Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

ΑΠΟΨΕ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ...ΕΚΠΟΜΠΗ! ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗ...ΣΚΙΖΕΙ!

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" ΑΠΟΨΕ ΒΡΑΔΥ (21.00-22.00) ΣΤΟΝ EOELLAS.ORG. 

1. Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΟΤΖΙΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! 2. ΧΑΜΟΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΟΙΚΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! 2. Η ΝΕΑ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ! ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΥΝΑΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΝΤΟΥΚΑΚΗΣ!

Συντνιστείτε στην αυριανή εκπομπή μας εδώ στον http://www.eoellas.org/webradio/
Έχουμε πολλά να σας αποκαλύψουμε. Για την μέγιστη προδοσία που έρχεται με το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς, χωρίς να λ'άβει η χώρα μας την παραμικρή εγγύηση. κατεβάζει τα βρακιά της για να ενταχτούν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ χαρίζοντας παράλληλα το όνομα της Μακεδονίας μας. 
Μαζί μας και ο γνωστός δημοσιογράφος ο οποίος έχειν γίνει ανταποκριτής σε 


όλα τα τηλεοπτικά κανάλια και ραδιοφωνικούς σταθμούς, λόγω της έκρηξης του μεταναστευτικού στα νησιά μας. Υπεύθυνος του site lesvosnews.gr, ο Γιάννης Συνάνης έχει να μας πει πολλά για όσα γίνονται στα νησιά μας, πόσο έχουν καταστραφεί και πόσο κινδυνεύουν! 
Μαζί μας θα είναι και ο γνωστός φοροτεχνικός Μανούσος Ντουκάκης, να μας πει για τη νέα απίστευτη σφαγή που έρχεται στις συντάξεις. Γενοκτονία κανονική./ Συντονιστείτε εδώ http://www.eoellas.org/webradio/ την Τετάρτη από τις 21.00-22.00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου