιά και τα εγγόνια μου; Τί δώρο να τους κάνω, όταν είμαι μόνιμα συνταξούχος πένης; ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ...ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ!!!
Μόνο ένα και λιτό: ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ όρθιοι όσο μπορείτε...Ποτέ μην το βάζετε κάτω και πολεμείστε με νύχια και με δόντια κατά των αρπαχρικών που σας ζώνουν.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ  ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ...αλλά δεν πρέπει κι εσείς να τους φάτε. Να τους αποτρέπετε μόνον, λέω, να...ΜΗΝ  σας πληγώσουν!

Δύσκολον... αλλά ποιος ξέρει, μπορεί να φέξουν και καλύτερες μέρες... Το εύχομαι . Δυστυχώς οι γέροι σαν κι εμένα μόνον ευχολόγια άνοστα έχουν τη δυνατότητα να εκπέμπουν...Είθε ο καταργημένος Θεός -Χριστός... να σας τα φέρει όλα...ΧΡΗΣΤΑ! Είθε ...αν και πλέον έπαψα να ελπίζω...

ΑΠ.ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου