Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΚΚΟΡΑ!

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ: "ΚΑΜΙΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ"! ΦΤΑΙΕΙ Ο...ΧΑΤΖΗΠΕΤΡΗΣ! ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΛΗΤΕΣ!

Τι δεξιά, τι αριστερά; Το ίδιο σάπιο πολιτικό σύστημα είναι. Η σημερινή κυβέρνηση της…αριστεράς έδωσε συγχωροχάρτι σε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ για τα θαλασσοδάνεια, μια και δεν βρήκε πουθενά να υπάρχει ποινική ευθύνη...


Αποτέλεσμα εικόνας
ΑΛΛΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΤΟ ΚΟΙΤΟΣ ΑΥΤΟ
για πολιτικά πρόσωπα! Ο…καστανάς που πουλάει κάστανα χωρίς απόδειξη φταίει και ο…Χατζηπετρής για την καταστροφή της χώρας από τα θαλασσοδάνεια τότε! 
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το liberal.gr,  η κυβέρνηση (και όχι τα μέλη της εξεταστικής επιτροπής) παραδέχονται ευθαρσώς ότι: ποινικές ευθύνες πολιτικών στελεχών που να εμπίπτουν στο νόμο περί ευθύνης υπουργών δεν έχουν προκύψει μέχρι τώρα.
ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΠΑΙΔΙ
ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ
ΤΟΥ ΛΑΟΥ!..Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ!
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ!
Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με την κυβέρνηση, η εξεταστική επιτροπή ανέδειξε:
1)Ότι τράπεζες δάνειζαν με «αέρα» σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΜΜΕ για να στηρίζουν συγκεκριμένες πολιτικές και συμφέροντα.
2) Τα ίδια ΜΜΕ υποστήριζαν τις ασκούμενες πολιτικές, εξυπηρετώντας πλήρως την επικοινωνιακή πολιτική και ηγεμονία ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
3) Τα πολιτικά κόμματα έπαιρναν θαλασσοδάνεια μέσω των διορισμένων διοικήσεων των τραπεζών από τους ίδιους τους κυβερνώντες, για να παράγουν πολιτική προσαρμοσμένη στα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα.
4) Ότι για το όργιο παράνομων δανειοδοτήσεων υπάρχουν ποινικές ευθύνες πολιτικών και τραπεζικών στελεχών καθώς και υψηλόβαθμων στελεχών μεγάλων εκδοτικών συγκροτημάτων.
Αυτοί οι σάπιοι μας κυβερνούν. Κλέβουν τον λαό και συνεχίζουν να κάνουν το ίδιο. Για πόσο όμως; Κάποια στιγμή θα υπάρξει Δικαιοσύνη. Τα εγκλήματα των πολιτικών δεν θα περνούν από εξεταστικές επιτροπές-που είναι το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, αλλά θα κάθονται κανονικά στο σκαμνί της Δικαιοσύνης!  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου