Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Άγρια κόντρα Κωνσταντοπούλου με δημοσιογράφο - «ΜΜΕ της διαπλοκής καταδυναστεύουν το λαό» (vid)


Ένταση επικράτησε στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για τα πρώτα συμπεράσματα της Επιτροπής Αλήθειας για το δημόσιο χρέος.

Τσίπρας: Το Grexit θα ήταν η αρχή του τέλους της Ευρωζώνης

Τσίπρας: Το Grexit θα ήταν η αρχή του τέλους της Ευρωζώνης
Στη συνέντευξη ο πρωθυπουργός αναφέρεται επίσης στην ανάγκη τερματισμού της λιτότητας και στην εστίαση του βάρους στην ανάπτυξη, στην καταπολέμηση της διαφθοράς και της φοροδιαφυγής με την αποκάλυψη και φορολόγηση ελληνικών κεφαλαίων στην Ελβετία, ενώ στέλνει μήνυμα στους Ευρωπαίους ότι η σημερινή ελληνική κυβέρνηση δεν έχει σχέση με τους Έλληνες ολιγάρχες.

Ο Κοτζιάς με τον Πατριάρχη των φτωχών", Α.Θ.Μ. Πατριάρχη Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής, Θεόδωρου Β’ ΤΙ ΕΙΠΑΝ:


ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: «Ήρθα να δω τον κ. Κοτζιά, τον ήξερα και από παλιά, με έχει ενθουσιάσει. Όπως είπα, είμαι ο Πατριάρχης των φτωχών. Ήρθα πριν μία εβδομάδα από τη Μαδαγασκάρη και τώρα ετοιμάζομαι για τη Σιέρα Λεόνε μαζί με τον Μητροπολίτη μου -ήδη έχει πάει για την Ebola - και μετά φεύγω για τη γαλλόφωνη Αφρική. Είπα στον Υπουργό ότι είναι η ήπειρος του μέλλοντος, ένα σταυροδρόμι που κρίνεται ο κόσμος, αυτό είναι το μέλλον. Είμαι όμως και Πατριάρχης στο ένδοξο παρελθόν, της Αλεξάνδρειας, της Αιγύπτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου