Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΕΙΝΑΙ..... ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ-ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ!


Για χρονολογική επιβεβαίωση της αυθεντικότητας του τάφου στην Ιερουσαλήμ, στον οποίο υπάρχει η πεποίθηση ότι τάφηκε ο Ιησούς, κάνει λόγο δημοσίευμα του National Geographic, επικαλούμενο την καθηγήτρια του Πολυτεχνείου, Τόνια Μοροπούλου.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η επιστημονική χρονολόγηση έδειξε ότι τα πετρώματα του μνημείου χρονολογούνται στο 345 μ.Χ, δηλαδή, όχι πολύ αργότερα από το 326 μ.Χ, οπότε οι Ρωμαίοι εντόπισαν το ακριβές σημείο της ταφής του Ιησού.

ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ....ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ...ΔΕΙΝΟΣ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΣ!...ΕΝ ΤΑΞΕΙ...ΕΒΓΑΖΕ ΕΥΚΟΛΟ ΠΑΡΑΔΑΚΙ... ΚΑΙ ΗΘΕΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΖΟΓΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ,,,ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ!

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιώργου Κωνσταντίνου: Ο εθισμός μου με τον τζόγο και οι τοκογλύφοι

Σε συγκλονιστικές εξομολογήσεις και αποκαλύψεις προχωρά ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Κωνσταντίνου.
Ο ηθοποιός μέσα από την αυτοβιογραφία του με τίτλο «Showtime», εξομολογείται για πρώτη φορά τη μάχη του με τον τζόγο και τα εφιαλτικά βράδια που πέρασε εξαιτίας του εθισμού του. Διαβάστε περισσότερα »

ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΠΕΡΣΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ Η ΤΙΣ ...ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ....ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΗΣΑΝ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΟΙ!

AΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΔΕΙΤΕ τι κάνουν σήμερα 7 ΓΝΩΣΤΟΙ παρουσιαστές που εξαφανίστηκαν από την TV! (ΦΩΤΟ)--ΚΡΙΜΑ...ΠΟΛΥ !

liaropoulou
Πριν 20 περίπου χρόνια και οι 7 ήταν στον αφρό της δημοσιότητας. Τα κανάλια πόνταραν πολλά σε αυτούς, οι τηλεθεατές δεν έπαιρναν τα μάτια από τις εκπομπές τους και το μέλλον έμοιαζε ευοίωνο για όλους. Κάποιοι παρουσίαζαν προγράμματα που θα θυμόμαστε για χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου