Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΤΗΣ ΔΩΡΑΣ

«ΠΡΕΖΟΝΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ» Ο 58ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΗ ΔΩΡΑ ΣΤΟ Β’ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ; 

ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ. «ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΣΦΑΞΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ I PHONE».

ZEBERI5
Ραγδαίες εξελίξεις τα τελευταία λεπτά με τη δολοφονία της εφοριακού Δώρας Ζέμπερη στο Β΄ Νεκροταφείο στις 18 Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛΑΣ έχει προσαχθεί ένας Έλληνας.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες εξετάζεται αν έχει εμπλοκή στη δολοφονία της άτυχης 32χρονης εφοριακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 58χρονος είχε στήσει καρτέρι στο νεκροταφείο με σκοπό να ληστέψει την κοπέλα. Αυτή αντιστάθηκε και πάνω στην πάλη τη μαχαίρωσε και φεύγοντας πήρε τη μπεζ τσάντα στην οποία υπήρχε και το iPhone. Οι κάμερες κατέγραψαν τις κινήσεις του συγκεκριμένου άνδρα όμως δεν ήταν αρκετές καθώς η εικόνα ήταν θολή και δεν διακρινόταν το πρόσωπο αλλά η φιγούρα του. Όταν λοιπόν είδαν την ίδια φιγούρα να μπαίνει σε κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας για να ξεφορτωθεί το το «ματωμένο» τηλέφωνο κατάλαβαν ότι αυτός είναι πιθανότατα ο δολοφόνος της Ζέμπερη.
Ειδικότερα, μέχρι τώρα έχουν γίνει γνωστά τα εξής:
  • Πρόκειται για Έλληνα, 51-58 ETΩΝ ετών, ο οποίος είχε απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τις Αρχές, για υποθέσεις σχετιζόμενες με ναρκωτικά.
  • Ο φερόμενος ως δράστης εντοπίστηκε από τις Αρχές, από υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, οι οποίες τον κατέγραψαν όταν πήγε να πουλήσει το κινητό της.
  • Οι αστυνομικοί τού πέρασαν χειροπέδες και έχει ήδη οδηγηθεί στη ΓΑΔΑ.
  • Φαίρεται πως έχει ομολογήσει…
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν ένα από τα πρόσωπα που ήταν βασικοί ύποπτοι για την υπόθεση βάσει των στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί από το νεκροταφείο και τις κάμερες ασφαλείας.
Οι αστυνομικοί είχαν προχωρήσει, μάλιστα, στην ταυτοποίηση DNA από το χώρο του εγκλήματος και εμφανίζονταν σίγουροι ότι αυτό το στοιχείο θα τους οδηγήσει στο δολοφόνο.
Το κινητό τηλέφωνο τον «πρόδωσε»
Όλο το προηγούμενο διάστημα η αστυνομία εξέταζε το υλικό από τις κάμερες στην περιοχή γύρω από το νεκροταφείο στα Πατήσια ενώ είχε βάλει στο μικροσκόπιο και το τελευταίο στίγμα του κινητού της τηλεφώνου.
Ειδικά όσον αφορά το κινητό τηλέφωνο οι αστυνομικοί που ερευνούσαν την υπόθεση είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο άγνωστος προσπάθησε να διώξει από πάνω του το smartphone, πουλώντας το όσο – όσο σε κλεπταποδόχους στη μαύρη αγορά της Αθήνας καθώς το τελευταίο του στίγμα ήταν στην περιοχή της Ομόνοιας.
Πρόκειται για επιβεβαίωση του ενός εκ των δύο βασικών σεναρίων που εξέταζαν οι αστυνομικοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου