Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΡΑΒΟΜΑΡΑ ΣΑΣ!

OI AΡΧΙΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ…ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ…

Δεν δούλεψαν ποτέ τους και ταίζονται σε όλη την ξύπνια” αραχατλήδικη ζωή τους από τον ελληνικό λαό!Ποιόν να χαρείς πρώτα; Τον ξύπνιο λαό.. ή αυτούς τους άεργους και εν τη πράξη εξυπνότερους; Και δεν είναι μόνον αυτοί… Ατελεύτητος ο αριθμός τους… Ο Μεϊμαράκης πότε δούλεψε; Η Μπακογιάννη πότε;
 

Ο Βαρβιτσιώτης πότε; Αλλά και ο Τσιπράκος, πότε έβγαλε μεροκάματο;…Η καημενούλα Φώφη Γεννηματά, πότε δούλεψε; Για ποιο διάολο μπλέκεται στην πολιτική; Λόγω φίρμας ντεποζέ πατρός της; Μα κι αυτός … δεν το έπαιζε πολιτικός!΄Ηταν οραματιστής μεν...  αλλά για μια κοτσάνα που πέταξε περί υγείας, (ΕΣΥ)...τον κάνανε εθνικό ήρωα οι Πασόκοι και θρασύτατα η χώρα γέμισε  με προτομές του και νοσοκομεία στο όνομά του! Το ίδιο ατύχημα έγινε και με κείνη τη θεατρίνα Μελίνα!!! ΄Ολα τα πνευματικά δημοτικά Κέντρα είναι στο όνομα της πολλαπλώς αυτής ατακτούλας θεατρίνας τετάρτου βαθμού.΄Ετσι επειδή έστειλε μια επιστολή στους πούστηδες της Αγγλίας και ζητούσε την επιστροφή των Ελγινείων! 
Ρε μιλάμε για έθνος Ελλήνων Καραγκιοζ θήατερ... (αν και ο μακαρίτης φίλος μας Σπαθάρης ανέδειξε διεθνώς  το θέατρο Σκιών! Γι αυτόν δεν υπάρχει ούτε μία προτομή... Για την Μελίνα και τον Γεννηματά έχει μπουκώσει ο τόπος! Είδες τι κάνουν τα κόμματα.. Και τίποτας να είσαι σε εξασφαλίζουν προτομές, το όνομά σου σε ιδρύματα και οδούς! Είδες; 
Ρε είμαστε για τα πανηγύρια!
Τέτοια η αμετροέπειά μας
Ο μόνος πάντως που φαίνεται εργαζόμενος και σήμερα είναι ο βιβλιοπώλης Γεωργιάδης…
Δείτε μερικά φωτο-ενσταντανέ τους και μετά χορέψτε τσαμικό!..Προς χάριν της ακατάσχετης ευφυϊας σας,μια και ψηφίζετε σταθερά τέτοια μορμολίκια!


Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΑΕΡΟΚΟΠΑΝΑΕΙ... ΣΤΗ ΡΑΦΙΝΑ... ΤΣΙΡΛΙΣΤΗΚΕ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ...ΕΙΝΑΙ, ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ..."ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ" ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ...ΘΑ ΤΑΪΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!  
ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΘΈΛΕΙ ΣΤΥΣΤΑΣΕΙΣ.
ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΡΓΕΛΟ!
Έχει δέσει το γάηδαρό του το Αμερικανάκι..
Θα τα μασάει από το ελληνικό δημόσιο και
θα δίνει διαλέξεις με 50.000 ευρώ για 

ΜΙΑ ΏΡΙΤΣΑ...
έλαχανοφιλοσοφικής πάρλας!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου