Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

ΛΑΘΟΣ...ΛΑΘΟΣ ΜΕΓΑ ΤΟΥ C,N,N


TRUMP SHADOWΟξεία κριτική στο CNN με το ρεπορτάζ για το τι θα συμβεί σε περίπτωση δολοφονίας Τραμπ


Οξεία κριτική έχει δεχτεί το αμερικανικό CNN με την επιλογή του
 να προβάλει ρεπορτάζ για το τι θα συνέβαινε σε περίπτωση που κάποιος δολοφονούσε τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ στην τελετή ορκωμοσίας του σήμερα, Παρασκευή 20 Ιανουαρίου.
Κατά την διάρκεια του χθεσινοβραδινού δελτίου, το αμερικανικό τηλεοπτικό κανάλι εξήγησε ότι εάν ο Τραμπ δεχόταν θανάσιμη επίθεση κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων που προηγούνται της ορκωμοσίας, ο αντικαταστάτης του δεν θα ήταν κάποιος από το δικό του επιτελείο. Ο νέος πρόεδρος, σύμφωνα με όσα προβλέπει το σύνταγμα των ΗΠΑ, θα προερχόταν από την κυβερνητική ομάδα του Μπάρακ Ομπάμα.
Υπενθυμίζουμε ότι το αμερικανικό CNN είχε δεχτεί «επίθεση» από τον Τραμπ κατά την πρόσφατη συνέντευξη Τύπου του τελευταίου. Ο εκλεγμένος πρόεδρος είχε αρνηθεί να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων του δικτύου, λέγοντας τους να «βγάλουν τον σκ*σμό». Είχε προηγηθεί ένα ρεπορτάζ του δικτύου που ήθελε τον Τραμπ να βρίσκεται σε απόρρητο έγγραφο του FBI που προειδοποιούσε ότι οι Ρώσοι έχουν υλικό με το οποίο μπορούν να τον εκβιάσουν στο μέλλον, γεγονός που είχε εξοργίσει τον μεγιστάνα.
Η συγκεκριμένη κίνηση από την πλευρά του CNN έχει δεχτεί επικρίσεις ακόμα και από ψηφοφόρους του Δημοκρατικού Κόμματος επειδή «προωθεί την βία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου