Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017

ΛΟΙΠΟΝ ...ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ...ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ!!!

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ καινούργια σενάρια για το τέλος του κόσμου ΣΗΜΕΡΑ Κυριακή! ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ!
690_b1666160-8a4d-4f08-a384-2912cadbeae8

Συναγερμό για πολλοστή φορά έχουν σημάνει διάφοροι συνωμοσιολόγοι ανά τον κόσμο, διαμηνύοντας πως την Κυριακή, θα έρθει, και πάλι,  το τέλος του κόσμου.
O κίνδυνος για την ανθρωπότητα, αυτή την φορά, είναι ο πλανήτη «Νιμπίρου» (ή Planet X), ο οποίος σύμφωνα με τις θεωρίες συνωμοσίας θα περάσει αύριο ξυστά από την γη. Σύμφωνα με το νεότερο «σενάριο» ο πλανήτης δεν θα συγκρουστεί με την Γη, αλλά θα πλησιάσει τόσο, ώστε, να προκληθούν ισχυρότατοι σεισμοί, οι οποίοι θα φέρουν την καταστροφή και ακόμη και τον αφανισμό στον πλανήτη, δημιουργώντας σκηνές Αποκάλυψης.


«Η παγκόσμια σεισμική δραστηριότητα φτάνει στο αποκορύφωμα της τις δύο τελευταίες εβδομάδες του Νοεμβρίου. Το προβλεπόμενο συμβάν σεισμού (που θα εκκινήσει την αλληλουχία των σεισμικών δονήσεων) θα συμβεί στις 19 Νοεμβρίου 2017, όταν η Γη θα περνά πίσω από τον Ήλιο σε σχέση με τον «Νιμπίρου»» τονίζει ο συγγραφέας Τέραλ Κροφ.
Βέβαια ο Νιμπιρού δεν είναι ένας καινούργιος πλανήτης για τους συνωμοσιολόγους, καθώς αρχικά είχε αναφερθεί πως θα χτυπούσε την γη πριν από δύο μήνες, στις 23 Σεπτεμβρίου, αλλά εν τέλει οι νεότεροι «υπολογισμοί» οδηγούν στο αύριο, αναφέροντας πως με την άφιξη του, η Γη θα περάσει πίσω από τον ήλιο και θα βρεθεί στην πορεία του… «μαύρου αστεριού».
«Πόλεμος» Συνωμοσιολόγων – NASA
Ο επιστήμονας της NASA, Ντέιβιντ Μόρισον, τονίζει, πάντως, πως ο πλανήτης Νιμπιρού δεν υφίσταται επειδή οι βαρυτικές δυνάμεις του θα είχαν ήδη απομακρύνει την Σελήνη από την Γη.
«Αν ο μυστηριώδης πλανήτης «εισχωρούσε» στο ηλιακό σύστημα, θα είχε διαταράξει τη θέση όλων των πλανητών και θα είχε «εκτοξεύσει την Σελήνη μακριά από την τροχιά της Γης», σημειώνει ο Μ’όρισον
Ωστόσο, οι συνωμοσιολόγοι επιμένουν  πως το… τέλος είναι κοντά, και ότι ο πλανήτης υπάρχει και διέρχεται το ηλιακό μας σύστημα κάθε 3.600 χρόνια. Απλά, όπως υποστηρίζουν, δεν γίνεται διακριτός με τα συστήματα που διαθέτουμε, εκτός από μία συγκεκριμένη θέση στον Νότιο Πόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου